Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

pazartesi menü
kahvaltı...
1 kk peynir,
1 fincan kadar çökelek,5 zetin
2 dilim ekmek
bolca domates salatalık

öğle.......
2,5 yemek k nohut yahni,
3 kaşık bulgur p,
1 dilim ekmek,
4 kaşık yoğurt

akşam....
2 köfte kadar tavuk,
4 kaşık taze börülce,
1 tabak salata

aralarda....1 sade türk kahvesi,2 erik,1 elma,1/2 leblebi,yarım cezerye
yaklaşık 1 lt ödem atıcı çay

kalabalık görünüyor ama öğünlerim pasta tabağının anca yarısı ediyor .sebze yemeklerimde yağ yok denecek kadar az.
15 dakikası tempolu toplam 30 dk yürüyüş

Şimdi profilimden bulup alıntılayım dedim ama bulamadım:KK43: ama Emin’im yazdım hatta oranı da hesapladım ama niye görünmüyor:KK43:
Hatta şöyle başlamıştım “ günaydın diye başladım bu mesaja ama yazamadım bu vakit oldu..
Geçen hafta 55
Güncel 54.5
Oran 9
cgdmk cgdmk doğru mu hesapladım” diye de sormuştum hatta:KK43:
Tamam canim, gelmiştir, ben gormemisimdir, tekrar kusura bakma

Günaydınlar
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 dilim firinda yumurtalı çavdar Ekmegi
Ara: yarım simit , 1 elma
Oglen: etli bulgur pilavı, közlenmiş biber, yoğurt
Aksam: kıymalı kereviz, 4-5 kasik makarna :/

Akşam mahvetti bu yediklerim beni :KK43: makarna bulgur acayip rahatsız etti. Bugün daha hafif beslenicem umarım...
Günaydın canım
Karbonhidrat fazla olmus sanki

Sen de iyi bilirsin aslında belli bi yastan sonra kendi oynamaya alissa mi? Sonra da oyununa arkadaşlarını da dahil eder
Alışmıyor şıpa:KK43: bi de kardeşiyle ilgilenip onu boşlarsam kıskanmaya başlar diye de üzerine düştüm biraz. O okula gidiyor kardeşiyle biz evde kalıyoruz ya bu sene:KK43:
Bi de hiç kendi kendine oynayan bi çocuk olmadı, Önerin var mı:KK43: galiba ben de seviyorum oynamayı☺️☺️
Tamam canim, gelmiştir, ben gormemisimdir, tekrar kusura bakma
canım ben baktım profilime ama yok:KK43: normalde gönderilmemiş bile olsa taslak olarak kaydedilirdi, niye yapmadı bilmiyorum:KK43:
Est ne kusuru ❤️Asıl sen kusura bakma rakibem❤️

pazartesi menü
kahvaltı...
1 kk peynir,
1 fincan kadar çökelek,5 zetin
2 dilim ekmek
bolca domates salatalık

öğle.......
2,5 yemek k nohut yahni,
3 kaşık bulgur p,
1 dilim ekmek,
4 kaşık yoğurt

akşam....
2 köfte kadar tavuk,
4 kaşık taze börülce,
1 tabak salata

aralarda....1 sade türk kahvesi,2 erik,1 elma,1/2 leblebi,yarım cezerye
yaklaşık 1 lt ödem atıcı çay

kalabalık görünüyor ama öğünlerim pasta tabağının anca yarısı ediyor .sebze yemeklerimde yağ yok denecek kadar az.
15 dakikası tempolu toplam 30 dk yürüyüş
Bence pulav yediğin zaman ekmek yemezsen iyi olur :KK66: bi de cezerye bitmedi mi hala☺️

Alışmıyor şıpa:KK43: bi de kardeşiyle ilgilenip onu boşlarsam kıskanmaya başlar diye de üzerine düştüm biraz. O okula gidiyor kardeşiyle biz evde kalıyoruz ya bu sene:KK43:
Bi de hiç kendi kendine oynayan bi çocuk olmadı, Önerin var mı:KK43: galiba ben de seviyorum oynamayı☺️☺️
canım ben baktım profilime ama yok:KK43: normalde gönderilmemiş bile olsa taslak olarak kaydedilirdi, niye yapmadı bilmiyorum:KK43:
Est ne kusuru ❤️Asıl sen kusura bakma rakibem❤️
4 yasindan sonra monolog oynamayi gelistirmesi icin ve anneden ziyade sosyal olmasi icin kendi oynayabilecegi, arkadaslarini oyuna dahil edebilecegi firsatlar tani canim. Sen kendin bunu daha iyi oynayabilirsin, basarabilirsin, arkadaslarinla da bu oyunu oyna bakalım onlar da biliyor mu vs tarzinda cesaretlendir :KK66:

listeyi görünce baya kötü olmuştum.öğleyin 4 kaşık .ikşindi arasında da 1 bardak ayran meyve sonrası şekerini bastırsın diye.tabi ben akşam yemeklerinde bardak bardak ayran içen şahıs olduğum için bi damla gibi geldi o gün gözüme:KK70::KK70::KK70:
Ben de yogurtsuz yapamiyorum. Bu hafta kefir buldum da ona sardim. Tadi da cok guzel ayran gibi eksi eksi :))

Akşam yemeği de yiyebilirsin kahvaltiyi 11 gibi yapıp akşam da 6 gibi yersin. Bi hafta dene aklindaysa :KK66:
Sabah cok ac uyandim ama dun aksam yemek yemedim ondan sanirim. 10- 4 arasi yapayim diyorum bugun. Dun aksam yemegi yemeyince guzel eksi gordum. 59.4 ciktim sabah:KK73::KK73:

Bu aralar misafir durumumuz var
sık sık toplanıyoruz akşam çayları vs
uykusuzluk ta var
herhalde hepsi birleşince ne kadar dikkat etsem de kâr etmiyor

pazartesiye hedefim : 54,0 bu arada
ya olacak ya olacak
Az uykuyla gitmiyor ona eminim. Hadi insallah ptsi hedefin tutar. Bu jafta daha dikkat et :)

X