- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Menu gitgide guzellesiyor , spor da gelmisBugünkü menüm
Sabah: pastırmalı 2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, salatalık biber, 1 ince dilim çavdar ekmegi, 1 cay kaşıgi kaymak ve ev yapımı marmelat
Aksam: kıymalı bezelye, yoğurt, 4-5 tane üzüm.
Spor: toplam 2 saat yürüyüş.
cgdmk Verano_porteno
Bugun corba gunumu cok hafif olmus, haftasonu ben de buna benzer birsey yapabilirim. Ama galeta yerine ne kullanirim bilmiyorum.Selam kızlar.menüm..
Sabah: şekersiz sütlü kahve
3 hurma
10 fındık
Ara: yeşil çay
Öğlen: mercimek corbası
1 galeta
Akşam: mecimek çorbası
1 galeta
Cacik
Son: 2 mandalina
1 bardak süt
Hic yakisiyor mu patates kizartmasi olmaz ki amaSelam kızlarrr
Pazartesi: 62.4
Cuma: 62
Bugün yediklerim;
Kahvaltı: domates, salatalık, peynir, biber ve 5 6 patates kızartması 1 dilim ekmek
Ara : 1 şekersiz kahve
1 elma
Öğle: sebzeli bulgur pilavı et sote
Akşam: türlü, yoğurt
3 lt su
40 dk pilatesVerano_porteno
Ben cok yurudugum veya cok spor yaptigim zamam fazla cikiyorum ama hemen ertesi gun olmasa bile bikac gun sonra etki ediyor :) insallah seninki hemen farkederay dun cok fena beslendim benama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.
bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...
Spor hayatin icinden :) dun bir kac yere gidecektik yuruyerek gittik. Kizi da bisikletine bindirdik. Tempolu yuruyus toplam 2 saati buldu. Ekstra zaman ayırmak biraz zor benim için. Böyle böyle daha hareketli olmaya calisiyorum işteMenu gitgide guzellesiyor , spor da gelmis
Sen de benim gibi yumurta ve zeytini çok seviyorsun heralde verano :)Kizlar bugunun menusu
Sabah: 2 yumurta, 10 zeytin, 1 bardak kefir
Ara: 2 avuc fistik, 10 zeytin, 1 kase yogurt
Aksam: 2 tavuk but, bulgur pilavi, yogurt
Ben de yürüyüş ya da temizlik yaptigimin ertesi günü iyi eksi görüyorumBen cok yurudugum veya cok spor yaptigim zamam fazla cikiyorum ama hemen ertesi gun olmasa bile bikac gun sonra etki ediyor :) insallah seninki hemen farkeder
Ben de biraz önce tartıldım 61 çıktım. Olabilir mi diye bir kaç sefer farklı odalara da taşıdım tartıyi aynıBen de yürüyüş ya da temizlik yaptigimin ertesi günü iyi eksi görüyorum
Süper❤50lere az kaldıBen de biraz önce tartıldım 61 çıktım. Olabilir mi diye bir kaç sefer farklı odalara da taşıdım tartıyi aynı
Evet canim kesinlikle, yumurtasiz doymuyorum. Zeytin de burda bile aradim buldum asla vazgecemem yaniSen de benim gibi yumurta ve zeytini çok seviyorsun heralde verano :)
Alla alla bende bi gariplik var wallaBen de yürüyüş ya da temizlik yaptigimin ertesi günü iyi eksi görüyorum
Harikasin, hadi darisi 50 lere olsun. Aman bu guzel kilo haftasonuna kurban gitmesin dikkat et :)Ben de biraz önce tartıldım 61 çıktım. Olabilir mi diye bir kaç sefer farklı odalara da taşıdım tartıyi aynı
Hadi inşallah.. bizim tartı günümüz çok kötü yaa.. haftasonu dağıtıp cumaya toparlarız belki ama şimdi bi şey yerken 100 kere düşünüp yiyorumKizlar haftasonu rehavetine kapilmayin amannn :) Hadi bu hafta topluca ucaralim eksileri
Ben dün bugun cok hareketliyim, birazdan misafirler gelecek, temizlik vs. Gelsin eksilerKizlar haftasonu rehavetine kapilmayin amannn :) Hadi bu hafta topluca ucaralim eksileri
Demek ki doğru gunu secmisizHadi inşallah.. bizim tartı günümüz çok kötü yaa.. haftasonu dağıtıp cumaya toparlarız belki ama şimdi bi şey yerken 100 kere düşünüp yiyorum
Spor cok etkili, ne güzel, sakın bırakmaGünaydın herkese.. ben spora başladığımdan beri fark ediyor diye düşünüyorum. Bir de daha dinç hissediyorum. Evde yapamıyorum ama spor