- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Ay hadi insallah nasil iyi geldi anlatamamİfi de eklersen 58i görürsün bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi insallah nasil iyi geldi anlatamamİfi de eklersen 58i görürsün bence
Koleracim cok moral bozacak birsey yok aslinda, bence sen tam enerjini veremedin bi turlu. Soyle 4 hafta disini siksan bu isi kokunden cozersin bana kalirsa. Bizim gibi degil senin durumun.Yapabilirim inanıyorum da çok zorlanıyorum. Yaşla ilgisi var herhalde.. bir de hep kansızlığım vardır benim. O da mı etkili acaba..
Canim somon cekti , ben de yarin balik yapim baridunku menum:
Oglen: somonlu ve pirincli salata
Aksam: 250 gr izgara somon, salata, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: protein tozlu smoothie
Kalorilerini hesaplamadim ama tahminimce 1400 kalori civaridir. Spor olarak da power yoga hocasi rahatsizlanmis yerine cardio pilates yaptik 1 saat. Bi yoga degil tabi
Bemce cok guzel menu olmus, dedigin gibi hepsi az azpazartesi menü
kahvaltı...
1 kk peynir,
1 fincan kadar çökelek,5 zetin
2 dilim ekmek
bolca domates salatalık
öğle.......
2,5 yemek k nohut yahni,
3 kaşık bulgur p,
1 dilim ekmek,
4 kaşık yoğurt
akşam....
2 köfte kadar tavuk,
4 kaşık taze börülce,
1 tabak salata
aralarda....1 sade türk kahvesi,2 erik,1 elma,1/2 leblebi,yarım cezerye
yaklaşık 1 lt ödem atıcı çay
kalabalık görünüyor ama öğünlerim pasta tabağının anca yarısı ediyor .sebze yemeklerimde yağ yok denecek kadar az.
15 dakikası tempolu toplam 30 dk yürüyüş
Tebrikler canim, ne kadarini yagdan kaybettigini de soyledi mi?Bugün diyetisyenime gittim evdekinden 200 gr daha az çiktım yani 84 ü gordüm hem de tok karnına
Ödemim hic kalmamış günde 3 litre su icmeme bağladı
2 haftada 1.8 kilo yağ gitmiş 4 haftada 4 kilo yağ gittiTebrikler canim, ne kadarini yagdan kaybettigini de soyledi mi?
Dene görAy hadi insallah nasil iyi geldi anlatamam
+1Koleracim cok moral bozacak birsey yok aslinda, bence sen tam enerjini veremedin bi turlu. Soyle 4 hafta disini siksan bu isi kokunden cozersin bana kalirsa. Bizim gibi degil senin durumun.
Tesekkur ederiz , bazen ben de yapiyorum, ilham acisindan iyi oluyor sen kac kilo verebildin ? Hedefin kac?Diyetteyim bu aralar, ne yesem deyip listelerinize bakiyorum bazen.
Masallah size demeye geldim.
Birde ben erken uyuyamıyorum ama erken uyursanız yağ yakımında etkili olan leptinle işiniz daha kolay.
Katılıyorum, bol bol leptin salgilanir hem de uykusuzluk ödem yapiyor. Peki bu saatte ben niye burdayimDiyetteyim bu aralar, ne yesem deyip listelerinize bakiyorum bazen.
Masallah size demeye geldim.
Birde ben erken uyuyamıyorum ama erken uyursanız yağ yakımında etkili olan leptinle işiniz daha kolay.
Sen o zaman yakinda iltifat almaya baslarsin. 4 kilo yag nedemek ben de uzun zamandir ilk kez incelmis hissediyorum. Cok guzel bir duygu yaa2 haftada 1.8 kilo yağ gitmiş 4 haftada 4 kilo yağ gitti
Harika2 haftada 1.8 kilo yağ gitmiş 4 haftada 4 kilo yağ gitti
4 ayda 62 den 53 e kadar indim ama durdu, hi" veremiyorum 2 haftadır. Kaçamak yapmaya başladım bile hedef 48 yaza kadar versem yeter bu yaz faciaydı seneye ins. Boyle olmazTesekkur ederiz , bazen ben de yapiyorum, ilham acisindan iyi oluyor sen kac kilo verebildin ? Hedefin kac?
Hem de nasıl güzel bir duygu...kendime kiyafet bakiyorum hedefime ulaşinca alicam diye..ilk iltifatı soyleyeyim mi senin yüzün mü çökmüş he canım he giden göbeği değil eriyen yüzü görüyolarSen o zaman yakinda iltifat almaya baslarsin. 4 kilo yag nedemek ben de uzun zamandir ilk kez incelmis hissediyorum. Cok guzel bir duygu yaa
Cok guzel vermissin ,belli birsey uyguladin mi? Bence bizim de senden taktik almamiz gerekiyor Bazi kilolarda direnc oluyor. Bu kadar kilonun arkasindan cok normal bence. Bazi detokslar var onlarla kirmayi deneyebilirsin. Ya da sen de if dene bende ise yaradi.4 ayda 62 den 53 e kadar indim ama durdu, hi" veremiyorum 2 haftadır. Kaçamak yapmaya başladım bile hedef 48 yaza kadar versem yeter bu yaz faciaydı seneye ins. Boyle olmaz
Ay çok iyi ya.. ama haklısın zayıflamışsın neden demezler ki..Hem de nasıl güzel bir duygu...kendime kiyafet bakiyorum hedefime ulaşinca alicam diye..ilk iltifatı soyleyeyim mi senin yüzün mü çökmüş he canım he giden göbeği değil eriyen yüzü görüyolar
Yok artik, cidden mi yaa gercekten anlamiyorum. Kilolu olsan yuzun cok guzel az kilo versen fistik gibi olursun derler. Verirsin yuzun cokmus derler. Bosver yakinda daha iyi niyetli iltifatlari duyarsin benceHem de nasıl güzel bir duygu...kendime kiyafet bakiyorum hedefime ulaşinca alicam diye..ilk iltifatı soyleyeyim mi senin yüzün mü çökmüş he canım he giden göbeği değil eriyen yüzü görüyolar