Ay çok iyi ya.. ama haklısın zayıflamışsın neden demezler ki..
Ben kulaklarımı tıkadım artik kilo vererek cevapliycam soruları:) çok teşekkür ederim sizlere cansinızYok artik, cidden miyaa gercekten anlamiyorum. Kilolu olsan yuzun cok guzel az kilo versen fistik gibi olursun derler. Verirsin yuzun cokmus derler. Bosver yakinda daha iyi niyetli iltifatlari duyarsin bence
Ya ben önceden çok güzel kendimi tutardım ondan kızıyorum kendime. Neyse bakalım yarın tartı ne gösterecek.. siz bi deneyin de ben de yaparım belki..Koleracim cok moral bozacak birsey yok aslinda, bence sen tam enerjini veremedin bi turlu. Soyle 4 hafta disini siksan bu isi kokunden cozersin bana kalirsa. Bizim gibi degil senin durumun.
Ben de kaloriye bakmayip istedigimi yiyorum ilk hafta deneme olarak. İyi gidiyor, duraklama olunca kismaya baslarim. O yüzden menu yazmiyorumBen bu hafta if yapiyorum. Sabah gibi ilk yemegimi yedim, son yemegim de ogle 2 bucuktu.
Sabah uyaninca 1 tane cannoli 1 kacamak puani rica edimmcgdmk cim
Kahvalti: 2 yumurta, yulaf , ceyrek avokado, tereyagi ile omlet , 1 bardak kefir
Ogle: 70 gr pirincten yagsiz pilav, 100 gr doner eti , 1 muz
2. Kacamagi da buna verebilirsin
Bugunkuler 1230 kalori haftasonu cok az kalori almistim arti ciktim. Dun if yapip daha cok kalori alinca eksi gordum. O yuzdeen bugun de ayni taktikten devam
38-45 miIlk zamanlar zumba yaptim, bayramdı tatildi spor bitti tabi simdi 15-20000 adımla devam ediyorum.
Sabah peynir, zeytin, domates, roka, ceviz, yumurta
Öğlen kefir
Aksam sebze yada et tam porsiyon
Böyle verdim ama hiç 60 uzerine çikmamıştim son 10 yilim 50-55 bandindaydi. Öncesi 38-45 tabi simdi panik oluyorum 39 yaş
15-20 bin adim gunluk mu yoksa , masallah yaa :) walla bu 60 lar benim icin de yeni ,yapismasin istiyorum. Onceden cok zayifmissin ama 48 den asagisi benim icin psikolojik sinirIlk zamanlar zumba yaptim, bayramdı tatildi spor bitti tabi simdi 15-20000 adımla devam ediyorum.
Sabah peynir, zeytin, domates, roka, ceviz, yumurta
Öğlen kefir
Aksam sebze yada et tam porsiyon
Böyle verdim ama hiç 60 uzerine çikmamıştim son 10 yilim 50-55 bandindaydi. Öncesi 38-45 tabi simdi panik oluyorum 39 yaş
Pigmeyim ben 1.5738-45 mi
Boyun kaç kuzum senin
Ederim canim sanki benim vucudum bunu sevdi gibi yaa, gun icinde de cok sismiyorum 2 gundur. Gozlemim bu yonde simdilik ama hayirlisi tabiBen de kaloriye bakmayip istedigimi yiyorum ilk hafta deneme olarak. İyi gidiyor, duraklama olunca kismaya baslarim. O yüzden menu yazmiyorum
Sen de ilk haftanin gidisatindan haberdar et gun gun, bakslim nasil etki edecek
Bu grup zaten minyonlar tarikati , cogumuz o civardayizPigmeyim ben 1.57
2 gunluk canım tembellik huy bende :)15-20 bin adim gunluk mu yoksa , masallah yaa :) walla bu 60 lar benim icin de yeni ,yapismasin istiyorum. Onceden cok zayifmissin ama 48 den asagisi benim icin psikolojik sinir
Kesinlikle en dogrusu canim, bosver kim ne derse desin. Yuz de basta cokmus geliyor kimisine ama alisilir yani. Onemli olan insanin kendi bedenini sevmesi :)Ben kulaklarımı tıkadım artik kilo vererek cevapliycam soruları:) çok teşekkür ederim sizlere cansinız
Soran olursa 1.5 der gecerim genelde kusurata gerek yokBu grup zaten minyonlar tarikati , cogumuz o civardayiz
Cok ilgincmis walla, o gunler garip geliyordur simdi :)2 gunluk canım tembellik huy bende :)
38 den 50 ye cikmak icin gitmedik dr birakmadim halime bak
Annem çok mutlu tek tesellim o :)Cok ilgincmis walla, o gunler garip geliyordur simdi :)
Hosgeldin arkadasim, ne hos yazmissin oyle. Yardim edinnn gibi olmusArkadaşlar Merhaba,
İçsel motivasyonu kaybetmiş bir diyetçiye bir omuz, bir destek verir misiniz?
Geçen sene 5. Takımda listedeydim. İnanılmaz istikrarlı şekilde diyet yapıp 68’den 61’e düştüm. Ancak ne olduysa irademi kaybedip yazın yine kilo aldım ve şu an 64-65 arası gidip geliyorum.
Beni de aranıza alırsanız ve destek olursanız bende bu gruba katkı sağlayacağıma eminim. :)
Aize katılabilmek için ve kendimi ispatlamak için ne yapmalıyım ???:))
Hosgeldin arkadasim, ne hos yazmissin oyle. Yardim edinnn gibi olmus
Ilk sayfada kurallarimiz var. Yarin sabah tartilip, bide alabilirsen olculerini alip ( kol, gogus, bel, simit, bacak )cgdmk etiketleyebilirsin. Bol katilim, menulere yorum bekliyoruz. Ptsi ana, cuma ara tartimiz var. Spor bildirimleri icin beni etiketliyorsun. Uygulamayi dusundugun bir diyet var mi?
Suan icin iki arkadasimiz diyetisyen listesi uyguluyor, ben ve bi arkadas daha if uyguluyoruz. Karataya yakin beslenenlerimiz var. Asureleri goturup goturup en cok puan toplayan bir arkadasimiz varYa çok tatlısın hemen cevap yazmışsın. Kabul görmüş hissettiğim için bu saatte uykulu ama çok mutluyum.
Sabah tartılıp kilomu yazarım. Ölçülerimi de muhtemelen akşama yazarım çünkü sabah kızımı okula bırakıp sonra kuaför, alışveriş...vs derken akşamı bulur tekrar eve gelişim.
Diyet için ise; bir arkadaşımın benimle paylaştığı, kendi diyetisyenine ait bir liste var. Uzun zamandır onu uygulamak istiyordum ama bir türlü motive olup o açlığa hazır hissedemedim kendimi. :))) Sizin özellikle uyguladığınız bir liste var mı? Ortak yapılan bir liste varsa hep birlikte aynı listeyi uygulamak da çok keyifli oluyor. Öyle bir listeye de uymak isterim . :)