- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
inme cikma olmadi kiloda veranocum, yediklerimi anca dengeledim demek kiBen cok yurudugum veya cok spor yaptigim zamam fazla cikiyorum ama hemen ertesi gun olmasa bile bikac gun sonra etki ediyor :) insallah seninki hemen farkeder
Yogurt, ayran gibi seyler tuketmeyecektin diye hatirliyorum, yanlis mi kalmis aklimda. Tebrikler canim guzel vermissin her hafta boyle versek daha ne isteriz :)pazar menü
kahvaltı....1 kk. peynir,1 k. fincani çökelek, 7 zeytin, 1 tabak salatalık domates.2 dilim ekmek
ara.............1/2 ç bardağı leblebi,1 elma
öğle-akşam.....5 kaşık tavuklu bezelye,1 küçük baharatlanmış patates,4 kaşık yoğurt
ara..............1 bardak ayran
pazar geç uyandım...ağle ve akşam yemeğini 4 gibi yemiş oldum
Tebrikler canim az kaldi 7 leri gormene :)Selam kızlar iyi haftalar..
Geçen hafta: 85.7
Bu hafta: 85.0
Fark: 700 gr
Yüzde: 8.16
Kabak detoksu yapsana canim, genelde ise yariyor :) guzel vermissin neden uzuldun ki?Selam kızlar
Geçen hafta :62,4
Bu hafta : 62
-400gr
Haftasonu misafirlerim vardı. Menülerimi paylaşamadım.
Sporlarımı bildiriyorum sadece.
Cumartesi : 40 dk pilates
Pazar: 30 dk pilates
62 direncimi bi Türlü kıramıyorum
Var mı direnç kırıcı bi tarifiniz
Yoksa bırakıcam kendimi.
Bende mi if yapsam diyorum bu hafta , aksam yemegini iptal edebilirim.Gecen hafta 58.9
Bu hafta 58.8
Fark -100
Puan 2
Ctesi 58.5 görmüştüm, ama yediklerimi yun istemsiz ac kalarak anca bu kadar telafi edebilmisim. İf ten umutluyum, gidecek insallah
Cok ettim walla, bu artik benim disimda birsey. Kafaya takmicam , stres daha zorlastiriyor300 gram geri gelmis, cok değil tabi ki ama bu kilolarda zaten zor eksi geldigi için, azami dikkat etmemiz gerekiyor
59.5 sun hala dimi , super walla :)inme cikma olmadi kiloda veranocum, yediklerimi anca dengeledim demek ki
HarikaMenüm..
Sabah: yağsız tost
Yeşil çay
Öğlen: tavuklu salata
Ara: şekersiz kahve
3 hurma
10 fındık
Akşam: sebzeli mercimek çorbası
Salata
1 galeta
Su: 3 litre
Yeşil cay
Canım benim oğlan okul noktasında isteksiz hala@yolcukardelen @srplmtmtk
@_Zaman_ hayırdır pek ugramiyorsun bi kaç gündür?
@fmad kuzum derslerin iyi geciyordur insallah, nasılsın? Bugün bildirim yapabilecek misin ki..
2. Haftan, yoksa kural gereği..
Sağol canımHarika7 leri gorunce spora da bekleriz
Tamam canimcigdemcim ekleme bence ben cok duzenli gelemiyorum, ara ara gelip bildirim yapsam daha iyi sanirim:)
evet yağ olayı baya az.protein de normal seviyede aslında.valla dün minik bir parça hüplettimCanim 1 dilimi 56 kaloriymis, diger tatlilar gibi kotu degildir ama besin degeri olarak cogunlukla karbonhidrat. Protein ve yag orani baya az. Ama senin yeni diyetin yag ve hayvansal urunleri kesiyor yanilmiyorsam. Bence az yemekten zarar gelmez :)
listeyi görünce baya kötü olmuştum.öğleyin 4 kaşık .ikşindi arasında da 1 bardak ayran meyve sonrası şekerini bastırsın diye.tabi ben akşam yemeklerinde bardak bardak ayran içen şahıs olduğum için bi damla gibi geldi o gün gözümeYogurt, ayran gibi seyler tuketmeyecektin diye hatirliyorum, yanlis mi kalmis aklimda. Tebrikler canim guzel vermissin her hafta boyle versek daha ne isteriz :)
wuhuuuuuuuYeri yok
Seker katiliyor diye biliyorum.