Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de bugün kızımı okula bıraktıktan sonra yine kuaföre gideceğim şu saç rengimi bir oturtamadık:işsiz: neyse bugün son olacak... sanırım 11 veya 12’ye doğru işim ancak bitmiş olur, eve dönerim. Kahvaltımı o saatlerde yaparım. Ben doğumdan sonra işi bıraktım şu anda çalışmıyorum. Onun için saatlerim dışarı da işim olmadığı sürece esnek... Akşam protein yapabiliriz. Bu arada baklagil tüketmekte serbest mi Veranocum?
Baklagil serbest canim gayet iyi hatta, ben bugun ugrayamadim. Ne yedin sen ? Ben uydum sayilir ama buyuk bir farkla. Sabahki 500 kaloriyi 1 muz ve 1 tarcinli cubukla yaptim malesef. Doktora gittim disardaydim . Aksam da 1 bardak kefir ve 250 gr biftek yedim. Yine de baya hafif oldu, istemeden de olsa :)

Baklagil serbest canim gayet iyi hatta, ben bugun ugrayamadim. Ne yedin sen ? Ben uydum sayilir ama buyuk bir farkla. Sabahki 500 kaloriyi 1 muz ve 1 tarcinli cubukla yaptim malesef. Doktora gittim disardaydim . Aksam da 1 bardak kefir ve 250 gr biftek yedim. Yine de baya hafif oldu, istemeden de olsa :)

Günaydın Verano,
Ben de dün yazamadım. Dün saat 14.30’da henüz bütün işlerimi halledebilmiştim ki kahvaltı yapmam 14.30’u buldu. Onun için 20.30’a kadar olan zamanı değerlendirdim.
Kahvaltıda: (14.30)
-2 dilim beyaz peynir
-4 kaşık lor peyniri (içine çörek otu ekledim)
-2 dilim hindi füme
-salatalık, biber
-1 dilim etimek yedim.

Akşam: (19.30)
-1 kepçe mercimek çorbası
-1 porsiyon haşlanmış kabak-havuç-brokoli (üzerine yoğurt dökerek yedim)
-3 küçük köfte yedim birde.

Akşam yediklerim biraz fazla geldi açıkçası. Çok şişkin hissettim hatta gece huzursuz oldum şişkinliğim yüzünden. Bugün misafirim var. Kızımı baleye götürüp onu beklerken dışarıda kahvaltı yapacağız onun için bu sisteme uyamayabilirim bugün. Ancak denemiş oldum. Demek ki yapabiliyormuşum. :) :KK66: Pazartesiden itibaren çok rahat olacağım. Onun için hafta sonu biraz dişimi sıkıp, hafif geçiştirip pazartesi de tamamen if e geçmeyi düşünüyorum. Şu anda burada saat 10.20 ben sütlü kahve içiyorum. (Bu arada dün de tek 1 kahve içmeyi başardım. İnanabiliyor musun. Only one! Hahahah :))) ) kahveden de kurtuluyorum yavaş yavaş.

Ve bu sabah ki kilom: 65.00
Gram gram eriyorum... :))

Selamlar canlarım;
Canım baya sıkkın, ondan pek uğrayamadım. Dün güzel bi eksi görmüştüm ama bugün çok kötü yedim. Harın söz toparlıcam. Haftaya da oruç tutmayı düşünüyorum.
cgdmk cgdmk ve Verano_porteno Verano_porteno ve diğer kızlar,
Benim motivasyonumu çok etkilediği için tartı gününün cuma olarak değişmesini arz ediyorum efendim :KK52:

Selamlar canlarım;
Canım baya sıkkın, ondan pek uğrayamadım. Dün güzel bi eksi görmüştüm ama bugün çok kötü yedim. Harın söz toparlıcam. Haftaya da oruç tutmayı düşünüyorum.
Benim motivasyonumu çok etkilediği için tartı gününün cuma olarak değişmesini arz ediyorum efendim :KK52:
Hayirdir canim noldu, benim icin farketmez. Kizlar ok derse :)

Günaydın Verano,
Ben de dün yazamadım. Dün saat 14.30’da henüz bütün işlerimi halledebilmiştim ki kahvaltı yapmam 14.30’u buldu. Onun için 20.30’a kadar olan zamanı değerlendirdim.
Kahvaltıda: (14.30)
-2 dilim beyaz peynir
-4 kaşık lor peyniri (içine çörek otu ekledim)
-2 dilim hindi füme
-salatalık, biber
-1 dilim etimek yedim.

