Akşam yemeği de yiyebilirsin kahvaltiyi 11 gibi yapıp akşam da 6 gibi yersin. Bi hafta dene aklindaysaBende mi if yapsam diyorum bu hafta , aksam yemegini iptal edebilirim.
Evet stres de etkiliyorCok ettim walla, bu artik benim disimda birsey. Kafaya takmicam , stres daha zorlastiriyor
Sen de iyi bilirsin aslında belli bi yastan sonra kendi oynamaya alissa mi? Sonra da oyununa arkadaşlarını da dahil ederCanım benim oğlan okul noktasında isteksiz halagitmem demiyor ama arkadaşlarına da karışmıyor sınıfta tüm gün oyun oynuyorum ben çok meşgulüm
Aaa görmedim canim, kusura bakma. Hemen bakayımcgdmk dün kilo bildirimini yaptım ama gördün değil mi?
Koşuşturma ki hem nasıl. Müdürümü saygıyla anıyorum.@yolcukardelen @srplmtmtk
La Que Sabe hayırdır pek ugramiyorsun bi kaç gündür?
@fmad kuzum derslerin iyi geciyordur insallah, nasılsın? Bugün bildirim yapabilecek misin ki..
2. Haftan, yoksa kural gereği..
Tamam canim, gelmiştir, ben gormemisimdir, tekrar kusura bakmaŞimdi profilimden bulup alıntılayım dedim ama bulamadımama Emin’im yazdım hatta oranı da hesapladım ama niye görünmüyor
Hatta şöyle başlamıştım “ günaydın diye başladım bu mesaja ama yazamadım bu vakit oldu..
Geçen hafta 55
Güncel 54.5
Oran 9
cgdmk doğru mu hesapladım” diye de sormuştum hatta
Günaydın canımGünaydınlar
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 dilim firinda yumurtalı çavdar Ekmegi
Ara: yarım simit , 1 elma
Oglen: etli bulgur pilavı, közlenmiş biber, yoğurt
Aksam: kıymalı kereviz, 4-5 kasik makarna :/
Akşam mahvetti bu yediklerim benimakarna bulgur acayip rahatsız etti. Bugün daha hafif beslenicem umarım...
Afiyet olsunwuhuuuuuuuyemiş bulundum
Daha bitmedi yaAy ben gene 59,5 çıktım(( hep aşureler baklavalar yüzünden ( bitmedi gitti evdekiler (
Bu aralar misafir durumumuz varAksam 8den sonra iceceklere yuklendiysen oodem yapmistir belki
Alışmıyor şıpaSen de iyi bilirsin aslında belli bi yastan sonra kendi oynamaya alissa mi? Sonra da oyununa arkadaşlarını da dahil eder
canım ben baktım profilime ama yokTamam canim, gelmiştir, ben gormemisimdir, tekrar kusura bakma
Bence pulav yediğin zaman ekmek yemezsen iyi olurpazartesi menü
kahvaltı...
1 kk peynir,
1 fincan kadar çökelek,5 zetin
2 dilim ekmek
bolca domates salatalık
öğle.......
2,5 yemek k nohut yahni,
3 kaşık bulgur p,
1 dilim ekmek,
4 kaşık yoğurt
akşam....
2 köfte kadar tavuk,
4 kaşık taze börülce,
1 tabak salata
aralarda....1 sade türk kahvesi,2 erik,1 elma,1/2 leblebi,yarım cezerye
yaklaşık 1 lt ödem atıcı çay
kalabalık görünüyor ama öğünlerim pasta tabağının anca yarısı ediyor .sebze yemeklerimde yağ yok denecek kadar az.
15 dakikası tempolu toplam 30 dk yürüyüş
4 yasindan sonra monolog oynamayi gelistirmesi icin ve anneden ziyade sosyal olmasi icin kendi oynayabilecegi, arkadaslarini oyuna dahil edebilecegi firsatlar tani canim. Sen kendin bunu daha iyi oynayabilirsin, basarabilirsin, arkadaslarinla da bu oyunu oyna bakalım onlar da biliyor mu vs tarzinda cesaretlendirAlışmıyor şıpabi de kardeşiyle ilgilenip onu boşlarsam kıskanmaya başlar diye de üzerine düştüm biraz. O okula gidiyor kardeşiyle biz evde kalıyoruz ya bu sene
Bi de hiç kendi kendine oynayan bi çocuk olmadı, Önerin var mıgaliba ben de seviyorum oynamayı
canım ben baktım profilime ama yoknormalde gönderilmemiş bile olsa taslak olarak kaydedilirdi, niye yapmadı bilmiyorum
Est ne kusuruAsıl sen kusura bakma rakibem
Cok acelesi yok, spora kilo vermen yavasladiginda da baslayabilirsin :) elinde silah olarak kalsinSağol canımbu hafta annemin birkaç işi var onları halledeyim spora başlıycam mutlaka
Ben de yogurtsuz yapamiyorum. Bu hafta kefir buldum da ona sardim. Tadi da cok guzel ayran gibi eksi eksi :))listeyi görünce baya kötü olmuştum.öğleyin 4 kaşık .ikşindi arasında da 1 bardak ayran meyve sonrası şekerini bastırsın diye.tabi ben akşam yemeklerinde bardak bardak ayran içen şahıs olduğum için bi damla gibi geldi o gün gözüme
Olmaz ki ama, yeme arkadasim yeme. Dagit annenlere fln gonder, esin isyerine gotursun. Evde durunca yersinAy ben gene 59,5 çıktım(( hep aşureler baklavalar yüzünden ( bitmedi gitti evdekiler (
Sabah cok ac uyandim ama dun aksam yemek yemedim ondan sanirim. 10- 4 arasi yapayim diyorum bugun. Dun aksam yemegi yemeyince guzel eksi gordum. 59.4 ciktim sabahAkşam yemeği de yiyebilirsin kahvaltiyi 11 gibi yapıp akşam da 6 gibi yersin. Bi hafta dene aklindaysa
Az uykuyla gitmiyor ona eminim. Hadi insallah ptsi hedefin tutar. Bu jafta daha dikkat et :)Bu aralar misafir durumumuz var
sık sık toplanıyoruz akşam çayları vs
uykusuzluk ta var
herhalde hepsi birleşince ne kadar dikkat etsem de kâr etmiyor
pazartesiye hedefim : 54,0 bu arada
ya olacak ya olacak
Az uykuyla gitmiyor ona eminim. Hadi insallah ptsi hedefin tutar. Bu jafta daha dikkat et :)