Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

salı menü
kahvaltı..........peynir,zetin 1 d.tbe,domates salatalık,5 zeytin
ara................elma,1 bardak yeşil çay,1 kahve
öğle.................küçük peynirli sandviç
ara.................1 fincan leblebi
akşam ..........100 gr kadar et haşlama,2 kaşık pilav,1 bardak ayran,4 kaşık pişmiş havuç rendesi,bol salata
ara.................1 bardak yeşil çay

30 dk egzersiz

Verano_porteno Verano_porteno geçen hafta sonundan 45 dakikalık yürüyüş ,2 saat ev işi ,30 dakikalık egzersizim var (yaklaşık 200 kalori yakıyorum)

68,2 çıktım.reglim 4-5 gün gecikmişti onun etkisimidir bilmiyorum bide wc sıkıntısı yaşıyorum.önerisi olan varmı
Ben acı yiyemem ama wc olayı zorlarsa, mecburen azcık yiyorum inanılmaz iyi geliyor.
Diğer ot çöp bağırsak tembelliği yapıyor, en doğal bunu buldum

Ben acı yiyemem ama wc olayı zorlarsa, mecburen azcık yiyorum inanılmaz iyi geliyor.
Diğer ot çöp bağırsak tembelliği yapıyor, en doğal bunu buldum
66 'ları hayal ederken 68 küsür çıktım ya.her tarafım şiş.evet doğru ya acı iyiydi.bi ara her öğünde acı biber tüketiyordum.tekrar başlıyayım.tşk ederim

66 'ları hayal ederken 68 küsür çıktım ya.her tarafım şiş.evet doğru ya acı iyiydi.bi ara her öğünde acı biber tüketiyordum.tekrar başlıyayım.tşk ederim
4-5 gün gecikme yasadım 1 kez 9 aylik hamile gibi şiştim, zaten regl dönemleri yaniltici oluyor, bu hafta tartilma bence ödem moral bozar.

Selamlar, bu haftadan sonra rutine biniyorum.
Artık daha düzenli bildirim yapabileceğim.
Sabrınız için teşekkür ederim.
Geçen hafta if yaptım ve halen devam ediyorum. Çok iyi sonuç aldım diyebilirim. Bu haftaya 57.600'le başladım. :)
Yaaa cokk kiskandim bak simdiii :KK12:
Benim vermem durdu regl olunca, tabi dun de ufak çapli nutella kaçamağım oldu:işsiz:

İfciler beraber mi yapsak napsak..
Bi aara balpamuk balpamuk @Verano_porteno sizler ortak menu yiyecektiniz, uygulamaya gecirebildiniz mi? Denesek mi onu bi?

Ben bugün lahana diyetine başlıyorum. Sabah 7’de kalktım saat bu saat oldu hala cesaret edemedim lahanayı yemeye!:KK70::KK70::KK70: İf ile lahanayı birleştireyim bari diyorum. Çünkü sabahın köründe de lahana yiyemem ki!:kusmuk:
Evet o lahana pek yenmiyor :KK70:
Ben icine tavuk koymustum tadını degistirsin diye

Diyetisyenin verdiğini uygulanabiliyor musun
onu ilk bi kaç gün yaptım reglim gecikti. arastırdım tarçın 4-5 gün geciktriyormuş.hemde benim yaptığım yöntemle uyguluyorlarmış adetini geciktirmek isteyenler.doktora gidecektim telaşa düştüm boşuna.şimdi regli bitsin cumaya tekrar başlıcam pazartesi kontrole gidicem.

4-5 gün gecikme yasadım 1 kez 9 aylik hamile gibi şiştim, zaten regl dönemleri yaniltici oluyor, bu hafta tartilma bence ödem moral bozar.

Şu anda aynı durumdayım. Göbeğim hiç yoktur resmen göbek yapmış gibiyim. Kendimi enine yayılmış gibi hissediyoum resmen:))) Regl geçenr kadar sabır. Lahana diyeti bu ödemi atmama da yardımcı olu belki. Bakalım ne olacak... :)

Yaaa cokk kiskandim bak simdiii :KK12:
Benim vermem durdu regl olunca, tabi dun de ufak çapli nutella kaçamağım oldu:işsiz:

İfciler beraber mi yapsak napsak..
Bi aara balpamuk balpamuk @Verano_porteno sizler ortak menu yiyecektiniz, uygulamaya gecirebildiniz mi? Denesek mi onu bi?

Ben ortak menüye haftaya eşlik edebilirim. Bu hafta lahana diyetini 7 güne bir tamamlayayım. Ama lahana diyeti yaparken de saat aralığına uyabilirim zaten öğleden önce başlayanıyorum lahana yemeye :KK43: Haftaya da sizinle ortak menüye uyarım. Nasıl yapalım ?

Şu anda aynı durumdayım. Göbeğim hiç yoktur resmen göbek yapmış gibiyim. Kendimi enine yayılmış gibi hissediyoum resmen:))) Regl geçenr kadar sabır. Lahana diyeti bu ödemi atmama da yardımcı olu belki. Bakalım ne olacak... :)
Bende lahana çok gaz yapiyor, onada dikkat et şişlik geçmezse dert etme yani lahana insanı gazmana çevirebilir :KK70:

X