Bel bolgem bolgem incecik degil aslinda ama ben cok daralirim, ne kadar süre takıyorsun gündeOlmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.
Tabi canım. Kilo bildirimi yaparken dedim ya ben.Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.
Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsü @sarrafLa Que Sabe senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.
3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben
Verano_porteno
clarke34
@kolera88 ,degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
Markası falan ne canım. Bir de göbeğe faydası oldu mu?Olmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.
Ortalama altı saat taktım ilk on gün, siyah almıştım bilemedim her şeyle takılmıyor. sonra beyaz korseli citcitli badimin icine girmeye başlayınca dönüşümlü taktım.Bel bolgem bolgem incecik degil aslinda ama ben cok daralirim, ne kadar süre takıyorsun günde
İnstagramdan melek butikten almıştım ama muadilleri çok hepsi Çin’den geliyor nasılsa Aliekspress sağolsun:) göbeğe olmaz mi, ben çok faydasını gördüm korse üzerimde ilken tamamen sıfırlanıyor.Markası falan ne canım. Bir de göbeğe faydası oldu mu?
Bir de şu var. Senin bebeğin 9 aylık falandı di mi? Senin şişkinliğin de iniyordur. İllaki korsenin faydası vardır da..
Oğlum 1 yaşına geldikten sonra ben de inanılmaz bi iniş olmuştu
Memnun kalmana çok sevindim ya.. ben de bi araştırayım.. benim göbeğe çok ihtiyacım varOrtalama altı saat taktım ilk on gün, siyah almıştım bilemedim her şeyle takılmıyor. sonra beyaz korseli citcitli badimin icine girmeye başlayınca dönüşümlü taktım.
İnstagramdan melek butikten almıştım ama muadilleri çok hepsi Çin’den geliyor nasılsa Aliekspress sağolsun:) göbeğe olmaz mi, ben çok faydasını gördüm korse üzerimde ilken tamamen sıfırlanıyor.
Ben zaten bebisimi dört ay zor emzirebildim, altı ay olmadan eşim kullanmama izin vermedi iç dikişlerden dolayı, siskinlik olduğunu zannetmiyorum ama çok da tecrübem yok belki de vardır da o gidiyordur. Dediğin gibidir belki neden olmasın:)
Kizlar Ağustos ortası tatilden dönmüştük ve ben 64,5 tum. Çok mutluyum ya bu kadar zayıflayabildigime inanamıyorum:))
Ben seni bile bile etiketlemisimTabi canım. Kilo bildirimi yaparken dedim ya ben.
Bugün kendimi frenlicem Çiğdem. Akşam menü bildirelim birlikte tamam mı? Dün ben abarttım baya. Ama bugün olmayacak umarım.. da
okadar yemeğe o kilonun olması normaldir diyorsunÖğle yemegini de aksam yemegi gibi yiyorsun cesit ve porsiyon olarak. Fazla gelmiyor mu?
Yok kuzum ben menü konusunda iddialı değilim. Dikkat ediyorum, yazdığım gibi ama sonuç tatmin etmeyince doğru bir menuymus gibi gelmiyor gözüme.Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.
Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsü @sarrafLa Que Sabe senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.
3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben
Verano_porteno
clarke34
@kolera88 ,degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
Canım ben çok dikkat etmiyorum@kolera88 ,degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
Aksam yemegini daha erken saatte yemeye calisabilirsin. Ogleni de cok acikiyorsan daha hafif tutabilirsin ama oglen yiyeceksen ara ogun yapma ki leptin salgilansin. 4 saat ac kalmak gerekiyor. Bir de belli bir besin siskinlik yapio olabilir mi ? Tuz, sut urunleri, sogan vs..Gunaydi n bu arada :) iki gündür sağlıklı beslenmeye calisiyorum ama bi şişkinlik var ve rahatsız hissediyorum. Çok mu yiyorum acabaSabah karatay acayip doyuruyor ama öğlen yine acıkıyorum ve 3 öğün yemiş oluyorum. O yüzden mıdir ne dersiniz hanımlar??
Ben öğle yemeği nedir bilmedigimden hep bunlarokadar yemeğe o kilonun olması normaldir diyorsunaslında porsiyonlarım çok küçük. atıyoyorum taze fasulye 1 buçuk servis kaşığı ya var ya yok
Kacamak yapmadiysan en azindan diyete uygun beslenmeye calisiyorsundurYok kuzum ben menü konusunda iddialı değilim. Dikkat ediyorum, yazdığım gibi ama sonuç tatmin etmeyince doğru bir menuymus gibi gelmiyor gözüme.
İvit 3. Kacamaktan 1, yoksa her 3 ten mi 1 yapalimCanım ben çok dikkat etmiyorum
sadece işyerinde yediğim abur cubur u ve öğlen yediğim pilav makarna türü şeyleri kestim
arada ikram edilen şeyler olduğunda abartmamak sureti ile geri çevirmiyorum
o yüzden benden puan kırabilirsin, her türlü hakkındır
boynum kıldan ince aplamm, insafına kalmış artıkİvit 3. Kacamaktan 1, yoksa her 3 ten mi 1 yapalim
Aramizda cok az kaldiginda uygularim bunuboynum kıldan ince aplamm, insafına kalmış artık
Sen iyi besleniyorsun, gecen hafta ne kacamaklari yaptin ki puan dus yazdin?Bugunun menusu
Sabah: 2 haslanmis yum., yarim avokado, 1 muz
Aksam: 5 kofte, salata
Spor sonrasi: 1 kase yogurt