Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

EB966861-3AEB-4AC8-8BFC-EE4CFD5DA1C3.jpeg
cgdmk cgdmk
Geçen hafta 54,5
Bugün 53,7
Fark 0,8
Oran 14,6 san 15☺️

cgdmk cgdmk ben eve gidemicem akşam. Sabah 5:30 da sahur yapıp 08:00 de tartıldım
Geçen hafta: 55.9
Bu hafta: 55.5 çıktı..
Onu kabul edelim akşamı beklemeye gerek yok

Verano_porteno Verano_porteno bu hafta
3 gün yarım saat cardio
1 gün de 2 saat ev temizliği

Bugünkü menum
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 1 çay bardağı ceviz findik
Oglen: 1 muz, 1 erik
Ara: sade türk kahvesi, 1 parca bitter cikolata
Aksam: domates çorbası, kıymalı ıspanak, yoğurt

Selam kızlar kimse yazmamış nerelerdesiniz:mapus:
Dünkü menüm cgdmk cgdmk
Sabah iki haşlanmış yumurta bir avuç içi çiğ fındık.
Öğle 1,5 mandalina
Akşam mantı:kızgın:
Ama gün boyu bişi yemedim sayılır bence kalori hesabı tutmuştur :KK17: bir de sekiz saat ders üstüne akşam yediye kadar gezdim hep ayaktaydım bebe kucağımda gitmiştir o gitmiştir

Selam kızlar, nasılsınız ?:KK36:
Geçen hafta uğrayamadım, çok koşturmalı bir haftaydı.:KK4:
Ne yediğime dikkat edebildim ne sporuma.:KK43:
Yarın tekrar düzenimi kuracağım.:KK24:

Hepinizi çok özledim:KK19::KK200:

Arkadaşlar aranızda daha önce ketojenik diyet deneyen var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz, merak ediyorum? :)
Ben gecen sene yapmistim, ama benimki daha cok düşük karbonhidrat diyeti oldu, ketozis olamadim, olmak icin de pek ugrasmadim acikcasi. 20-30 birimde tuttum.

Gunlerdir tartim bozuk en son 39.7 ciktim :KK76:
Dijital tartı iyide çabuk bozuliyor ben günde 2 öğün yer 5 öğün tartılırım zavallının beyni döndü.
3 gün misafir ağırladım tek kaçamağım 3 kaşık tramisu ben kendimi çok takdir ettim söylemesem olmazdi :)
Tartilarda farklilik olabilir bugün arkadasta tartildim 52 sevincimi paylaşmak istedim.

Dijital tartı iyide çabuk bozuliyor ben günde 2 öğün yer 5 öğün tartılırım zavallının beyni döndü.
3 gün misafir ağırladım tek kaçamağım 3 kaşık tramisu ben kendimi çok takdir ettim söylemesem olmazdi :)
Tartilarda farklilik olabilir bugün arkadasta tartildim 52 sevincimi paylaşmak istedim.
Canım tiramisu cekti:110:

Arkadasinki iyi tartiyormus :KK70:
Bir haftada 19 puan alip bana celme taktin, vay arkadaş!

X