Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Misir cok fazla degilse cok kotu olmamis aslinda gayet guzel :)

Ya benimki o konuda iyi.. kızartma falan tercih etmez ama şu var, 1 kilo fazlalıkta hemen söyler, çok moralimi bozar benim..
Hem iyi hem de kotu boyle olmasi.. Bir anda kendini 60 kusur kiloda bulmassin bizim gibi ama bi yandan da surekli soylemesi moral bozar. Bilemedim walla :)

Insallah canim , if i kac saat arayla yapiosun? Bugun ben de kahvaltiyi biraz gec yaptim , aksam yenegini de erkene alicam. Dun az yemem ters tepti sabah 1 kiloya yakin arti gordum. Bulamadim gitti duzgun bir taktik

Yarın artı gelirim büyük ihtimalle.. o kadar saçma sapan beslendim ki..
şimdi bi kayısı çayı içeyim. Belki faydası olur.
Yaprak sarmaları, poğaçalar,,
Sabah çok güzeldi halbuki

Allah kabul etsin canim.
Tarti oncesi olmamis bu tabi ama insan kendi mevlidi olunca da affetmiyor
Yarin iyi dengele

Insallah canim , if i kac saat arayla yapiosun? Bugun ben de kahvaltiyi biraz gec yaptim , aksam yenegini de erkene alicam. Dun az yemem ters tepti sabah 1 kiloya yakin arti gordum. Bulamadim gitti duzgun bir taktik
Ben 20-4 yapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor, genelde 18-6. Bugun hic yemek yemedim, 1 lokma dahi. Tüm gun mide bulantisi cektim.dun misafirlerle sanirim abarttim biraz, karıştı midem. Bugun de 2 kez istifra ve iştahsızlık. Hala da karnım ac degil ve tiksindim, aklima yemek geldikce midem bulaniyor. Yarina iyi eksi getirse bari, yoksa senin gibi ters tepmesin.

If , intermittent fasting kisaltmasi, yani aralikli beslenme yada aralikli oruc denebilir. Gun icinde 16 saat ac kalip, 8 saat besleniyorsun. Veya 17- 7 hatta 20-4 yani tamamen sana kalmis. Amac aclik suresini uzatmak. Ac kaldigin sure zarfinda hicbirsey yememen gerekiyor. Cay veya kahve olabilir ama tabiki sekersiz, sutsuz vs..

Insallah ters tepmez canim, tuh ya kotu olmus istifra fln.. Yarina duzelirsin insallah, gecmis olsun

Allah kabul etsin canim.
Tarti oncesi olmamis bu tabi ama insan kendi mevlidi olunca da affetmiyor
Yarin iyi dengele
Amin canim insallah. Yarin sahalara dönüyorum ama evdeki yarim sini ev baklavası biteydi iyiydi:)
Aralıklı oruc diyeti canim. Gunun buyuk cogunlugu ac kalıp, belli saatlerde yiyorsun. Bildiğimiz oruc aslında ama su,cay kahve icebilirsin ve saatleri kendin ayarlayabilirsin. Kahvaltiyi gec yapanlar icin ideal
Karatay usulü yani, o da 16-8 öneriyor ya, kahvaltı akşam yemeği arasını 8sa olacak şekilde düzenliyorsun, huzur buluyorsun:) ne diyorsa doğru hocam benim yaa

Çok geçmiş olsun aman dikkat, bağışıklığımız zayıf düşecek su diyet ayağına diye cok korkuyorum tam hastalık havaları bunlar.

Sini baklavasi mi:))) offf suan bittim

Yani aslinda karatayinkinden farkli biraz. Burda ogle yemegini atlamaktan ziyade kahvalti ya da aksam yemegini iptal ediyor insanlar. Atiyorum sabah 8 de kalktin 12 e kadar birsey yemedin. 12 ile 6 arasi beslendin. 6 dan yatana kadar gene birsey yemedin gibi. Yada yine 8 de kalktin kahvaltini yaptin, en son yemegini 3 de fln yedin baska da yemedin gibi. Ne kadar ac kalirsan o kadar iyi.. Ama mantik yine karatayla aynidir sanirsam

Çok geçmiş olsun aman dikkat, bağışıklığımız zayıf düşecek su diyet ayağına diye cok korkuyorum tam hastalık havaları bunlar.
Sağol canım, havalar da evet serinlemeye başladı artık buralarda bile. bugün artık pikeyle yatiyorum. Dikkat edelim

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 mini bagel uzerine krem peynir, 10 zeytin, 1 dilim normal peynir
Aksam: 1 muz, birkac parca tavuk, 1 bardak kefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…