Ben gecen sene yapmistim, ama benimki daha cok düşük karbonhidrat diyeti oldu, ketozis olamadim, olmak icin de pek ugrasmadim acikcasi. 20-30 birimde tuttum.Arkadaşlar aranızda daha önce ketojenik diyet deneyen var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz, merak ediyorum? :)
Cokkk iyiii
Misafirlerin hasılatı55,2
iyi iyi :)
Sen bildirim yapmadan ben gelmis yaziyordum, cok temiz kalpliyiz:)
Ay evet bu kadar olurSen bildirim yapmadan ben gelmis yaziyordum, cok temiz kalpliyiz:)
Canım tiramisu cektiGunlerdir tartim bozuk en son 39.7 ciktim
Dijital tartı iyide çabuk bozuliyor ben günde 2 öğün yer 5 öğün tartılırım zavallının beyni döndü.
3 gün misafir ağırladım tek kaçamağım 3 kaşık tramisu ben kendimi çok takdir ettim söylemesem olmazdi :)
Tartilarda farklilik olabilir bugün arkadasta tartildim 52 sevincimi paylaşmak istedim.
Keşke yazmasaydım günaha davet gibiCanım tiramisu cekti
Arkadasinki iyi tartiyormusGunlerdir tartim bozuk en son 39.7 ciktim
Dijital tartı iyide çabuk bozuliyor ben günde 2 öğün yer 5 öğün tartılırım zavallının beyni döndü.
3 gün misafir ağırladım tek kaçamağım 3 kaşık tramisu ben kendimi çok takdir ettim söylemesem olmazdi :)
Tartilarda farklilik olabilir bugün arkadasta tartildim 52 sevincimi paylaşmak istedim.
Zafer direnenlerindirKeşke yazmasaydım günaha davet gibi
Nazar geldim bi masallah deyin 6000 adimi gecemiyorum bu araArkadasinki iyi tartiyormus
Bir haftada 19 puan alip bana celme taktin, vay arkadaş!