Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de doğru buluyorum söylediklerini. Yalnız her şeyin doğalını bulabilmek çok zor malesef. Bir de şeker yüklemesi konusunda katılamıyorum kendisine. Onun dışında beslenme konusunda i :KK200: canan hoca :KK49:
Seker yuklemesinin mantığı var, yani dediklerine uyarsan, sekersiz beslenip gi dikkat edersen seker olmaz, dolayısıyla bosuna yuklemeye de gerek olmaz diyor :KK66:

Arti ciktim saka gibi yaaa :) ne yaparsam yapayim eksi gorunce bir yukselme egiliminde, off.
Ptsi: 59.8
Bugun : 60.4
Ptsi hedefim: 58.9 biraz zor duruyor

Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.

Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsü sarraf sarraf @_Zaman_ senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim☺️
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.

3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben :KK70:
Verano_porteno Verano_porteno
clarke34 clarke34

@kolera88 , degisimdonusum degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
Olmaz mı:KK43::KK43::KK43:::KK43::KK43:::::::KK43:(((
Olmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.
olmaz mı çok merak ettim bakayım ben de bi

cgdmk cgdmk ilk sayfaya baktım da:KK43:( -8 nedir yaa, çok fena dibi görmüşüm, kınıyorum kendimi:KK43:

ay dun cok fena beslendim ben:KK43: ama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.

bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...

Bugünkü menüm
Sabah: pastırmalı 2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, salatalık biber, 1 ince dilim çavdar ekmegi, 1 cay kaşıgi kaymak ve ev yapımı marmelat
Aksam: kıymalı bezelye, yoğurt, 4-5 tane üzüm.

Spor: toplam 2 saat yürüyüş.
cgdmk cgdmk Verano_porteno Verano_porteno

Selam kızlarrr:KK52:

Pazartesi: 62.4
Cuma: 62 :rapci:

Bugün yediklerim;
Kahvaltı: domates, salatalık, peynir, biber ve 5 6 patates kızartması 1 dilim ekmek :KK47:

Ara : 1 şekersiz kahve
1 elma

Öğle: sebzeli bulgur pilavı et sote

Akşam: türlü, yoğurt

3 lt su

40 dk pilates Verano_porteno Verano_porteno :KK31:

ay dun cok fena beslendim ben:KK43: ama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.

bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...
2400 oldukça iyi ya.. sporsuz di mi bir de.. meler yedin bakalım, hatta neler içtin :)

Listeye ekleyeyim mi seni de canım

Selam kızlar.menüm..
Sabah: şekersiz sütlü kahve
3 hurma
10 fındık

Ara: yeşil çay

Öğlen: mercimek corbası
1 galeta

Akşam: mecimek çorbası
1 galeta
Cacik

Son: 2 mandalina