Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de doğru buluyorum söylediklerini. Yalnız her şeyin doğalını bulabilmek çok zor malesef. Bir de şeker yüklemesi konusunda katılamıyorum kendisine. Onun dışında beslenme konusunda i canan hoca
Seker yuklemesinin mantığı var, yani dediklerine uyarsan, sekersiz beslenip gi dikkat edersen seker olmaz, dolayısıyla bosuna yuklemeye de gerek olmaz diyor

Arti ciktim saka gibi yaaa :) ne yaparsam yapayim eksi gorunce bir yukselme egiliminde, off.
Ptsi: 59.8
Bugun : 60.4
Ptsi hedefim: 58.9 biraz zor duruyor

Olmaz mı::::::(((
olmaz mı çok merak ettim bakayım ben de bi

cgdmk ilk sayfaya baktım da( -8 nedir yaa, çok fena dibi görmüşüm, kınıyorum kendimi

ay dun cok fena beslendim ben ama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.

bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...

Bugünkü menüm
Sabah: pastırmalı 2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, salatalık biber, 1 ince dilim çavdar ekmegi, 1 cay kaşıgi kaymak ve ev yapımı marmelat
Aksam: kıymalı bezelye, yoğurt, 4-5 tane üzüm.

Spor: toplam 2 saat yürüyüş.
cgdmk Verano_porteno

Selam kızlarrr

Pazartesi: 62.4
Cuma: 62

Bugün yediklerim;
Kahvaltı: domates, salatalık, peynir, biber ve 5 6 patates kızartması 1 dilim ekmek

Ara : 1 şekersiz kahve
1 elma

Öğle: sebzeli bulgur pilavı et sote

Akşam: türlü, yoğurt

3 lt su

40 dk pilates Verano_porteno

ay dun cok fena beslendim ben ama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.

bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...
2400 oldukça iyi ya.. sporsuz di mi bir de.. meler yedin bakalım, hatta neler içtin :)

Listeye ekleyeyim mi seni de canım

Selam kızlar.menüm..
Sabah: şekersiz sütlü kahve
3 hurma
10 fındık

Ara: yeşil çay

Öğlen: mercimek corbası
1 galeta

Akşam: mecimek çorbası
1 galeta
Cacik

Son: 2 mandalina
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…