Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bugün ben çok kötü beslendim ya.. kızartmalar, poğaçalar...
şimdi bi kayısılı çay içicem. Acayip şiştim.. pişman oldum yaa..

Ben bu hafta kendime cekiduzen verdim sonunda , sifir kacamak gidiyorum simdilik. Bence en onemlisi plan yapmak , ne yiyeceginizi bir gun onceden planlayin. Bana faydasi oldu. Bir de ben tartiyorum artik yediklerimi, onceden ne cok sey yiyormusum onu farkettim. Mesela salata yapiyorduk, suyunu genelde ben kasiklardim. Yaga fln dikkat etmezdim zeytinyagi diye. 1 kasik 110 kaloriymis. Bunun gibi bir suru sey. Yani hele sen kolera surda 1 ay sikcan disini alt tarafi

Bugün kaçamak yaptım malesef..
Sabah patates kızartması akşam keşkek yedim
Yarın 2 günluk çorba diyetini yapıcam..

Super motivasyon, yarin hepimizi silkelenip kendimize gelelim. Bu is sabir isi sadece :)

halbiki süt gelirken de şakır şakır veriyorsun dikkat edersen , inanılmazdı hamile kaldıgım kilonun altına dusmustum bi ara saglıklı yeme listesi ile, ama simdi onu yapayım yani kilo alırım
Isveci bir bitir de canim, ondan sonra duruma bakarsin. Ama stres yapma , kilo vermene o d buyuk engel. Hergun de tartilma bana kalirsa :)

Ben 76 kilo halimle de bikini giymis insanım
Ama haklisin, yok gidecek de cok dişli cikti bu seferkiler

Verano_porteno ve cgdmk ben bfite gidiyorum ya. Onlar da ölçüyor. Ben o zaman paylaşsam olur mu? Ben onlardan farklı ölçtüğümü fark ettim.
Yarın al derseniz alayım yazarım
Aylık mi olcuyorlar? Yani mantiken oyledir.
İki hafta sonra sanırım tekrar olcecekler değil mi? Bu seferlik seninkk 1.5 aylık olsun, sonra ayda bire döner zaten. Yani aslinda sen nasil istersen

Bilmiyorum ki en geç 10 güne olabilir. Planlamak işe yarayabilir aslında. Deneyeyim ben de bi.
Bu hafta iyi gittim ya, hemen cozuttum. Kendime bi çekidüzen vermem lazım son 4 günde
Bir gun onceden planla yiyeceklerini, gercekten cok ise yariyor goreceksin

Cig kofteye dadandim 3 gündür, bitirip yenisini aliyorum
Bi de ustune minik kase 3 yemek kasigi kadar bulgur pilavi, kinder pingui
Hic yakisio mu sana walla ya artik engelimiz, bahanemiz yok. Yok tatil , yok su.. Verelim kurtulalim artik

Dünkü menüm
Sabah: klasik karatay kahvaltisi
Oglen: 6 sarma (sonunda bitti :) 1 light ton balığı ve salata
Ara: 1 minik pogaca ( kızıma yapmıştım tadına baktim)
Aksam: etli bamya ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…