68,2 çıktım.reglim 4-5 gün gecikmişti onun etkisimidir bilmiyorum bide wc sıkıntısı yaşıyorum.önerisi olan varmı
Ben acı yiyemem ama wc olayı zorlarsa, mecburen azcık yiyorum inanılmaz iyi geliyor.68,2 çıktım.reglim 4-5 gün gecikmişti onun etkisimidir bilmiyorum bide wc sıkıntısı yaşıyorum.önerisi olan varmı
66 'ları hayal ederken 68 küsür çıktım ya.her tarafım şiş.evet doğru ya acı iyiydi.bi ara her öğünde acı biber tüketiyordum.tekrar başlıyayım.tşk ederimBen acı yiyemem ama wc olayı zorlarsa, mecburen azcık yiyorum inanılmaz iyi geliyor.
Diğer ot çöp bağırsak tembelliği yapıyor, en doğal bunu buldum
4-5 gün gecikme yasadım 1 kez 9 aylik hamile gibi şiştim, zaten regl dönemleri yaniltici oluyor, bu hafta tartilma bence ödem moral bozar.66 'ları hayal ederken 68 küsür çıktım ya.her tarafım şiş.evet doğru ya acı iyiydi.bi ara her öğünde acı biber tüketiyordum.tekrar başlıyayım.tşk ederim
Cok etkili, 2 ayda 10 kilo kadar verdim. Birakinca geri aldim bir kac kilosunu, sonra tekrar baska diyete devam ettim.Sende sonuç nasıl oldu peki. Diyet sonunda kaç kg verdin ve en merak ettiğim de; hızla geri aldın mı?
Aaa nerede gördün ya?
Çiğdem çok fena hayranıdır onun
Yaaa cokk kiskandim bak simdiiiSelamlar, bu haftadan sonra rutine biniyorum.
Artık daha düzenli bildirim yapabileceğim.
Sabrınız için teşekkür ederim.
Geçen hafta if yaptım ve halen devam ediyorum. Çok iyi sonuç aldım diyebilirim. Bu haftaya 57.600'le başladım. :)
Evet o lahana pek yenmiyorBen bugün lahana diyetine başlıyorum. Sabah 7’de kalktım saat bu saat oldu hala cesaret edemedim lahanayı yemeye!İf ile lahanayı birleştireyim bari diyorum. Çünkü sabahın köründe de lahana yiyemem ki!
Wc icin dogadan kayisili form cayi ya da laxafiber probiyotik onerebilirim. Ama özellikle kayısili cay68,2 çıktım.reglim 4-5 gün gecikmişti onun etkisimidir bilmiyorum bide wc sıkıntısı yaşıyorum.önerisi olan varmı
bugün deneyeyim madem onudaWc icin dogadan kayisili form cayi ya da laxafiber probiyotik onerebilirim. Ama özellikle kayısili cay
Diyetisyenin verdiğini uygulanabiliyor musunbugün deneyeyim madem onuda
onu ilk bi kaç gün yaptım reglim gecikti. arastırdım tarçın 4-5 gün geciktriyormuş.hemde benim yaptığım yöntemle uyguluyorlarmış adetini geciktirmek isteyenler.doktora gidecektim telaşa düştüm boşuna.şimdi regli bitsin cumaya tekrar başlıcam pazartesi kontrole gidicem.Diyetisyenin verdiğini uygulanabiliyor musun
4-5 gün gecikme yasadım 1 kez 9 aylik hamile gibi şiştim, zaten regl dönemleri yaniltici oluyor, bu hafta tartilma bence ödem moral bozar.
Yaaa cokk kiskandim bak simdiii
Benim vermem durdu regl olunca, tabi dun de ufak çapli nutella kaçamağım oldu
İfciler beraber mi yapsak napsak..
Bi aarabalpamuk @Verano_porteno sizler ortak menu yiyecektiniz, uygulamaya gecirebildiniz mi? Denesek mi onu bi?
Evet o lahana pek yenmiyor
Ben icine tavuk koymustum tadını degistirsin diye
Diyetisyenin verdiğini uygulanabiliyor musun
Bende lahana çok gaz yapiyor, onada dikkat et şişlik geçmezse dert etme yani lahana insanı gazmana çevirebilirŞu anda aynı durumdayım. Göbeğim hiç yoktur resmen göbek yapmış gibiyim. Kendimi enine yayılmış gibi hissediyoum resmen:))) Regl geçenr kadar sabır. Lahana diyeti bu ödemi atmama da yardımcı olu belki. Bakalım ne olacak... :)