Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yogurt, ayran gibi seyler tuketmeyecektin diye hatirliyorum, yanlis mi kalmis aklimda. Tebrikler canim guzel vermissin her hafta boyle versek daha ne isteriz :)

Kabak detoksu yapsana canim, genelde ise yariyor :) guzel vermissin neden uzuldun ki?

Gecen hafta 58.9
Bu hafta 58.8
Fark -100
Puan 2
Ctesi 58.5 görmüştüm, ama yediklerimi yun istemsiz ac kalarak anca bu kadar telafi edebilmisim. İf ten umutluyum, gidecek insallah
Bende mi if yapsam diyorum bu hafta , aksam yemegini iptal edebilirim.

@yolcukardelen @srplmtmtk
@_Zaman_ hayırdır pek ugramiyorsun bi kaç gündür?
@fmad kuzum derslerin iyi geciyordur insallah, nasılsın? Bugün bildirim yapabilecek misin ki..
2. Haftan, yoksa kural gereği..
Canım benim oğlan okul noktasında isteksiz halagitmem demiyor ama arkadaşlarına da karışmıyor sınıfta tüm gün oyun oynuyorum ben çok meşgulüm

Şimdi profilimden bulup alıntılayım dedim ama bulamadım ama Emin’im yazdım hatta oranı da hesapladım ama niye görünmüyor
Hatta şöyle başlamıştım “ günaydın diye başladım bu mesaja ama yazamadım bu vakit oldu..
Geçen hafta 55
Güncel 54.5
Oran 9
cgdmk doğru mu hesapladım” diye de sormuştum hatta

Günaydınlar
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 dilim firinda yumurtalı çavdar Ekmegi
Ara: yarım simit , 1 elma
Oglen: etli bulgur pilavı, közlenmiş biber, yoğurt
Aksam: kıymalı kereviz, 4-5 kasik makarna :/

Akşam mahvetti bu yediklerim beni makarna bulgur acayip rahatsız etti. Bugün daha hafif beslenicem umarım...

Canim 1 dilimi 56 kaloriymis, diger tatlilar gibi kotu degildir ama besin degeri olarak cogunlukla karbonhidrat. Protein ve yag orani baya az. Ama senin yeni diyetin yag ve hayvansal urunleri kesiyor yanilmiyorsam. Bence az yemekten zarar gelmez :)
evet yağ olayı baya az.protein de normal seviyede aslında.valla dün minik bir parça hüplettim

Yogurt, ayran gibi seyler tuketmeyecektin diye hatirliyorum, yanlis mi kalmis aklimda. Tebrikler canim guzel vermissin her hafta boyle versek daha ne isteriz :)
listeyi görünce baya kötü olmuştum.öğleyin 4 kaşık .ikşindi arasında da 1 bardak ayran meyve sonrası şekerini bastırsın diye.tabi ben akşam yemeklerinde bardak bardak ayran içen şahıs olduğum için bi damla gibi geldi o gün gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…