Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsinGünaydııın mutlu pazarlar herkese;
Benim temizlik günüm.. pazarları o yüzden sevmiyorum..
Pazarları bir de ertesi gün tartı günü diye sevmiyorumKolay gelsin
Salı yapalım o zaman☺Pazarları bir de ertesi gün tartı günü diye sevmiyorum
Ne karar olursa artık. Yarın niyetlencem. İşten gelince bildirim yaparım canım. Ya da salı günü hangisine evet dersenSalı yapalım o zaman☺
Cuma olmasın, yarismada da cuma günü ya, benim için pek anlamı kalmaz. Salıya ok derlerse degistireyim?
Allah kabul etsin canım. Arkadaşlar da kararlarını belirtsinler ona göre yol alırız.Ne karar olursa artık. Yarın niyetlencem. İşten gelince bildirim yaparım canım. Ya da salı günü hangisine evet dersen
Tatlılar bittiyse yasasin diyet yemekleriGünaydın kızlar, Salı bana da uyar daha doğrusu ben hepsine uyarım. Zaten kendimce Salı’yı baz alarak gazlıyordum kendimi:))
Bu sabah tartım 59, hedefi tutturamadım ama sahalara geri döndüm. Evdeki tüm tatlılar bitti:) haftaya hedefim 58.
Verano_porteno canim bilinçli spor gene yok bende, günlük 2km yürüyüşüm var 7x2=14 km yapar. Her akşam temiz yarim saat bebisimi kanguruda sallıyorum hoplatiyorum uyuyana kadar onun spor puanı nasıl oluyor bilemiyorum ama.bir de Yatana kadar oturmadan ev işi forever
Sadece 100 gr gitmişGünaydın kızlar
Bu haftalık da ptesi olsun, haftaya kadar kararlaştırırız.
Kilolar ne alemde
Günaydın kızlar mutlu haftalar
Hic gitmemesinden iyi, gecen haftaya gore farkli bişey oldu mu menülerindeSadece 100 gr gitmiş
Bu hafta: 84.9
Ah bu kacamaklar, tartıda hiç affetmiyorlarHafta sonu pizza yedim bi de az su içtim ona bağlıyorum..bu hafta telafi edicem