Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bu hafta genel olarak bi moral bozukluğu oldu bende.. veremeyince insan daha bi sinir oluyor. Toparlamaya çalışıyorum ama bu sefer zor olacak galiba 52 falan hayal gibi..

dunku menum:
Oglen: somonlu ve pirincli salata
Aksam: 250 gr izgara somon, salata, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: protein tozlu smoothie

Kalorilerini hesaplamadim ama tahminimce 1400 kalori civaridir. Spor olarak da power yoga hocasi rahatsizlanmis yerine cardio pilates yaptik 1 saat. Bi yoga degil tabi:KK70:

Bu hafta genel olarak bi moral bozukluğu oldu bende.. veremeyince insan daha bi sinir oluyor. Toparlamaya çalışıyorum ama bu sefer zor olacak galiba 52 falan hayal gibi..
Moral bozuk olunca evet kotu etkiliyor ama duzeni oturtup vermeye baslayinca istaha geliyorsun ☺️ cok bisey kalmadi aslında, yapabilirsin :KK66:

dunku menum:
Oglen: somonlu ve pirincli salata
Aksam: 250 gr izgara somon, salata, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: protein tozlu smoothie

Kalorilerini hesaplamadim ama tahminimce 1400 kalori civaridir. Spor olarak da power yoga hocasi rahatsizlanmis yerine cardio pilates yaptik 1 saat. Bi yoga degil tabi:KK70:
Cardio tabi kasiyor ☺️

4 yasindan sonra monolog oynamayi gelistirmesi icin ve anneden ziyade sosyal olmasi icin kendi oynayabilecegi, arkadaslarini oyuna dahil edebilecegi firsatlar tani canim. Sen kendin bunu daha iyi oynayabilirsin, basarabilirsin, arkadaslarinla da bu oyunu oyna bakalım onlar da biliyor mu vs tarzinda cesaretlendir :KK66:
kreşe de sırf bunun için gönderiyorum, kendi yaş grubuyla bir arada bulunabilsin diye.deneyeceğim canım sağ olasın❤️

Bugün diyetisyenime gittim evdekinden 200 gr daha az çiktım yani 84 ü gordüm hem de tok karnına :rolleyes:
Ödemim hic kalmamış günde 3 litre su icmeme bağladı

Akşam yemek yememek gerçekten iyi oluyor ya da erken yemek.. ben bi ara onu güzel yapıyordum şimdi olmuyor
Ben aksam yemeginden vazgecemem, saatleri ona göre uyarliyorum, hatta yapanlar 9-10 a kadar yiyorlar ama en gec 8 e kalmadan bitiyorum ben

Bugün diyetisyenime gittim evdekinden 200 gr daha az çiktım yani 84 ü gordüm hem de tok karnına :rolleyes:
Ödemim hic kalmamış günde 3 litre su icmeme bağladı
Cok iyi, diyetinin dışına da cikmiyorsun. Ben hedefime inene kadar sen beni gececeksin bu gidisle :KK70:

X