- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyhh çok tehlikeliBende lahana çok gaz yapiyor, onada dikkat et şişlik geçmezse dert etme yani lahana insanı gazmana çevirebilir
Bol yesillikli salatalı kısır bulgur türevi bende çok tüketirim ama gün içinde, bulgurun daha masum olduğunu düşünüyorum.ya bişey dicem geçen bi arkadaş demişti diğer diyet grupları menüleri diye baktım millet pankek ti normal kekti kısırdı gömmüşler.kilo listesine baktım çok iyi kilo vermişler.benim gibi yüksek kilolar için bahsediyorum tabi
bende öyleyim penkekin ucundan bile alamam misal .önce oturtmam lazım kilomuBol yesillikli salatalı kısır bulgur türevi bende çok tüketirim ama gün içinde, bulgurun daha masum olduğunu düşünüyorum.
Ancak kek pankek bende ciddi yükseliş yapar, bunun yüksek kilo kaynaklı olduğunu düşünüyorum misal günlük 3000 kalori alıyorlardı belki bunu 2000 ne düşürse kilo vermeye başlar ama ben 1000 kaloriyi geçsem kilo alırım gibi, uzman değilim tabi şahsi fikrim :)
Evet tarçın geciktiriyor, çayı icme, normal diyetine devam et olmazsaonu ilk bi kaç gün yaptım reglim gecikti. arastırdım tarçın 4-5 gün geciktriyormuş.hemde benim yaptığım yöntemle uyguluyorlarmış adetini geciktirmek isteyenler.doktora gidecektim telaşa düştüm boşuna.şimdi regli bitsin cumaya tekrar başlıcam pazartesi kontrole gidicem.
Benim yaptigim tarifte icine bulyon katiliyordu, bir kac yerde rastladım. Bulyon yerine tavuk koydum ben deİyi fikir valla ama protein almaman gerekiyor her gün. Onu nasıl yaptın ki? Yine de etkili olmuş ama dimi :)
76 ile başladım 10 ayda 20 kilo verdim(56.3)Cgdmk sen kaç kiloyla diyete başladın? En yüksek kilon kaçtı şimdiye kadar?
ben yalniz mi galacağdum, birer birer cekiyorum sizi yanimapuanım çok fena düşmüş yarıya inmiş
Ben de isterimmmya bişey dicem geçen bi arkadaş demişti diğer diyet grupları menüleri diye ,baktım millet pankek ti normal kekti kısırdı gömmüşler.kilo listesine baktım çok iyi kilo vermişler.benim gibi yüksek kilolar için bahsediyorum tabi
Ben de katılıyorum buna. 1000kaloriye alistirdim kendimi gecen yil hep hatta bi ara 750, simdi 1100-1200 de kilo veremiyorum.Bol yesillikli salatalı kısır bulgur türevi bende çok tüketirim ama gün içinde, bulgurun daha masum olduğunu düşünüyorum.
Ancak kek pankek bende ciddi yükseliş yapar, bunun yüksek kilo kaynaklı olduğunu düşünüyorum misal günlük 3000 kalori alıyorlardı belki bunu 2000 ne düşürse kilo vermeye başlar ama ben 1000 kaloriyi geçsem kilo alırım gibi, uzman değilim tabi şahsi fikrim :)
Bu kilo denen sey nasil oturuyor, ben yapamıyorumbende öyleyim penkekin ucundan bile alamam misal .önce oturtmam lazım kilomu
Gelene her zaman kapımız acik, ama 2 hafta bildirim yapmayana da af yokcgdmk adım listeye eklenmis sonradan geldim ya ekleyeceğini düşünmemiştim
Daha disiplinli bildirim yaparım
Yarin yapamayabilirim, listeyi hiç yazmayayım. Kesin pastalı tatlılı sahlepli olacak çünküüü benim doğum günüm o kadarcık şımarayım.Gelene her zaman kapımız acik, ama 2 hafta bildirim yapmayana da af yok
Cok geçmiş olsun, bas ağrısından cok rahatsiz olurum, migreni dusunemiyorum..Bugun migren atağımla tüm gün yattım, spor kısmından bir 0 rica edeyim.
Sabah kahvaltı:bir dilim kıymalı börek
Öğle: 1 salatalık
Akşam: 1 tavuk baget, 3 kaşik pirinc pilavı, 2 turp
şimdi 1 bardak çay içiyorum,
1lt su
Banada yeni musallat oldu daha önce basımın ağrıdığını bilmezdim.Cok geçmiş olsun, bas ağrısından cok rahatsiz olurum, migreni dusunemiyorum..
Hepi bortdey şimdiden sanaYarin yapamayabilirim, listeyi hiç yazmayayım. Kesin pastalı tatlılı sahlepli olacak çünküüü benim doğum günüm o kadarcık şımarayım.
Tabi bu migren belasını atlatırsam eğlenirim.
Benim tek aklima gelen kelimeler arasinda herhangi bir imge olmamasi. Alakasi var mi bilmiyorum..Banada yeni musallat oldu daha önce basımın ağrıdığını bilmezdim.
Etiketleme konusunu bilemedim canım, sebebi ne ola ki