Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yapabilirim inanıyorum da çok zorlanıyorum. Yaşla ilgisi var herhalde.. bir de hep kansızlığım vardır benim. O da mı etkili acaba..
Koleracim cok moral bozacak birsey yok aslinda, bence sen tam enerjini veremedin bi turlu. Soyle 4 hafta disini siksan bu isi kokunden cozersin bana kalirsa. Bizim gibi degil senin durumun.

Canim somon cekti , ben de yarin balik yapim bari

Bemce cok guzel menu olmus, dedigin gibi hepsi az az

Diyetteyim bu aralar, ne yesem deyip listelerinize bakiyorum bazen.
Masallah size demeye geldim.
Birde ben erken uyuyamıyorum ama erken uyursanız yağ yakımında etkili olan leptinle işiniz daha kolay.

Birde ben erken uyuyamıyorum ama erken uyursanız yağ yakımında etkili olan leptinle işiniz daha kolay.
Tesekkur ederiz , bazen ben de yapiyorum, ilham acisindan iyi oluyor sen kac kilo verebildin ? Hedefin kac?

Katılıyorum, bol bol leptin salgilanir hem de uykusuzluk ödem yapiyor. Peki bu saatte ben niye burdayim
Haydin yağ yakmaya

Ben bu hafta if yapiyorum. Sabah gibi ilk yemegimi yedim, son yemegim de ogle 2 bucuktu.

Sabah uyaninca 1 tane cannoli 1 kacamak puani rica edimm cgdmk cim
Kahvalti: 2 yumurta, yulaf , ceyrek avokado, tereyagi ile omlet , 1 bardak kefir
Ogle: 70 gr pirincten yagsiz pilav, 100 gr doner eti , 1 muz
2. Kacamagi da buna verebilirsin
Bugunkuler 1230 kalori haftasonu cok az kalori almistim arti ciktim. Dun if yapip daha cok kalori alinca eksi gordum. O yuzdeen bugun de ayni taktikten devam

Sen o zaman yakinda iltifat almaya baslarsin. 4 kilo yag nedemek ben de uzun zamandir ilk kez incelmis hissediyorum. Cok guzel bir duygu yaa
Hem de nasıl güzel bir duygu...kendime kiyafet bakiyorum hedefime ulaşinca alicam diye..ilk iltifatı soyleyeyim mi senin yüzün mü çökmüş he canım he giden göbeği değil eriyen yüzü görüyolar

4 ayda 62 den 53 e kadar indim ama durdu, hi" veremiyorum 2 haftadır. Kaçamak yapmaya başladım bile hedef 48 yaza kadar versem yeter bu yaz faciaydı seneye ins. Boyle olmaz
Cok guzel vermissin ,belli birsey uyguladin mi? Bence bizim de senden taktik almamiz gerekiyor Bazi kilolarda direnc oluyor. Bu kadar kilonun arkasindan cok normal bence. Bazi detokslar var onlarla kirmayi deneyebilirsin. Ya da sen de if dene bende ise yaradi.

Hem de nasıl güzel bir duygu...kendime kiyafet bakiyorum hedefime ulaşinca alicam diye..ilk iltifatı soyleyeyim mi senin yüzün mü çökmüş he canım he giden göbeği değil eriyen yüzü görüyolar
Yok artik, cidden mi yaa gercekten anlamiyorum. Kilolu olsan yuzun cok guzel az kilo versen fistik gibi olursun derler. Verirsin yuzun cokmus derler. Bosver yakinda daha iyi niyetli iltifatlari duyarsin bence

Ayy uzun zaman sonra menü yazayım
Sbh
Peynir pastırmalı yumurta
Zeytin kahvaltılık sos, labne
1.5 dlm çavdarlı

Ara yeşil çay

Öğlen
Baklagillerden salata
Yeşil mercimek fasülye kuskus vardı

Akşam
Bostan patlıcanı kebabı
Cacık kavun

Kalori çok olmuş olabilir ama ABur cubur yoktu ona sevindim kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…