Iyi olmus canim gitmen, hem motovasyon acisindan hem de kolestrolun yuksekmis. Belki ona gore beslenirsen daha kolay verirsin :)günaydınlar.diyetisyene başladım kendim çözemicem.
şimdi işe geldim.tam anlamıyla yarın başlican.hedefim ilk ay için 6 kilo.haftalık 1,5 kilo.sabah evde tartıldım 68,2 çıktım.diyetisyende 69,2 benim tartiim bir kilo fazlamı tartıyor anlamadım.kolestrolüm yüksek.o yönde bir diyet verdi.ayrıca ödem atıcı çay.ilk hafta çok yüklenmicem dedi.
Sen aslinda bir oncekinde guzel verdin ama cok kisinca da geri aliyoruz malesef. O yuzden dedigin gibi surekli birsey oturtmaliyiz. Boyle al ver al ver nerrye kadarAynen ben de oyleyim yani güçlukle veriyorum, birakayim 2 kati alıyorum, o yüzden artik diyet degil de bi beslenme düzeni oturtmam lazım.
Ama simdilik if iyi gidiyor, çalışırken rahat uygulayabilirim, yazin da olmadi kalori ya da ayca kayaninkinden takılırim. Aslında keşke yind karataya ddonebilsem.
beslenmem yanlışmış.aralarda fıstık ve fındık alıyordum.şimdi listemde yok.yemeklerin yağını düşürecem.aynı şekilde yoğurtta.yumurta hakkım haftada 2 tane mesela.bakalım inş iyi olurIyi olmus canim gitmen, hem motovasyon acisindan hem de kolestrolun yuksekmis. Belki ona gore beslenirsen daha kolay verirsin :)
Hadi ya, walla kafamiza gore yapinca malesef boyle oluyor. Her besin herkese yaramiyor. Bu arada odem cayi nasil ?beslenmem yanlışmış.aralarda fıstık ve fındık alıyordum.şimdi listemde yok.yemeklerin yağını düşürecem.aynı şekilde yoğurtta.yumurta hakkım haftada 2 tane mesela.bakalım inş iyi olur
Haftada 1.5 süper. İnşallah verirsingünaydınlar.diyetisyene başladım kendim çözemicem.
şimdi işe geldim.tam anlamıyla yarın başlican.hedefim ilk ay için 6 kilo.haftalık 1,5 kilo.sabah evde tartıldım 68,2 çıktım.diyetisyende 69,2 benim tartiim bir kilo fazlamı tartıyor anlamadım.kolestrolüm yüksek.o yönde bir diyet verdi.ayrıca ödem atıcı çay.ilk hafta çok yüklenmicem dedi.
Grcenkinde yediklerimi biliyorsun ama öyle de bi omur beslenemem, hem de yoruldum dediğin gibi ver al ver al. Onun sonu yok.Sen aslinda bir oncekinde guzel verdin ama cok kisinca da geri aliyoruz malesef. O yuzden dedigin gibi surekli birsey oturtmaliyiz. Boyle al ver al ver nerrye kadar
Tarçın, Karanfil, Zencefil, Havlıcan, Zerdeçal, Yeni Bahar, Kakule bunları kaynat 10 dakika demle dedi.sonrasında 1 litre suya karıştırıp limonlu bir şekilde tüket dedi.günlük 2,5-3 litre suyun 1 litresini bu şekilde tüketecekmişimHadi ya, walla kafamiza gore yapinca malesef boyle oluyor. Her besin herkese yaramiyor. Bu arada odem cayi nasil ?
inş kurtulmak istiyourm.bu arada hedef kilom 57Haftada 1.5 süper. İnşallah verirsin
Unutma hedefin 54.5Selamlar kızlarcımm
Ptesi = 54,9
Bugün = 54,9
En azından + çıkmamışım
Pazartesiye kadar eksi göreceğimi düşünüyorum, regl dönemindeyim
Yumurta haftada iki mibeslenmem yanlışmış.aralarda fıstık ve fındık alıyordum.şimdi listemde yok.yemeklerin yağını düşürecem.aynı şekilde yoğurtta.yumurta hakkım haftada 2 tane mesela.bakalım inş iyi olur
Ben bizim sokakta koy ürünleri satan bir yer var sut vs de aldığımız, koy yumurtası diye oradan alıyorum ins doğrudur gunahi boynuna. Gözünle görmedikten sonra büyük şehirde zor bu işler. Ama hiç yememekten de iyidir diye düşünmüyor değilim.yumurtalardan hangisini tavsiye ediyorsunuz?
organik olanlar gerçekten organik mi sizce? ve fiyatlarıda baya bir arttı şu son dönemde :/
Ben de günde 2 tane yiyorum :/ bir ara kolestrolum yüksek çıkmıştı benim de. Canan karatay yüksek kolesterolden korkmayın diyordu sankiYumurta haftada iki miyumurta ile kolesterol arasında olduğu zannedilen iliski çürütülmüştü hani? Ben günde iki yiyom
Yumurtanın üzerindeki kod numaralarindan 0 ile başlayan yumurtaları alıyorum marketten. Organik sertifikaları da var. Bu sertifikayı almak kolay değil diye duymuştum. Ama tabi ki son zamlardan sonra fiyatlar iyice uçtuyumurtalardan hangisini tavsiye ediyorsunuz?
organik olanlar gerçekten organik mi sizce? ve fiyatlarıda baya bir arttı şu son dönemde :/
Evet öyle diyor:) seviyorum o kadını sayesinde diyabetin esiginden döndümBen de günde 2 tane yiyorum :/ bir ara kolestrolum yüksek çıkmıştı benim de. Canan karatay yüksek kolesterolden korkmayın diyordu sanki
Ya sorma. Güya kızıma yapıyordu gözleme. Israrla bana da yedirdi 1 parcaSayilir canim sayilmaz mibenim gozume gozleme takildi sarmada da pirinc var ikisi birden olmamis. Ama annene gitmissin, ah bu anneler
Ben de doğru buluyorum söylediklerini. Yalnız her şeyin doğalını bulabilmek çok zor malesef. Bir de şeker yüklemesi konusunda katılamıyorum kendisine. Onun dışında beslenme konusunda iEvet öyle diyor:) seviyorum o kadını sayesinde diyabetin esiginden döndüm