Selam kızlar iyi haftalar..
Geçen hafta: 85.7
Bu hafta: 85.0
Fark: 700 gr
Yüzde: 8.16
Tebrikler kızlarSelam kızlar
Geçen hafta :62,4
Bu hafta : 62
-400gr
Haftasonu misafirlerim vardı. Menülerimi paylaşamadım.
Sporlarımı bildiriyorum sadece.
Cumartesi : 40 dk pilates
Pazar: 30 dk pilates
62 direncimi bi Türlü kıramıyorum
Var mı direnç kırıcı bi tarifiniz
Yoksa bırakıcam kendimi.
Kötü olmuş 500 gr ama olsun bu hafta dikkat edersen fazlasiyla gider
Simdi kilonu kaydederken baktım da cogumuzu gectin kiz ilk haftadan aferin vallaGunaydi n kilom 60.5Hedefim 62 ydi. Umarım bu haftaya özel bir şey değildir de vermeye devam edebilirim :)
Tamam yazmissin pardonHaftaya hedefim de 59.5 olsuncgdmk
Ya aslında nasıl verdim ben de anlamadimSimdi kilonu kaydederken baktım da cogumuzu gectin kiz ilk haftadan aferin vallabu hafta 2 kilo vermissin, nasil basardin yahu haftaya hedefin var mi ve kacamagin 3 u buldu mu?
Canim cok sevindim senin adina 2 kilo ne demek, masallah :)Ya aslında nasıl verdim ben de anlamadimBenim beslenme düzenim gerçekten çok kötüydü. Her gün pilav makarna hamurişi abur cubur tatlı artik allah ne verdiyse heralde dikkat edince vücut Bi afalladı. Mesela gün icinde sürekli yeme halindeydim. Şimdi öğünlerde yemeye dikkat ettim. Aburcubur hiç yemedim. Ekmegi günlük maksimum 1 dilim yedim. Bir de yapmadigim ev işlerini yaptım hali silme komple temizlik falan buraya menümü ve yaptıklarımı yazacak olmak da beni frenledi. Asıl bundan sonrası önemli bakalim böyle devam edebilecek miyim
Canim 1 dilimi 56 kaloriymis, diger tatlilar gibi kotu degildir ama besin degeri olarak cogunlukla karbonhidrat. Protein ve yag orani baya az. Ama senin yeni diyetin yag ve hayvansal urunleri kesiyor yanilmiyorsam. Bence az yemekten zarar gelmez :)kızlar cezeryenin diyetteki yeri nedir.bilgisi olan varmı
Yeri yokkızlar cezeryenin diyetteki yeri nedir.bilgisi olan varmı
Aksam 8den sonra iceceklere yuklendiysen oodem yapmistir belkiSelamlar kızlar
ancak şimdi girip yazabiliyorum
Geçen ptesi : 54.9
Dün (Pazar) : 54,5
Bugün: ŞOK 55
Dün çok kaçırmadım, neredeyse hiç te bişey yemedim ama sıvı tüketimim çok oldu
su, kahve, çay, soda
Edersen güzel eksiler geliyor sendenYa aslında nasıl verdim ben de anlamadimBenim beslenme düzenim gerçekten çok kötüydü. Her gün pilav makarna hamurişi abur cubur tatlı artik allah ne verdiyse heralde dikkat edince vücut Bi afalladı. Mesela gün icinde sürekli yeme halindeydim. Şimdi öğünlerde yemeye dikkat ettim. Aburcubur hiç yemedim. Ekmegi günlük maksimum 1 dilim yedim. Bir de yapmadigim ev işlerini yaptım hali silme komple temizlik falan buraya menümü ve yaptıklarımı yazacak olmak da beni frenledi. Asıl bundan sonrası önemli bakalim böyle devam edebilecek miyim
300 gram geri gelmis, cok değil tabi ki ama bu kilolarda zaten zor eksi geldigi için, azami dikkat etmemiz gerekiyorGunaydin kizlar
Gecen ptsi: 59.8
Bu ptsi: 60.1
Kilo verince hemen geri alma durumum devam ediyor. Kacamak da yapmadim oysa, bu hafta hedefim 58.9 yine
evet sporsuzdu bu da yuruyup durmustum butun gun, ondan baya yaktim. sorma kolera ya hem yiyip hem icmistim de arti olarak donmedi neyse ki:)2400 oldukça iyi ya.. sporsuz di mi bir de.. meler yedin bakalım, hatta neler içtin :)
cigdemcim ekleme bence ben cok duzenli gelemiyorum, ara ara gelip bildirim yapsam daha iyi sanirim:)Listeye ekleyeyim mi seni de canım