- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.731
Ben emzirirken ilk zamanlar acayip bir iştah gelmişti her şeye saldırıyordum ve bi ara nerdeyse doğum yaptigim kiloya gelmiştimhalbiki süt gelirken de şakır şakır veriyorsun dikkat edersen , inanılmazdı hamile kaldıgım kilonun altına dusmustum bi ara saglıklı yeme listesi ile, ama simdi onu yapayım yani kilo alırım
Evet regli yakın ama 1 hafta daha var,Değiştirdiğin oldu mu ya da regl falan yakin mi
Al bakalim merak ediyorum herkesinkini :)
Hormonlardan dolayı ilk etapta çabuk veriliyor aslında, Doğumdan sonraki ilk on gün ben günde bir kilo veriyordum ama emzirme sürecinde duruyor çünkü sut azalmasin/kesilmesin/kalitesi artsın diye değil diyet yapmak, önüne geleni yiyorsun genelde bu sebeplerden gitmiyor o kilolar:)Evet baya da kalori yakio, dogumdan sonraki kilolar neden kolay gitmiyor bilmiyorum o yuzden. Siz tecrubeliler daha iyi bilirsiniz
hayirlisi olsun kuzum, arkadas olmadan cok cok zor tabi.Evet canim , maceramiz bitiyor. Aralikta donuyoruz malesef mi desem sukur mu desem bilemedim. Cok guzel gecti tabi , gezdik, gorduk, eglendik. Esimin okul basariliydi, cok iyi oldu onun icin. Biraz boston'a geldigimize pisman olduk, bide son zamanlarda yalnizlik hissettim acikcasi. Is hayati vs olmayinca cok sosyallesemedim ister istemez. Yani arkadaslarimla bi yerde oturup geyik yapmayi ozledim. Ama burda da ozleyecegim cok fazla sey var ve telafisi yok malesef. Bazen dusunuyorum da gelip gormemek belki daha iyi. Hic bilmemek bazi seyleri
Aynen canim , gidelim bakalimhayirlisi olsun kuzum, arkadas olmadan cok cok zor tabi.
Guzel menu afiyet olsun canim, ne kadar inceldin merak ettim. Neyse mezura bulunca ogreniriz artik :)Bugünkü menüm
Sabah iki haslanmis yumurta tulum peyniri 10-15 zeytin domates salatalık
Öğle bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Akşam kuru fasulye bulgur pilavı
cgdmk
Pazarda, sokakta seyyar satıcılar satiyor, oralarda da varsa alabilirsin.Mezurami kaybettimzaten kagittan ikea mezurasiydi ama işimi görüyordu yetiyordu
İnceldiğimden zerre şüphem yok ama çok merak ediyordum tadını kacirmamak icin bekliyordum keske beklemeseymişim
Ne yedinArkadaşlar ipin ucunu tutamiyorum bu hafta
Ptesiden iitibaren 3. Kacamagimda benden 3 puan dusulecek, bilginiz olsun. Dustun mu diye de sorun lütfen, yani disiplin altina girmem gerekiyor su beslenmede, olmuyor, olmuyor, olmuyor. Gecen seneki azmimi yakalayamiyorum
Bu şekilde gidersen daracık kazakları göbüş erimezse nasıl giyeceğini düşün, ah o güzel pantolonlar yadaArkadaşlar ipin ucunu tutamiyorum bu hafta
Ptesiden iitibaren 3. Kacamagimda benden 3 puan dusulecek, bilginiz olsun. Dustun mu diye de sorun lütfen, yani disiplin altina girmem gerekiyor su beslenmede, olmuyor, olmuyor, olmuyor. Gecen seneki azmimi yakalayamiyorum
Ben ankaralı olmama rağmen, sevemedim ya burayı. Oradaki özgürlüğümüzü arıyorum. Birbirimize daha çok vakit ayırıyorduk falan filan.. boşveerr canım çok sıkkın o konudaAynen koleracim kesinlikle, ben de oyle bakmaya calisiyorum. Guzel gunler biriktirmek mesele :) Yani her yerin artilari eksileri var, guzel yonlere odaklanmak en dogrusu. Senin durumunu da biliyorum, nasil simdi daha iyi hissediyor musun ankarada eskiye kiyasla?
Ben ankaralı olmama rağmen, sevemedim ya burayı. Oradaki özgürlüğümüzü arıyorum. Birbirimize daha çok vakit ayırıyorduk falan filan.. boşveerr canım çok sıkkın o konuda
Aynen koşturmaca resmen ya. Aileler değil de, eşimin bazı özel sebepleri vardı. Ama düşündüğü şeyler olmadı. O da ben de çok pişmanız. Keşke dedik ben orda kalsaydım, o tekrar gelirdi. Ordan ev almıştık, evimizi falan sattık. Tekrar dönemedik. Yani döndüğümde aynı şartlarda olamazdık ondan gidemedik. Hayırlısı diyoruz artık.Ailelerle birlikte olmak icin mi dondunuz ankaraya , belki geri donersiniz birgun ? Esin de ayni fikirdemi senle? Buyukdehirde trafik vs cok zaman aliyor. Kosusturmacayla geciyor zaman resmen :)