Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Olabilir akşam yoğurt yemedim mesela bugün daha rahatım :) menümü de yazayım bu arada.
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 ceviz, salatalık
Oglen: 6 adet etli sarma ( anneme gittim bugün o da sarma yapmış :) evdekiler bitti diye sevinirken yine yedim) yoğurt, çeyrek gozleme :/
Aksam: 3 kaşık etli bamya, 2 kaşık domatesli pilâv, firinda mantar.

Spor olark da hali sildim 3 tane sayılır mi ???

Hafif bi gun olmus sokolacim
Hadi sen bari bizi azimlendir

Neyyyseeee aksam yemegine sayalim
Kacamak hakkin da bitti, haberin ola

Sayılır tabi, hatta onu cardiodan say verano

Puding disinda cok hafif olmus :) guzel menu

Gayet guzel beybi .:)

Yine ucuz atlatmissin bence tebrikler

Sayilir canim sayilmaz mi benim gozume gozleme takildi sarmada da pirinc var ikisi birden olmamis. Ama annene gitmissin, ah bu anneler

Menün çok güzelmiş verano. Ama ben böyle yesem heralde akşama kadar bayılır kalırım bi yerde :)
Sizler kadar hareketli degilim canim ya , normal is hayatinda veya cocuk fln olsa ben de dayanamam sanirim. Zaten hareketsiz kaldigim icin kilo aldim ama ince ince kaloeilerine bakiyorum. Genelde 1000 kalori civarinda takiliyorum. Benim kilo verdikten sonra illa bi geri alma huyum var. Onu engellemeye calisiyorum, hazir bu hafta kilo vermisken

Regli oldum ama devam etmeye calısıyorum gene de, pazartsi tartım dogru cıkar mı bılemedım

Aynen ben de oyleyim yani güçlukle veriyorum, birakayim 2 kati alıyorum, o yüzden artik diyet degil de bi beslenme düzeni oturtmam lazım.
Ama simdilik if iyi gidiyor, çalışırken rahat uygulayabilirim, yazin da olmadi kalori ya da ayca kayaninkinden takılırim. Aslında keşke yind karataya ddonebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…