Akşam: (19.30)
-1 kepçe mercimek çorbası
-1 porsiyon haşlanmış kabak-havuç-brokoli (üzerine yoğurt dökerek yedim)
-3 küçük köfte yedim birde.

Akşam yediklerim biraz fazla geldi açıkçası. Çok şişkin hissettim hatta gece huzursuz oldum şişkinliğim yüzünden. Bugün misafirim var. Kızımı baleye götürüp onu beklerken dışarıda kahvaltı yapacağız onun için bu sisteme uyamayabilirim bugün. Ancak denemiş oldum. Demek ki yapabiliyormuşum. :) :KK66: Pazartesiden itibaren çok rahat olacağım. Onun için hafta sonu biraz dişimi sıkıp, hafif geçiştirip pazartesi de tamamen if e geçmeyi düşünüyorum. Şu anda burada saat 10.20 ben sütlü kahve içiyorum. (Bu arada dün de tek 1 kahve içmeyi başardım. İnanabiliyor musun. Only one! Hahahah :))) ) kahveden de kurtuluyorum yavaş yavaş.

Ve bu sabah ki kilom: 65.00
Gram gram eriyorum... :))
Iki ogunde boyle oluyor. Az yememek icin ogunlerin miktarini arttiriyorsun, o da fazla gelebiliyor. Ozellikle aksam.. O yuzden arada 1 tane ara ogun yap bence ogunlere yuklenmemek adina. Kahvalti yerine aksam yemegini de atlayabilirsin ama aksam ailece yemek yiyorsaniz zor olabilir :)

Evde sıkıntılar oluyor, ben de başa çıkmak için kendimi oyalamak adına yemeğe sarılıyorum. Dün gece 12 de simit yedim ya. Sabah oğlan yiyecekti, ben dayanamadım. Stresle başa çıkma yöntemi yaptım kendime resmen
Alla alla kendine baska bir yontem mi bulsan ki? Sikinti hepimizde ufak tefek oluyor, gelio gecici seylerdir umarim :KK43:

Selamlar canlarım;
Ptesi olursolursa ben h sonlari cok cozuturum, bu haldeyken bile zor tutuyorum/tutamiyorum kendimi. Sen de bunun icin istiyorsun tam da. Hsonu yiyip cumaya daha var, toparlarim hesabi☺️yapma bunu kendine koleracim. Değiştirmesi zor değil ama bizim aleyhimize olur.

Ptesi olursolursa ben h sonlari cok cozuturum, bu haldeyken bile zor tutuyorum/tutamiyorum kendimi. Sen de bunun icin istiyorsun tam da. Hsonu yiyip cumaya daha var, toparlarim hesabi☺️yapma bunu kendine koleracim. Değiştirmesi zor değil ama bizim aleyhimize olur.
Ya bilmiyorum ben de tutmaya çalışıyorum yine ama çok zor oluyor. E cuma 1 kilo verip haftasonu 2 kilo alırsak cumaya anca yediğimizi eritiriz. Yine dikkatli oluruz gibi geliyor bana. En azından bildirim vermeye yönelik olur. Daha motive oluyor insan haftaiçi

Menüm..
Sabah: bademli tarçınlı nesfit

Ara: 1 galeta
Yeşil cay

Öğlen: bir dilim pizza
Ayran

Aksam: 1 kase mecimek
Yarım tabak patlıcan oturtma
Salata

Son: 1 elma

Evde sıkıntılar oluyor, ben de başa çıkmak için kendimi oyalamak adına yemeğe sarılıyorum. Dün gece 12 de simit yedim ya. Sabah oğlan yiyecekti, ben dayanamadım. Stresle başa çıkma yöntemi yaptım kendime resmen

