Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta bol biber ve domatesli menemen, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 ince dilim çavdar ekmegi
Oglen: sade türk kahvesi yanında zuber protein bar
Aksam: et sote durum salata patates kızartması :oops:

Haftasonu menusu extra dikkatliyim, insallah bozmam
Sabah: 1 bardak kefir, 2 yumurta, 15 zeytin, ceyrek avokado
Ara: 2 domates, 2 avuc fistik
Ogle: 1 kase mercimek corbasi
Aksam: 1 kase mercimek corba, 1 bardak kefir

Bu hafta 1 gun disinda hergun 1 er saat pilates yaptim. Toplamda 8 gun oldu pilates :)

Aynen ya. Ama aksam eşim yaptı yemeği. Durum bu :/ ha bugün 2 saat utu yaptım bi de

Ah bu esler , destek degil kostekler. Kizartma yapmasaymis iyiymis. Cok dertliyim bu konuda :KK70::KK70: Ben gecen hafta uzuldum , dertlendim baya kilo veremiyorum diye. Sonra soylendim ondan sonra esim neyseki destek olmaya basladi. Tabi ne kadar surer bilemiyorum

Ah bu esler , destek degil kostekler. Kizartma yapmasaymis iyiymis. Cok dertliyim bu konuda :KK70::KK70: Ben gecen hafta uzuldum , dertlendim baya kilo veremiyorum diye. Sonra soylendim ondan sonra esim neyseki destek olmaya basladi. Tabi ne kadar surer bilemiyorum
Ya benimki o konuda iyi.. kızartma falan tercih etmez ama şu var, 1 kilo fazlalıkta hemen söyler, çok moralimi bozar benim.. :KK11:

Yani pek anlamiyo kilo vermene gerek yok diyo. Tatli yedirmeye calisiyo kendisi de yerken. Kaç gündür direndim de bu akşam malesef yenik düştüm :KK70:

Aman dikkat etseydin , misafir gelecek diyosun :KK17::KK17:
Aslında if e gectigimden beri hic dikkat etmedim acikcasi yani diyet modunda baslamak istemedim, sadece saate dikkat ettim ve cok iyi gitti, dün 58.5 gördüm. Ama bir tanesi gece 9u gecerken gittigi icin, minik minik atistirdik arada. O gidince ben bi daha yedim, yani saat maat kalmadi ☺️ dunu unuttum, bugune bakıyorum ☺️ yarin insallah yine 58.5 gorterir tarti

cgdmk cgdmk bugun oğluma mevlid yaptık çok koşturdum dün ve bugün ama gene de aşırı yedim baklavasından aşuresine. Çok cezalıyım hakimem kır puanlarımı:KK43: yarin sabah 60a yakın çıkarım tartıda eminim, Salı sabah bildirimimi yaparım insallah.

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah: 1 yumurta sucuklu, 3 zeytin, peynir, 2 çatal mıhlama,1/2 dilim çavdar ekmegi
Ara: sade türk kahvesi, 1 parçacık bitter çikolata
Oglen: patlamış mısır
Aksam: kıymalı kereviz

Böyle karışık bi beslenme oldu bugün
Spor: 1 saat yuruyus

Yani pek anlamiyo kilo vermene gerek yok diyo. Tatli yedirmeye calisiyo kendisi de yerken. Kaç gündür direndim de bu akşam malesef yenik düştüm :KK70:
Onlara kalsa hic sorun yok zaten.. Ama alisverise gittigimdeki sikintiyi ben biliyorum. Zayifken ne giysen yakisiyor. Yok surami kapasin yok bu renk sisman gosterdi gibi dusunceler yok. Begen, dene ve al yani :)

X