- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
Pazartesiye kadar 400 gr verebilirim diye düşündüm, güvendim kendimeUnutma hedefin 54.5
benim baya yksek.karaciğerde yağlanma başlamış.şimdiki bir aylık sürece bakacağımYumurta haftada iki miyumurta ile kolesterol arasında olduğu zannedilen iliski çürütülmüştü hani? Ben günde iki yiyom
Geçmiş olsun, ins güzel olacak her şeybenim baya yksek.karaciğerde yağlanma başlamış.şimdiki bir aylık sürece bakacağım
yumurtaya çok üzülmedimde ayran ve yoğurt çok tüketiyordum.ayranı ara öğüne aldı yoğurtta 4 kaşık sadece bir öğündeGeçmiş olsun, ins güzel olacak her şey
Seker yuklemesinin mantığı var, yani dediklerine uyarsan, sekersiz beslenip gi dikkat edersen seker olmaz, dolayısıyla bosuna yuklemeye de gerek olmaz diyorBen de doğru buluyorum söylediklerini. Yalnız her şeyin doğalını bulabilmek çok zor malesef. Bir de şeker yüklemesi konusunda katılamıyorum kendisine. Onun dışında beslenme konusunda icanan hoca
Verilmez mi hic kızPazartesiye kadar 400 gr verebilirim diye düşündüm, güvendim kendime
veremez miyim
Karaciğerinde yaglanma varsa belin kalin demektir, karbonhidrati azaltman gerekbenim baya yksek.karaciğerde yağlanma başlamış.şimdiki bir aylık sürece bakacağım
Haftasonlari da yakiyor bizi, neyse ki yarin misafirim var benim, epey hareketli gecer, ptesiye insallah hedefine ulasirsin :)Arti ciktim saka gibi yaaa :) ne yaparsam yapayim eksi gorunce bir yukselme egiliminde, off.
Ptsi: 59.8
Bugun : 60.4
Ptsi hedefim: 58.9 biraz zor duruyor
Olmaz mıArkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.
Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsüsarraf @_Zaman_ senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.
3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben
Verano_porteno
clarke34
@kolera88 ,degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
olmaz mı çok merak ettim bakayım ben de biOlmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.
2400 oldukça iyi ya.. sporsuz di mi bir de.. meler yedin bakalım, hatta neler içtin :)ay dun cok fena beslendim benama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.
bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...
Daha ondan 1 puan da dusulecek
Listeye ekleyeyim mi seni de canımay dun cok fena beslendim benama kotu seyler yedigim icin miktarini baya kisitladim, kalori olarak az bile olmus olabilir o yuzden.
bi de dun cok hareketliydim, fitbit 2400 kalori yaktin diyo. yarin tartiliyim bari de goreyim durum ne...