Menun cok iyi, 2 tahıl yemissin sadeceperşembe menü
kahvaltı..........1 yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,1tbe,bol yeşilik,domates salatalık,1 bardak ıhlamur
ara...................1 sade kahve
öğle.................4 köfte,1 dilim tbe
ara .................1 bardak yeşil çay
akşam.............1 tabak az yağlı kabak,2 bardak ayran
ara..................1 bardak maydanoz suyu,1 küçük kase nar
Etkisini görürsün bencebende geçen haftadan beri hap kullanıyorum.
Vardir illa ki, 100 gr telafisi kolay.ara bildirim 67.3..... 100 gr fazla çıktım.reglinin etkisi varmıdır bilmiyorum. bikaç gün oldu olmam gerekiyor gelmedi.şiştim iyice.
Evet insallah, Salı’ya hedefi tuttururum belki 58,5 Muş hedefim listeden kontrol ettim:) yapabilirim:)Günaydın, haftasonu telafi edebilirsin zorlasa da
Bence daha hemen gitmemistir odem. Bir kac gun bile surebilir. Hedefine çok bisey yok, ya gidecek ya gidecekEvet insallah, Salı’ya hedefi tuttururum belki 58,5 Muş hedefim listeden kontrol ettim:) yapabilirim:)
Yalnız bir de reglim dün bitti ha olanca ödemin çıkmış olması lazım buna rağmen bu kilo.
dün listeme çok uyamadım.aralarda meyve ve 1 tahıl vardı alamadım.sebze 4 kaşıktı bir tabak yedim akşam .öğleyin boş geçirdim.kafada çok iyi değildi.ama güzel olduMenun cok iyi, 2 tahıl yemissin sadece
Cok hafif olmus, seni zorlamadiysa tabidün listeme çok uyamadım.aralarda meyve ve 1 tahıl vardı alamadım.sebze 4 kaşıktı bir tabak yedim akşam .öğleyin boş geçirdim.kafada çok iyi değildi.ama güzel oldu
Olamadim dahacgdmk 6. takımdan mezun olmuşsun.bi dönem oraya kaltılmıştım baya oldu tabi.senle karşılaştıkmı orda acaba
karıncaya baktım 6. takım diyince mezun sandım.ben 2016 mart gibi katılmıştım çok olmuş yahu banaOlamadim daha
Ben mart sonunda girdim takima canım, ağustostan beri de izindeyim, donemedim hala. Sen ne zaman katilmistin, seninki daha once sanirim cunku olsan hatirlardim
sebze fazla olunca evet bende hafiledim akşam.zorlanmadım.iyiydi.bi ara kan gurbuna göre beslenmeye takmıştım şimdi kendi beslenmemle onu karşılaştıracağım.Cok hafif olmus, seni zorlamadiysa tabi
Semboller yeni geldikarıncaya baktım 6. takım diyince mezun sandım.ben 2016 mart gibi katılmıştım çok olmuş yahu bana
Kana grubuna göre beslenmeyi okumustum ama sarmadi beni diye hatırlıyorum, tek hatirladigimsebze fazla olunca evet bende hafiledim akşam.zorlanmadım.iyiydi.bi ara kan gurbuna göre beslenmeye takmıştım şimdi kendi beslenmemle onu karşılaştıracağım.
Ay insallahBence daha hemen gitmemistir odem. Bir kac gun bile surebilir. Hedefine çok bisey yok, ya gidecek ya gidecek
Bu ne misafir arkadasSelamlar kızlar
55,1 çıktım ben de bu sabah
misafirlerimiz hala burada
dikkat etmeye çalışsam da, geç yatmak, sınırsız çay kahve bilimum sıvı gıda tüketmek bana tartıda yansıyor sanırım
bir hafta daha buradalar
Allahtan sevdiğim insanlarBu ne misafir arkadas
55.5 gecme bari
AnlaştıkAllahtan sevdiğim insanlar
yoksa sinirden kendimi yemeklere verebilirdim
55,5 geçmek yok söz
Evde birileri olunca cesit yapilabiliyor. Corba yapsam sebze kalir, sebze yapsam et kalir. Ben tek tek yapiyorum mecburen :)öğle menülerimin geneli iş yerinde .sebzeyi fazla yapıyorum bika öğün gidiyor.zaten yağı az olduğu için ev halkı yemiyor.et grubunu ev ahaliside yiyor.çorbada sürekli oluyor evde iki küçük çocuk oluca.