Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Gunaydi n bu arada :) iki gündür sağlıklı beslenmeye calisiyorum ama bi şişkinlik var ve rahatsız hissediyorum. Çok mu yiyorum acaba Sabah karatay acayip doyuruyor ama öğlen yine acıkıyorum ve 3 öğün yemiş oluyorum. O yüzden mıdir ne dersiniz hanımlar??

Ben daha önce karatay yaptım canım..en güzeli iki öğün yemek daha iyi sonuç veriyor

Dünkü menüm
Sabah: klasik karatay kahvaltisi
Oglen: 6 sarma (sonunda bitti :) 1 light ton balığı ve salata
Ara: 1 minik pogaca ( kızıma yapmıştım tadına baktim)
Aksam: etli bamya ve salata
Mesela sen ara yapmışsın karatayda kesinlikle yok..cok acıkırsan ayran içebilirsin bir de yoğurt çok tüketmek gerekiyo onda..

Mezurami buldum, soklardayim kizlar korse gerçekten ise yaramış
Göğüs 91
Göbek 84
Bel 73
Basen 90
Bacak 52
Kol 28
cgdmk

Mesela sen ara yapmışsın karatayda kesinlikle yok..cok acıkırsan ayran içebilirsin bir de yoğurt çok tüketmek gerekiyo onda..
Ara aslında biraz ekstra bişey oldu. Sabah erken kalkiyorum akşam da en erken 7 gibi yiyoruz. Acıkıyorum mutlaka. Kahvaltıyı hafifleteyim en iyisi.su andaki hedefim aburcuburu tatlıyı ve ekmeği kesmek aslında. Bir de kesin doymam lazım benim. Gözüm dönüyo ac olunca

Hic yakisio mu sana walla ya artik engelimiz, bahanemiz yok. Yok tatil , yok su.. Verelim kurtulalim artik
Hakkaten tam sopalik durumum ya
Ya çok garip ama dun yediklerimden sonra 1kg kadar gitmis( tabi ki 58.2 nin uzerine aldigim kilolar) aslinda yediklerim verdirmemistir tabi de ben ne zaman yürüyüş ya da ev işi yapsam guzel eksi goruyorum. Yürüyüş demisken sanirim yine bir kac gundur spor bildirimi yapmadım. Ptesiden itibaren yaptiklarimi toptan yazayım da, yazdiklarim varsa elersin sana zahmet. (Edit:yazmamisim )
Ptesi yokmus
Salı 5000 adim
Çarşamba 2 saat normal tempo yürüyüş

Canan hoca der ki kahvalti sizi aksama kadar goturmuyorsa yanlis biseyler yediniz, sagliksiz karbonhidrat aldiniz. Karatay kahvaltisi yaptıktan sonra aslinda oglene ve ara ogunlere ihtiyac duymaman gerekiyor. İlk hafta alisma sureci oldugundan normal olabilir zorlanmalar. Ve evet leptin hormonunun calismasina izin vermediğinden karnindakiler erimeden yenisini yiyorsun dolayısıyla siskinlik oluyor, bir de karbonhidrat yediysen ustune..

günaydın
çarşamba menü
kahvaltı......1 kase kahvaltılık gevrek
öğle.............1 porsiyon etli taze fasulye,2 kaşık salçalı bulgur pılavı,1 kase yoğurt
akşam.........1 porsiyon imam bayıldı,1 dilime ekmek.2 bardak ayran
aralar..............1 mandalına.1 neskafe,bir avuç kadar fındık

ayarlayabilirsem diyetisyene gideceğim

Öğle yemegini de aksam yemegi gibi yiyorsun cesit ve porsiyon olarak. Fazla gelmiyor mu?

Aslında kahvaltıda sağlıksız yemiyorum ama vücudun aliskanligi var tabi doğru diyosun. Oglen belli bir saatte acıkıyorum. Şimdilik böyle karışık ilerleyim bakalim sonuç nasıl olacak :)

Aslında kahvaltıda sağlıksız yemiyorum ama vücudun aliskanligi var tabi doğru diyosun. Oglen belli bir saatte acıkıyorum. Şimdilik böyle karışık ilerleyim bakalim sonuç nasıl olacak :)
Tamam canım, en azından ara sagliklo atistirmalik yap ogle yemeginden ziyade

Arkadaşlar
Parkfofwoman iki haftadır bildirim yapmadığı için listeden çıkarıyorum bilginiz olsun. Zaten de epeydir hesabi pasif. İsmini degistirmis vs.

Gecen haftanin yine en sağlıklı menüsü sarraf @_Zaman_ senin de iyiydi sanki?emin olamadim, yardımcı olursan sevinirim
Benim de iyi diyen arkadaşlar varsa söyleyin lütfen.

3 kacamak yapıp 1 puani gidenler (24-30 Eylül)
Basta ben
Verano_porteno
clarke34

@kolera88 , degisimdonusum , @yolcukardelen , hussuk , S srplmtmtk , @fmad kizlar 24-30 Eylül arasında 3 kacamaginiz oldu mu?

Olmaz mi... değil bir, üç puan silsen haktır, Nisan pastası, sarmalar börekler, tatlılar pihiiiiiii...
Korse bana da çok inandırıcı gelmiyordu gözlerimle görene kadar. Pantolonlarım belimden düşüyor. İhtiyacınız varsa alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…