Bugün ben çok kötü beslendim ya.. kızartmalar, poğaçalar...
şimdi bi kayısılı çay içicem. Acayip şiştim.. pişman oldum yaa..
Sende mi sarraf, noldu bugun size yaaaBugün kaçamak yaptım malesef..
Sabah patates kızartması akşam keşkek yedim
Yarın 2 günluk çorba diyetini yapıcam..
Super motivasyon, yarin hepimizi silkelenip kendimize gelelim. Bu is sabir isi sadece :)Bu şekilde gidersen daracık kazakları göbüş erimezse nasıl giyeceğini düşün, ah o güzel pantolonlar yadayaz gelecek vücudunun yazki halini düşün, millet çatır çatır bikini&mayo giyerken uzun bir şey bulsam da totomu azıcık örtse diye gerim gerim gerileceğini düşün, bıngıl bıngıl sallanacak tuzluklari düşün... ben bunları düşünürken geliyom gaza. Geçecek, şurda iki uç ay dişimizi sıkacağız sonra fısssstık gibi olacağız. Hoş zaten hepimiz fıstık gibiyiz de, yer fıstığı olmak var tombul tombul, bi de incecik narin Antep fıstığı olmak var:)
Isveci bir bitir de canim, ondan sonra duruma bakarsin. Ama stres yapma , kilo vermene o d buyuk engel. Hergun de tartilma bana kalirsa :)halbiki süt gelirken de şakır şakır veriyorsun dikkat edersen , inanılmazdı hamile kaldıgım kilonun altına dusmustum bi ara saglıklı yeme listesi ile, ama simdi onu yapayım yani kilo alırım
Onlar ne zaman olcecek? Yani bence bi mahsuru yok,Verano_porteno ve cgdmk ben bfite gidiyorum ya. Onlar da ölçüyor. Ben o zaman paylaşsam olur mu? Ben onlardan farklı ölçtüğümü fark ettim.
Yarın al derseniz alayım yazarım
Bilmiyorum ki en geç 10 güne olabilir. Planlamak işe yarayabilir aslında. Deneyeyim ben de bi.Onlar ne zaman olcecek? Yani bence bi mahsuru yok,cgdmk bilir :)
Cig kofteye dadandim 3 gündür, bitirip yenisini aliyorumNe yedin
Ben 76 kilo halimle de bikini giymis insanımBu şekilde gidersen daracık kazakları göbüş erimezse nasıl giyeceğini düşün, ah o güzel pantolonlar yadayaz gelecek vücudunun yazki halini düşün, millet çatır çatır bikini&mayo giyerken uzun bir şey bulsam da totomu azıcık örtse diye gerim gerim gerileceğini düşün, bıngıl bıngıl sallanacak tuzluklari düşün... ben bunları düşünürken geliyom gaza. Geçecek, şurda iki uç ay dişimizi sıkacağız sonra fısssstık gibi olacağız. Hoş zaten hepimiz fıstık gibiyiz de, yer fıstığı olmak var tombul tombul, bi de incecik narin Antep fıstığı olmak var:)
Aylık mi olcuyorlar? Yani mantiken oyledir.Verano_porteno ve cgdmk ben bfite gidiyorum ya. Onlar da ölçüyor. Ben o zaman paylaşsam olur mu? Ben onlardan farklı ölçtüğümü fark ettim.
Yarın al derseniz alayım yazarım
Benim bir kac gündür ruh halim. Bugün tamam diyorum, yine patlatiyorum. Kolera kendimize gelmeliyiz dostum!Bugün ben çok kötü beslendim ya.. kızartmalar, poğaçalar...
şimdi bi kayısılı çay içicem. Acayip şiştim.. pişman oldum yaa..
Et du brutus?!Bugün kaçamak yaptım malesef..
Sabah patates kızartması akşam keşkek yedim
Yarın 2 günluk çorba diyetini yapıcam..
Topu bana atmayınOnlar ne zaman olcecek? Yani bence bi mahsuru yok,cgdmk bilir :)
Bir gun onceden planla yiyeceklerini, gercekten cok ise yariyor goreceksinBilmiyorum ki en geç 10 güne olabilir. Planlamak işe yarayabilir aslında. Deneyeyim ben de bi.
Bu hafta iyi gittim ya, hemen cozuttum. Kendime bi çekidüzen vermem lazım son 4 günde
Hic yakisio mu sanaCig kofteye dadandim 3 gündür, bitirip yenisini aliyorum
Bi de ustune minik kase 3 yemek kasigi kadar bulgur pilavi, kinder pingui
O zaman hamileymissin, göbeğin en tatlış hali öyle demeBen 76 kilo halimle de bikini giymis insanım
Ama haklisin, yok gidecek de cok dişli cikti bu seferkiler