Sende mi sarraf, noldu bugun size yaaa
Biranda gözüm döndü sanki ama söz size daha olmayacakEt du brutus?!
Bi sen vardin bburalarda, ipin ucunu birakma canim, cidden sonra yakalanmiyor. Corba diyetini yap bakalım, ben yine merak ediyorum sonucugecenki iiyiydi sanki..
Ben daha önce karatay yaptım canım..en güzeli iki öğün yemek daha iyi sonuç veriyorGunaydi n bu arada :) iki gündür sağlıklı beslenmeye calisiyorum ama bi şişkinlik var ve rahatsız hissediyorum. Çok mu yiyorum acabaSabah karatay acayip doyuruyor ama öğlen yine acıkıyorum ve 3 öğün yemiş oluyorum. O yüzden mıdir ne dersiniz hanımlar??
Mesela sen ara yapmışsın karatayda kesinlikle yok..cok acıkırsan ayran içebilirsin bir de yoğurt çok tüketmek gerekiyo onda..Dünkü menüm
Sabah: klasik karatay kahvaltisi
Oglen: 6 sarma (sonunda bitti :) 1 light ton balığı ve salata
Ara: 1 minik pogaca ( kızıma yapmıştım tadına baktim)
Aksam: etli bamya ve salata
Dünkü menüm
Sabah: klasik karatay kahvaltisi
Oglen: 6 sarma (sonunda bitti :) 1 light ton balığı ve salata
Ara: 1 minik pogaca ( kızıma yapmıştım tadına baktim)
Aksam: etli bamya ve salata
Ara aslında biraz ekstra bişey oldu. Sabah erken kalkiyorum akşam da en erken 7 gibi yiyoruz. Acıkıyorum mutlaka. Kahvaltıyı hafifleteyim en iyisi.su andaki hedefim aburcuburu tatlıyı ve ekmeği kesmek aslında. Bir de kesin doymam lazım benim. Gözüm dönüyo ac oluncaMesela sen ara yapmışsın karatayda kesinlikle yok..cok acıkırsan ayran içebilirsin bir de yoğurt çok tüketmek gerekiyo onda..
Hakkaten tam sopalik durumum yaHic yakisio mu sanawalla ya artik engelimiz, bahanemiz yok. Yok tatil , yok su.. Verelim kurtulalim artik
Mezurami buldum, soklardayim kizlar korse gerçekten ise yaramış
Göğüs 91
Göbek 84
Bel 73
Basen 90
Bacak 52
Kol 28
cgdmk
Yokk hamileyken denize girmedim, mayista doğum yaptim 75 ile. Kirki çıkmadan 67.5 düştüm. 1 ay icinde de 8.5 kilo alarak 76 oldumO zaman hamileymissin, göbeğin en tatlış hali öyle deme
Biz sana cok guvendik, sen bari yapmaBiranda gözüm döndü sanki ama söz size daha olmayacak
Canan hoca der ki kahvalti sizi aksama kadar goturmuyorsa yanlis biseyler yediniz, sagliksiz karbonhidrat aldiniz. Karatay kahvaltisi yaptıktan sonra aslinda oglene ve ara ogunlere ihtiyac duymaman gerekiyor. İlk hafta alisma sureci oldugundan normal olabilir zorlanmalar. Ve evet leptin hormonunun calismasina izin vermediğinden karnindakiler erimeden yenisini yiyorsun dolayısıyla siskinlik oluyor, bir de karbonhidrat yediysen ustune..Gunaydi n bu arada :) iki gündür sağlıklı beslenmeye calisiyorum ama bi şişkinlik var ve rahatsız hissediyorum. Çok mu yiyorum acabaSabah karatay acayip doyuruyor ama öğlen yine acıkıyorum ve 3 öğün yemiş oluyorum. O yüzden mıdir ne dersiniz hanımlar??
İlginç, ben masal olduğuna inananlardandimMezurami buldum, soklardayim kizlar korse gerçekten ise yaramış
Göğüs 91
Göbek 84
Bel 73
Basen 90
Bacak 52
Kol 28
cgdmk
Öğle yemegini de aksam yemegi gibi yiyorsun cesit ve porsiyon olarak. Fazla gelmiyor mu?günaydın
çarşamba menü
kahvaltı......1 kase kahvaltılık gevrek
öğle.............1 porsiyon etli taze fasulye,2 kaşık salçalı bulgur pılavı,1 kase yoğurt
akşam.........1 porsiyon imam bayıldı,1 dilime ekmek.2 bardak ayran
aralar..............1 mandalına.1 neskafe,bir avuç kadar fındık
ayarlayabilirsem diyetisyene gideceğim
Aslında kahvaltıda sağlıksız yemiyorum ama vücudun aliskanligi var tabi doğru diyosun. Oglen belli bir saatte acıkıyorum. Şimdilik böyle karışık ilerleyim bakalim sonuç nasıl olacak :)Canan hoca der ki kahvalti sizi aksama kadar goturmuyorsa yanlis biseyler yediniz, sagliksiz karbonhidrat aldiniz. Karatay kahvaltisi yaptıktan sonra aslinda oglene ve ara ogunlere ihtiyac duymaman gerekiyor. İlk hafta alisma sureci oldugundan normal olabilir zorlanmalar. Ve evet leptin hormonunun calismasina izin vermediğinden karnindakiler erimeden yenisini yiyorsun dolayısıyla siskinlik oluyor, bir de karbonhidrat yediysen ustune..
Tamam canım, en azından ara sagliklo atistirmalik yap ogle yemeginden ziyadeAslında kahvaltıda sağlıksız yemiyorum ama vücudun aliskanligi var tabi doğru diyosun. Oglen belli bir saatte acıkıyorum. Şimdilik böyle karışık ilerleyim bakalim sonuç nasıl olacak :)
Olmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.
Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsüsarraf @_Zaman_ senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.
3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben
Verano_porteno
clarke34
@kolera88 ,degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk , S srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?