Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Olmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.
Bel bolgem bolgem incecik degil aslinda ama ben cok daralirim, ne kadar süre takıyorsun günde

Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.

Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsü @sarraf La Que Sabe La Que Sabe senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim☺️
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.

3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben :KK70:
Verano_porteno Verano_porteno
clarke34 clarke34

@kolera88 , degisimdonusum degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
Tabi canım. Kilo bildirimi yaparken dedim ya ben.
Bugün kendimi frenlicem Çiğdem. Akşam menü bildirelim birlikte tamam mı? Dün ben abarttım baya. Ama bugün olmayacak umarım.. da

Olmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.
Markası falan ne canım. Bir de göbeğe faydası oldu mu?
Bir de şu var. Senin bebeğin 9 aylık falandı di mi? Senin şişkinliğin de iniyordur. İllaki korsenin faydası vardır da..
Oğlum 1 yaşına geldikten sonra ben de inanılmaz bi iniş olmuştu

Bel bolgem bolgem incecik degil aslinda ama ben cok daralirim, ne kadar süre takıyorsun günde
Ortalama altı saat taktım ilk on gün, siyah almıştım bilemedim her şeyle takılmıyor. sonra beyaz korseli citcitli badimin icine girmeye başlayınca dönüşümlü taktım.
Markası falan ne canım. Bir de göbeğe faydası oldu mu?
Bir de şu var. Senin bebeğin 9 aylık falandı di mi? Senin şişkinliğin de iniyordur. İllaki korsenin faydası vardır da..
Oğlum 1 yaşına geldikten sonra ben de inanılmaz bi iniş olmuştu
İnstagramdan melek butikten almıştım ama muadilleri çok hepsi Çin’den geliyor nasılsa Aliekspress sağolsun:) göbeğe olmaz mi, ben çok faydasını gördüm korse üzerimde ilken tamamen sıfırlanıyor.
Ben zaten bebisimi dört ay zor emzirebildim, altı ay olmadan eşim kullanmama izin vermedi iç dikişlerden dolayı, siskinlik olduğunu zannetmiyorum ama çok da tecrübem yok belki de vardır da o gidiyordur. Dediğin gibidir belki neden olmasın:)
Kizlar Ağustos ortası tatilden dönmüştük ve ben 64,5 tum. Çok mutluyum ya bu kadar zayıflayabildigime inanamıyorum:))

Ortalama altı saat taktım ilk on gün, siyah almıştım bilemedim her şeyle takılmıyor. sonra beyaz korseli citcitli badimin icine girmeye başlayınca dönüşümlü taktım.

İnstagramdan melek butikten almıştım ama muadilleri çok hepsi Çin’den geliyor nasılsa Aliekspress sağolsun:) göbeğe olmaz mi, ben çok faydasını gördüm korse üzerimde ilken tamamen sıfırlanıyor.
Ben zaten bebisimi dört ay zor emzirebildim, altı ay olmadan eşim kullanmama izin vermedi iç dikişlerden dolayı, siskinlik olduğunu zannetmiyorum ama çok da tecrübem yok belki de vardır da o gidiyordur. Dediğin gibidir belki neden olmasın:)
Kizlar Ağustos ortası tatilden dönmüştük ve ben 64,5 tum. Çok mutluyum ya bu kadar zayıflayabildigime inanamıyorum:))
Memnun kalmana çok sevindim ya.. ben de bi araştırayım.. benim göbeğe çok ihtiyacım var

Tabi canım. Kilo bildirimi yaparken dedim ya ben.
Bugün kendimi frenlicem Çiğdem. Akşam menü bildirelim birlikte tamam mı? Dün ben abarttım baya. Ama bugün olmayacak umarım.. da
Ben seni bile bile etiketlemisim ☺️
Tamam, ben de bugünden ptesiye if deniycem, bakalim nasil etki edecek

Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.

Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsü @sarraf La Que Sabe La Que Sabe senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim☺️
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.

3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben :KK70:
Verano_porteno Verano_porteno
clarke34 clarke34

@kolera88 , degisimdonusum degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk hussuk , @srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?
Yok kuzum ben menü konusunda iddialı değilim. Dikkat ediyorum, yazdığım gibi ama sonuç tatmin etmeyince doğru bir menuymus gibi gelmiyor gözüme.

Gunaydi n bu arada :) iki gündür sağlıklı beslenmeye calisiyorum ama bi şişkinlik var ve rahatsız hissediyorum. Çok mu yiyorum acaba :KK43: Sabah karatay acayip doyuruyor ama öğlen yine acıkıyorum ve 3 öğün yemiş oluyorum. O yüzden mıdir ne dersiniz hanımlar??
Aksam yemegini daha erken saatte yemeye calisabilirsin. Ogleni de cok acikiyorsan daha hafif tutabilirsin ama oglen yiyeceksen ara ogun yapma ki leptin salgilansin. 4 saat ac kalmak gerekiyor. Bir de belli bir besin siskinlik yapio olabilir mi ? Tuz, sut urunleri, sogan vs..

Canım ben çok dikkat etmiyorum
sadece işyerinde yediğim abur cubur u ve öğlen yediğim pilav makarna türü şeyleri kestim
arada ikram edilen şeyler olduğunda abartmamak sureti ile geri çevirmiyorum
o yüzden benden puan kırabilirsin, her türlü hakkındır :KK17:
İvit 3. Kacamaktan 1, yoksa her 3 ten mi 1 yapalim :KK70:

hello kizlar. dunku menumu paylasiyim aklima gelmisken
Oglen: firinda karnibahar, et sote, 2 parca izgara tavuk but, 2 kasik nohut, 4-5 kasik yogurt (bufedeydim o yuzden biraz karisik yedim)
Spor oncesi: 2 dilim karpuz, 1 haslanmis yumurta
Aksam: 3 kasik korili tavuk, 2-3 tane tam tahilli kraker

Aksam yemegine vaktim kalmadi spordan once, o yuzden hizlica biseyler atistirdim. Spordan sonra da gec oldu diye cok yemek istemedim, biraz garip bi menu oldu sonucta:)

Spor: 1 saat yoga

Selam kızlar :ıslık:

Bugünün menüsü;

Kahvaltı: sucuklu yumurta, salatalık, kapya biber, peynir. 1,5 dilim tb ekmek

Öğlen: çorba, yoğurtlu mor lahana salatası yarım dilim tb ekmek

Ara: 1 sade kahve
1 elma

1 kase çekirdek :ıslık:
Küçük 1 kase puding ( regli krizi ):KK62::sinirli:

Akşam yemek istemedim.
3 lt su
50 dk pilates Verano_porteno Verano_porteno :spor:

Bu sabah memleketten annem geldi, e kahvaltıya da dayimlar geldi gerisini söylememe gerek var mi? Olsun ben gene de söyleyeyim;
Sabah bir sucuklu yumurta, tulum peynir beyaz peynir zeytin fırınlanmış patates iki uç çatal, inçe bir dilim börek, zeytinyağlı biber kavurması, domates salatalık yarim Demet dereotu. Öğle yok, akşam mercimek çorbası, taze fasulye, etli sarma iki uç adet, salata.

X