- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.731
Olabilir akşam yoğurt yemedim mesela bugün daha rahatım :) menümü de yazayım bu arada.Aksam yemegini daha erken saatte yemeye calisabilirsin. Ogleni de cok acikiyorsan daha hafif tutabilirsin ama oglen yiyeceksen ara ogun yapma ki leptin salgilansin. 4 saat ac kalmak gerekiyor. Bir de belli bir besin siskinlik yapio olabilir mi ? Tuz, sut urunleri, sogan vs..
Hafif bi gun olmus sokolacimhello kizlar. dunku menumu paylasiyim aklima gelmisken
Oglen: firinda karnibahar, et sote, 2 parca izgara tavuk but, 2 kasik nohut, 4-5 kasik yogurt (bufedeydim o yuzden biraz karisik yedim)
Spor oncesi: 2 dilim karpuz, 1 haslanmis yumurta
Aksam: 3 kasik korili tavuk, 2-3 tane tam tahilli kraker
Aksam yemegine vaktim kalmadi spordan once, o yuzden hizlica biseyler atistirdim. Spordan sonra da gec oldu diye cok yemek istemedim, biraz garip bi menu oldu sonucta:)
Spor: 1 saat yoga
Menün çok güzelmiş verano. Ama ben böyle yesem heralde akşama kadar bayılır kalırım bi yerde :)Bugunun menusu
Sabah: 2 haslanmis yum., yarim avokado, 1 muz
Aksam: 5 kofte, salata
Spor sonrasi: 1 kase yogurt
Neyyyseeee aksam yemegine sayalimSelam kızlar
Bugünün menüsü;
Kahvaltı: sucuklu yumurta, salatalık, kapya biber, peynir. 1,5 dilim tb ekmek
Öğlen: çorba, yoğurtlu mor lahana salatası yarım dilim tb ekmek
Ara: 1 sade kahve
1 elma
1 kase çekirdek
Küçük 1 kase puding ( regli krizi )
Akşam yemek istemedim.
3 lt su
50 dk pilatesVerano_porteno
Sayılır tabi, hatta onu cardiodan say veranoOlabilir akşam yoğurt yemedim mesela bugün daha rahatım :) menümü de yazayım bu arada.
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 ceviz, salatalık
Oglen: 6 adet etli sarma ( anneme gittim bugün o da sarma yapmış :) evdekiler bitti diye sevinirken yine yedim) yoğurt, çeyrek gozleme :/
Aksam: 3 kaşık etli bamya, 2 kaşık domatesli pilâv, firinda mantar.
Spor olark da hali sildim 3 tane sayılır mi ???
Puding disinda cok hafif olmus :) guzel menuSelam kızlar
Bugünün menüsü;
Kahvaltı: sucuklu yumurta, salatalık, kapya biber, peynir. 1,5 dilim tb ekmek
Öğlen: çorba, yoğurtlu mor lahana salatası yarım dilim tb ekmek
Ara: 1 sade kahve
1 elma
1 kase çekirdek
Küçük 1 kase puding ( regli krizi )
Akşam yemek istemedim.
3 lt su
50 dk pilatesVerano_porteno
Gayet guzel beybi .:)hello kizlar. dunku menumu paylasiyim aklima gelmisken
Oglen: firinda karnibahar, et sote, 2 parca izgara tavuk but, 2 kasik nohut, 4-5 kasik yogurt (bufedeydim o yuzden biraz karisik yedim)
Spor oncesi: 2 dilim karpuz, 1 haslanmis yumurta
Aksam: 3 kasik korili tavuk, 2-3 tane tam tahilli kraker
Aksam yemegine vaktim kalmadi spordan once, o yuzden hizlica biseyler atistirdim. Spordan sonra da gec oldu diye cok yemek istemedim, biraz garip bi menu oldu sonucta:)
Spor: 1 saat yoga
Yine ucuz atlatmissin bence tebriklerBu sabah memleketten annem geldi, e kahvaltıya da dayimlar geldi gerisini söylememe gerek var mi? Olsun ben gene de söyleyeyim;
Sabah bir sucuklu yumurta, tulum peynir beyaz peynir zeytin fırınlanmış patates iki uç çatal, inçe bir dilim börek, zeytinyağlı biber kavurması, domates salatalık yarim Demet dereotu. Öğle yok, akşam mercimek çorbası, taze fasulye, etli sarma iki uç adet, salata.
Sayilir canim sayilmaz miOlabilir akşam yoğurt yemedim mesela bugün daha rahatım :) menümü de yazayım bu arada.
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 2 ceviz, salatalık
Oglen: 6 adet etli sarma ( anneme gittim bugün o da sarma yapmış :) evdekiler bitti diye sevinirken yine yedim) yoğurt, çeyrek gozleme :/
Aksam: 3 kaşık etli bamya, 2 kaşık domatesli pilâv, firinda mantar.
Spor olark da hali sildim 3 tane sayılır mi ???
evet fena olmadi valla, oglen yediklerim baya tuttu aksami gecistirdim biraz:) sabah 59.5 gordum tartida da icim rahatladi birazHafif bi gun olmus sokolacim
Hadi sen bari bizi azimlendir
Sizler kadar hareketli degilim canim ya , normal is hayatinda veya cocuk fln olsa ben de dayanamam sanirim. Zaten hareketsiz kaldigim icin kilo aldimMenün çok güzelmiş verano. Ama ben böyle yesem heralde akşama kadar bayılır kalırım bi yerde :)
Bu hafta yakalicam seni :)evet fena olmadi valla, oglen yediklerim baya tuttu aksami gecistirdim biraz:) sabah 59.5 gordum tartida da icim rahatladi biraz
Canim bugun ara tartimiz var, kac geldin sabah?Regli oldum ama devam etmeye calısıyorum gene de, pazartsi tartım dogru cıkar mı bılemedım
Fazlaliklari atmissin neredeyseevet fena olmadi valla, oglen yediklerim baya tuttu aksami gecistirdim biraz:) sabah 59.5 gordum tartida da icim rahatladi biraz
100gramcik, bence haftasonu dikkat et 1 puani kapKızlar ara tartı yüzümü güldürdü..
Pazartesi 55.4
Cuma 55
Allahım keşke ptesi de 54.9 u görebilsem..
haftasonu bana pek yaramıyor
Aynen ben de oyleyim yani güçlukle veriyorum, birakayim 2 kati alıyorum, o yüzden artik diyet degil de bi beslenme düzeni oturtmam lazım.Sizler kadar hareketli degilim canim ya , normal is hayatinda veya cocuk fln olsa ben de dayanamam sanirim. Zaten hareketsiz kaldigim icin kilo aldimama ince ince kaloeilerine bakiyorum. Genelde 1000 kalori civarinda takiliyorum. Benim kilo verdikten sonra illa bi geri alma huyum var. Onu engellemeye calisiyorum, hazir bu hafta kilo vermisken