Alla alla kendine baska bir yontem mi bulsan ki? Sikinti hepimizde ufak tefek oluyor, gelio gecici seylerdir umarim :KK43:

@kolera88 aynı durumu çok yaşadım hatta ara ara yine yaşıyorum. Bunun adı duygusal yeme bozukluğu biliyorsun değil mi? Sinir-stres yaşayınca kendimi resmen tıkınırken buluyorum. Sanki bir faydası varmış gibi... Aksine zarara giriyorum kilo alarak ancak insan engel olamıyor gerçekten bunu biliyorum. Verano_porteno Verano_porteno Veranonun dediği gibi başka bir yöntem bulmak gerek. Ben kendime bir eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Hem önümüz kış, çıkıp uzun yürüyemem ve spor salonuna da gidemem. Hem gece veya gündüz farketmez, keyfim ne zaman isterse eliptik çalışırım diye düşünüyotum. Bir de bana eğlenceli geliyor. Klasik, oturarak çevrilen bisikletten nefret ediyorum. Sanırım eliptik iyi gelir ancak sonuçta bir kere alınacak birşey olduğu için sürekli araştırıyorum. Araştırdıkça da aklım iyice karışıyor. :))) Ne zaman karar verip alabileceğim bakalım... Bence sen de kendine uygun birşey seçebilirsin kolera.

Menüm..
Sabah: bademli tarçınlı nesfit

Ara: 1 galeta
Yeşil cay

Öğlen: bir dilim pizza
Ayran

Aksam: 1 kase mecimek
Yarım tabak patlıcan oturtma
Salata

Son: 1 elma
Sarraf ve clarke34 clarke34 nerelerde diyodum ben de , kolay gelsin canim iyi bari bitirmissin isleri
Bugun hem nesfit hem de pizza karbonhidrat aksam da ayni protein az geldi gozume. Listene uygun mu bilmiyorum

@kolera88 aynı durumu çok yaşadım hatta ara ara yine yaşıyorum. Bunun adı duygusal yeme bozukluğu biliyorsun değil mi? Sinir-stres yaşayınca kendimi resmen tıkınırken buluyorum. Sanki bir faydası varmış gibi... Aksine zarara giriyorum kilo alarak ancak insan engel olamıyor gerçekten bunu biliyorum. Verano_porteno Verano_porteno Veranonun dediği gibi başka bir yöntem bulmak gerek. Ben kendime bir eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Hem önümüz kış, çıkıp uzun yürüyemem ve spor salonuna da gidemem. Hem gece veya gündüz farketmez, keyfim ne zaman isterse eliptik çalışırım diye düşünüyotum. Bir de bana eğlenceli geliyor. Klasik, oturarak çevrilen bisikletten nefret ediyorum. Sanırım eliptik iyi gelir ancak sonuçta bir kere alınacak birşey olduğu için sürekli araştırıyorum. Araştırdıkça da aklım iyice karışıyor. :))) Ne zaman karar verip alabileceğim bakalım... Bence sen de kendine uygun birşey seçebilirsin kolera.
Tv karsisinda cekirdek citlemek yerine kullanilabilir gayet mantikli bence :) Ikinci eline bakabilirsin buarada, alinip da kullanilmayan seylerin basinda geldigi icin kendisi:KK70::KK70:

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.. çok da iyi olur aslında. Ben müzik dinlemeyi tercih ederdim her zaman. Ağlamak istemediğim için, onu da yapmadım. Ama yemeğe sarılmamak lazım çok haklısın

Günaydın
Bugun regl oldum, tam da sut detoksu yapacaktım ama yok yapacagim, cok etki edecegini sanmıyorum ama cok odem tuttu vucudum, onun bi kismini atsam iyidir. Yarın arti geleceğim kesin..

X