- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Misir cok fazla degilse cok kotu olmamis aslinda gayet guzel :)Bugünkü menümü de yazayım
Sabah: 1 yumurta sucuklu, 3 zeytin, peynir, 2 çatal mıhlama,1/2 dilim çavdar ekmegi
Ara: sade türk kahvesi, 1 parçacık bitter çikolata
Oglen: patlamış mısır
Aksam: kıymalı kereviz
Böyle karışık bi beslenme oldu bugün
Spor: 1 saat yuruyus
Hem iyi hem de kotu boyle olmasi.. Bir anda kendini 60 kusur kiloda bulmassin bizim gibi ama bi yandan da surekli soylemesi moral bozar. Bilemedim walla :)Ya benimki o konuda iyi.. kızartma falan tercih etmez ama şu var, 1 kilo fazlalıkta hemen söyler, çok moralimi bozar benim..
Insallah canim , if i kac saat arayla yapiosun? Bugun ben de kahvaltiyi biraz gec yaptim , aksam yenegini de erkene alicam. Dun az yemem ters tepti sabah 1 kiloya yakin arti gordum. Bulamadim gitti duzgun bir taktikAslında if e gectigimden beri hic dikkat etmedim acikcasi yani diyet modunda baslamak istemedim, sadece saate dikkat ettim ve cok iyi gitti, dün 58.5 gördüm. Ama bir tanesi gece 9u gecerken gittigi icin, minik minik atistirdik arada. O gidince ben bi daha yedim, yani saat maat kalmadidunu unuttum, bugune bakıyorum yarin insallah yine 58.5 gorterir tarti
İf nedir?Insallah canim , if i kac saat arayla yapiosun? Bugun ben de kahvaltiyi biraz gec yaptim , aksam yenegini de erkene alicam. Dun az yemem ters tepti sabah 1 kiloya yakin arti gordum. Bulamadim gitti duzgun bir taktik
Allah kabul etsin canim.cgdmk bugun oğluma mevlid yaptık çok koşturdum dün ve bugün ama gene de aşırı yedim baklavasından aşuresine. Çok cezalıyım hakimem kır puanlarımı yarin sabah 60a yakın çıkarım tartıda eminim, Salı sabah bildirimimi yaparım insallah.
Benimki hep yakinir ama hic de o taraklarda bezi olmazBizim aramızda 35 kilo varbelki bizim sayemizde onlar da vermeye başlar :)
Ben 20-4 yapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor, genelde 18-6. Bugun hic yemek yemedim, 1 lokma dahi. Tüm gun mide bulantisi cektim.dun misafirlerle sanirim abarttim biraz, karıştı midem. Bugun de 2 kez istifra ve iştahsızlık. Hala da karnım ac degil ve tiksindim, aklima yemek geldikce midem bulaniyor. Yarina iyi eksi getirse bari, yoksa senin gibi ters tepmesin.Insallah canim , if i kac saat arayla yapiosun? Bugun ben de kahvaltiyi biraz gec yaptim , aksam yenegini de erkene alicam. Dun az yemem ters tepti sabah 1 kiloya yakin arti gordum. Bulamadim gitti duzgun bir taktik
If , intermittent fasting kisaltmasi, yani aralikli beslenme yada aralikli oruc denebilir. Gun icinde 16 saat ac kalip, 8 saat besleniyorsun. Veya 17- 7 hatta 20-4 yani tamamen sana kalmis. Amac aclik suresini uzatmak. Ac kaldigin sure zarfinda hicbirsey yememen gerekiyor. Cay veya kahve olabilir ama tabiki sekersiz, sutsuz vs..İf nedir?
Aralıklı oruc diyeti canim. Gunun buyuk cogunlugu ac kalıp, belli saatlerde yiyorsun. Bildiğimiz oruc aslında ama su,cay kahve icebilirsin ve saatleri kendin ayarlayabilirsin. Kahvaltiyi gec yapanlar icin idealİf nedir?
Benim dünkü halim..Yarın artı gelirim büyük ihtimalle.. o kadar saçma sapan beslendim ki..
şimdi bi kayısı çayı içeyim. Belki faydası olur.
Yaprak sarmaları, poğaçalar,,
Sabah çok güzeldi halbuki
Insallah ters tepmez canim, tuh ya kotu olmus istifra fln.. Yarina duzelirsin insallah, gecmis olsunBen 20-4 yapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor, genelde 18-6. Bugun hic yemek yemedim, 1 lokma dahi. Tüm gun mide bulantisi cektim.dun misafirlerle sanirim abarttim biraz, karıştı midem. Bugun de 2 kez istifra ve iştahsızlık. Hala da karnım ac degil ve tiksindim, aklima yemek geldikce midem bulaniyor. Yarina iyi eksi getirse bari, yoksa senin gibi ters tepmesin.
Amin canim insallah. Yarin sahalara dönüyorum ama evdeki yarim sini ev baklavası biteydi iyiydi:)Allah kabul etsin canim.
Tarti oncesi olmamis bu tabi ama insan kendi mevlidi olunca da affetmiyor
Yarin iyi dengele
Aralıklı oruc diyeti canim. Gunun buyuk cogunlugu ac kalıp, belli saatlerde yiyorsun. Bildiğimiz oruc aslında ama su,cay kahve icebilirsin ve saatleri kendin ayarlayabilirsin. Kahvaltiyi gec yapanlar icin ideal
Karatay usulü yani, o da 16-8 öneriyor ya, kahvaltı akşam yemeği arasını 8sa olacak şekilde düzenliyorsun, huzur buluyorsun:) ne diyorsa doğru hocam benim yaaIf , intermittent fasting kisaltmasi, yani aralikli beslenme yada aralikli oruc denebilir. Gun icinde 16 saat ac kalip, 8 saat besleniyorsun. Veya 17- 7 hatta 20-4 yani tamamen sana kalmis. Amac aclik suresini uzatmak. Ac kaldigin sure zarfinda hicbirsey yememen gerekiyor. Cay veya kahve olabilir ama tabiki sekersiz, sutsuz vs..
Çok geçmiş olsun aman dikkat, bağışıklığımız zayıf düşecek su diyet ayağına diye cok korkuyorum tam hastalık havaları bunlar.Ben 20-4 yapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor, genelde 18-6. Bugun hic yemek yemedim, 1 lokma dahi. Tüm gun mide bulantisi cektim.dun misafirlerle sanirim abarttim biraz, karıştı midem. Bugun de 2 kez istifra ve iştahsızlık. Hala da karnım ac degil ve tiksindim, aklima yemek geldikce midem bulaniyor. Yarina iyi eksi getirse bari, yoksa senin gibi ters tepmesin.
Sini baklavasi mi:))) offf suan bittimAmin canim insallah. Yarin sahalara dönüyorum ama evdeki yarim sini ev baklavası biteydi iyiydi:)
Karatay usulü yani, o da 16-8 öneriyor ya, kahvaltı akşam yemeği arasını 8sa olacak şekilde düzenliyorsun, huzur buluyorsun:) ne diyorsa doğru hocam benim yaa
Sağol canım, havalar da evet serinlemeye başladı artık buralarda bile. bugün artık pikeyle yatiyorum. Dikkat edelimÇok geçmiş olsun aman dikkat, bağışıklığımız zayıf düşecek su diyet ayağına diye cok korkuyorum tam hastalık havaları bunlar.
Patlamis misırı aslında kovalarca yiyebilirim. O yüzden bana göre çok fazla değildiMisir cok fazla degilse cok kotu olmamis aslinda gayet guzel :)