Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menun cok iyi, 2 tahıl yemissin sadece

Evet insallah, Salı’ya hedefi tuttururum belki 58,5 Muş hedefim listeden kontrol ettim:) yapabilirim:)
Yalnız bir de reglim dün bitti ha olanca ödemin çıkmış olması lazım buna rağmen bu kilo.
Bence daha hemen gitmemistir odem. Bir kac gun bile surebilir. Hedefine çok bisey yok, ya gidecek ya gidecek

Menun cok iyi, 2 tahıl yemissin sadece
dün listeme çok uyamadım.aralarda meyve ve 1 tahıl vardı alamadım.sebze 4 kaşıktı bir tabak yedim akşam .öğleyin boş geçirdim.kafada çok iyi değildi.ama güzel oldu

cgdmk 6. takımdan mezun olmuşsun.bi dönem oraya kaltılmıştım baya oldu tabi.senle karşılaştıkmı orda acaba

cgdmk 6. takımdan mezun olmuşsun.bi dönem oraya kaltılmıştım baya oldu tabi.senle karşılaştıkmı orda acaba
Olamadim daha
Ben mart sonunda girdim takima canım, ağustostan beri de izindeyim, donemedim hala. Sen ne zaman katilmistin, seninki daha once sanirim cunku olsan hatirlardim

Olamadim daha
Ben mart sonunda girdim takima canım, ağustostan beri de izindeyim, donemedim hala. Sen ne zaman katilmistin, seninki daha once sanirim cunku olsan hatirlardim
karıncaya baktım 6. takım diyince mezun sandım.ben 2016 mart gibi katılmıştım çok olmuş yahu bana

Cok hafif olmus, seni zorlamadiysa tabi
sebze fazla olunca evet bende hafiledim akşam.zorlanmadım.iyiydi.bi ara kan gurbuna göre beslenmeye takmıştım şimdi kendi beslenmemle onu karşılaştıracağım.

sebze fazla olunca evet bende hafiledim akşam.zorlanmadım.iyiydi.bi ara kan gurbuna göre beslenmeye takmıştım şimdi kendi beslenmemle onu karşılaştıracağım.
Kana grubuna göre beslenmeyi okumustum ama sarmadi beni diye hatırlıyorum, tek hatirladigim
Sen bence diyetisyenin verdigi listeyi oturt iyice, güzel o yontem ve surdurulebilir. Ben bundan sonraki kilolarimi surdurebilecegim şekilde verip, sonra da bi tik arttirip oylelikle korumaya gecmek istiyorum.

Kızlar ben bugün arti gördüm ilk defa dun karbonhidrata dikkat etmeme rağmen. Wc sorunum vardi dün. Ondan sanirim. Pazar süt detoksu yapmayı düşünüyorum. İnşallah yapabilirim.
Sonuc olarak bugün 59.3

Selamlar kızlar
55,1 çıktım ben de bu sabah
misafirlerimiz hala burada
dikkat etmeye çalışsam da, geç yatmak, sınırsız çay kahve bilimum sıvı gıda tüketmek bana tartıda yansıyor sanırım
bir hafta daha buradalar

Evde birileri olunca cesit yapilabiliyor. Corba yapsam sebze kalir, sebze yapsam et kalir. Ben tek tek yapiyorum mecburen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…