Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Merhabalar herkese,
cgdmk cgdmk tam lahana diyeti sayfasını okuyordum ki bir baktım 2 yorumdan biri senin ki! :KK70: Lahana çorbasını bugün yaptım ve o diyete başlıyorum yarın. Uygulayan var mı diye sormuşsun Mart ayında. Şimdi ben uygulayacağım. Sonuçları yazarım. :)) Bu arada kilom hala 65.3 :/

Selam hanımlar
Akşam meyve yemek hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 gündür yemekten sonra meyve yiyoruz da iyi bişey mi yapıyoruz bilemedim. Bugünkü menümü de yazmayım dışarıdaydım sacma sapan beslendim :/

Selam hanımlar
Akşam meyve yemek hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 gündür yemekten sonra meyve yiyoruz da iyi bişey mi yapıyoruz bilemedim. Bugünkü menümü de yazmayım dışarıdaydım sacma sapan beslendim :/

Ben yemiyorum canım, sabah yarım elma ikindide diğer yarısı mesela ama akşam yemem.

Sigara kullaniyorum diye bazen eşim zorla yedirmek ister, 1 dilim mandalina alirim o bile vicdan yaptiriyor tamamen benim manyaklığım olabilir tabi :KK66:

Merhabalar herkese,
cgdmk cgdmk tam lahana diyeti sayfasını okuyordum ki bir baktım 2 yorumdan biri senin ki! :KK70: Lahana çorbasını bugün yaptım ve o diyete başlıyorum yarın. Uygulayan var mı diye sormuşsun Mart ayında. Şimdi ben uygulayacağım. Sonuçları yazarım. :)) Bu arada kilom hala 65.3 :/
Ben onu bir kaç kez yaptım, kimse bulamayinca tek basima yyaptim, uygulamadigim diyet kalmadı sanirim :KK70:
Senin sonucu da merak ediyorum :KK66:

Selam hanımlar
Ben akşam meyve yediğimde artı çıkarım genelde, canan hocamın dedikleri bende tutuyor ☺️

Verano_porteno Verano_porteno sen de girmedin bugun, merak ettim? İyi misin?
Sporumu da yazayim
Ptesiyi yazdim diye hatırlıyorum
Neyse yine yazayim, belki yazmamisimdir :KK70:
Bosa gitmesin:KK53:
Ptesi 2 saat yavas yürüyüş
Sali 5000 adim
1 saat ev temizliği

Iyi geceler kızlar..
Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta
Peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: 2 tavuk baget
Ayran

Ara: sekersiz kahve
2 hurma
Badem

Akşam: tarhana çorbası
Yarım tabak fasülye dible
Ayran

Ara: 2 mandalina

2 litre tarçınlı limonlu su

Ben onu bir kaç kez yaptım, kimse bulamayinca tek basima yyaptim, uygulamadigim diyet kalmadı sanirim :KK70:
Senin sonucu da merak ediyorum :KK66:

Sende sonuç nasıl oldu peki. Diyet sonunda kaç kg verdin ve en merak ettiğim de; hızla geri aldın mı?

Ben akşam meyve yediğimde artı çıkarım genelde, canan hocamın dedikleri bende tutuyor ☺️

Aaa bugün Canan hocayı gördüm kızlar. Eşiyle birlikte yürüyüşteydi. Geçerken merabalaştık el salladım. İnanılmaz tatlıydı. Yürürken de etrafa bakıyor gülümseyerek hahahah. Çok şekerdi. :))))

Ben bugün lahana diyetine başlıyorum. Sabah 7’de kalktım saat bu saat oldu hala cesaret edemedim lahanayı yemeye!:KK70::KK70::KK70: İf ile lahanayı birleştireyim bari diyorum. Çünkü sabahın köründe de lahana yiyemem ki!:kusmuk:

X