kolera niye oyle diyosun canim yaa, acele etmeden yavas yavas verirsin. cok zorlayip biktirma kendiniBu hafta genel olarak bi moral bozukluğu oldu bende.. veremeyince insan daha bi sinir oluyor. Toparlamaya çalışıyorum ama bu sefer zor olacak galiba 52 falan hayal gibi..
İfi de eklersen 58i görürsün benceSabah cok ac uyandim ama dun aksam yemek yemedim ondan sanirim. 10- 4 arasi yapayim diyorum bugun. Dun aksam yemegi yemeyince guzel eksi gordum. 59.4 ciktim sabah
Moral bozuk olunca evet kotu etkiliyor ama duzeni oturtup vermeye baslayinca istaha geliyorsunBu hafta genel olarak bi moral bozukluğu oldu bende.. veremeyince insan daha bi sinir oluyor. Toparlamaya çalışıyorum ama bu sefer zor olacak galiba 52 falan hayal gibi..
Cardio tabi kasiyordunku menum:
Oglen: somonlu ve pirincli salata
Aksam: 250 gr izgara somon, salata, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: protein tozlu smoothie
Kalorilerini hesaplamadim ama tahminimce 1400 kalori civaridir. Spor olarak da power yoga hocasi rahatsizlanmis yerine cardio pilates yaptik 1 saat. Bi yoga degil tabi
Üff sıkıldım gibi ya.. neden bi 54 ü göremiyorum ki. Tabi benim suçum var, dikkat etmedim ki hiç. Neyse toparlarım canım teşekkürler.kolera niye oyle diyosun canim yaa, acele etmeden yavas yavas verirsin. cok zorlayip biktirma kendini
Yapabilirim inanıyorum da çok zorlanıyorum. Yaşla ilgisi var herhalde.. bir de hep kansızlığım vardır benim. O da mı etkili acaba..Moral bozuk olunca evet kotu etkiliyor ama duzeni oturtup vermeye baslayinca istaha geliyorsuncok bisey kalmadi aslında, yapabilirsin
Akşam yemek yememek gerçekten iyi oluyor ya da erken yemek.. ben bi ara onu güzel yapıyordum şimdi olmuyorİfi de eklersen 58i görürsün bence
kreşe de sırf bunun için gönderiyorum, kendi yaş grubuyla bir arada bulunabilsin diye.deneyeceğim canım sağ olasın4 yasindan sonra monolog oynamayi gelistirmesi icin ve anneden ziyade sosyal olmasi icin kendi oynayabilecegi, arkadaslarini oyuna dahil edebilecegi firsatlar tani canim. Sen kendin bunu daha iyi oynayabilirsin, basarabilirsin, arkadaslarinla da bu oyunu oyna bakalım onlar da biliyor mu vs tarzinda cesaretlendir
yok ya power yoga daha zor oluyodu, bi de 1 saat pilates baydi biraz:)Cardio tabi kasiyor
bfite gidiyosun dimi? o kadar hareketlisin kesin gider yani, aceleye gerek yok. zaten onumuz kisÜff sıkıldım gibi ya.. neden bi 54 ü göremiyorum ki. Tabi benim suçum var, dikkat etmedim ki hiç. Neyse toparlarım canım teşekkürler.
Kansızlığın mutlak etkisi var canim kilo vermede. Takviye al tahlil yaptırıpYapabilirim inanıyorum da çok zorlanıyorum. Yaşla ilgisi var herhalde.. bir de hep kansızlığım vardır benim. O da mı etkili acaba..
Ben aksam yemeginden vazgecemem, saatleri ona göre uyarliyorum, hatta yapanlar 9-10 a kadar yiyorlar ama en gec 8 e kalmadan bitiyorum benAkşam yemek yememek gerçekten iyi oluyor ya da erken yemek.. ben bi ara onu güzel yapıyordum şimdi olmuyor
Cok iyi, diyetinin dışına da cikmiyorsun. Ben hedefime inene kadar sen beni gececeksin bu gidisleBugün diyetisyenime gittim evdekinden 200 gr daha az çiktım yani 84 ü gordüm hem de tok karnına
Ödemim hic kalmamış günde 3 litre su icmeme bağladı
Çıkmamaya gayret ediyorum canım..sizin kilolara inmek hayal gibi bana ama yaklaşırım inşallahCok iyi, diyetinin dışına da cikmiyorsun. Ben hedefime inene kadar sen beni gececeksin bu gidisle
Bu gidisle senin hic de hayal degilÇıkmamaya gayret ediyorum canım..sizin kilolara inmek hayal gibi bana ama yaklaşırım inşallah
Bu gidisle senin hic de hayal degil