Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Salı yapalım o zaman☺
Cuma olmasın, yarismada da cuma günü ya, benim için pek anlamı kalmaz. Salıya ok derlerse degistireyim?
Ne karar olursa artık. Yarın niyetlencem. İşten gelince bildirim yaparım canım. Ya da salı günü hangisine evet dersen

Ne karar olursa artık. Yarın niyetlencem. İşten gelince bildirim yaparım canım. Ya da salı günü hangisine evet dersen
Allah kabul etsin canım. Arkadaşlar da kararlarını belirtsinler ona göre yol alırız.
Yarin ezandan hemen önce bildirim yaparsan senin için daha iyi olur.

Dun de bildirim yapamamistim.
Dun sabah: 20 tane kaju, 2 parca tavuk
Aksam: izgara balik, salata

Bugun sabah: 1 tabak peynirli eriste
Ara: bogurtlen ve frambuaz
Aksam: 1 tabak kabak yemegi
Dun 1 saat yuruyusum var , pilatesi cok aksatiyorum bu ara malesef, sali oolabilir benim icin her gun ayni nasilsa. Diger kixlar nasil derse :)

Günaydın kızlar, Salı bana da uyar daha doğrusu ben hepsine uyarım. Zaten kendimce Salı’yı baz alarak gazlıyordum kendimi:))
Bu sabah tartım 59, hedefi tutturamadım ama sahalara geri döndüm. Evdeki tüm tatlılar bitti:) haftaya hedefim 58.
Verano_porteno canim bilinçli spor gene yok bende, günlük 2km yürüyüşüm var 7x2=14 km yapar. Her akşam temiz yarim saat bebisimi kanguruda sallıyorum hoplatiyorum uyuyana kadar onun spor puanı nasıl oluyor bilemiyorum ama.bir de Yatana kadar oturmadan ev işi forever

Tatlılar bittiyse yasasin diyet yemekleri

Gunaydinlaar :)
Düğünümüzü yaptik döndük. Epey yorucu oldu. Tabi bu arada çok da sağlıklı beslenemedim. Ama dengelemiş heralde yine 60.5 çıktım. Hedefime ulaşamadım yani. Haftaya yine hedefim 59.5 olsun umarım veririm bu hafta.

Kilo bildirimi için de pazartesi iyi bir gün aslında. Yoksa haftasonu kesin bırakırım ben kendimi. Daha motive edici oluyor böyle. Bir de kilo vermek icin sureklilik cok onemli. Bugun istediğimi yiyim de haftasonuna kadar toparlarım pek gerçekçi değil kendimizi kandırmayalım derim. Nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…