Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

halbiki süt gelirken de şakır şakır veriyorsun dikkat edersen , inanılmazdı hamile kaldıgım kilonun altına dusmustum bi ara saglıklı yeme listesi ile, ama simdi onu yapayım yani kilo alırım
Ben emzirirken ilk zamanlar acayip bir iştah gelmişti her şeye saldırıyordum ve bi ara nerdeyse doğum yaptigim kiloya gelmiştim

Değiştirdiğin oldu mu ya da regl falan yakin mi
Evet regli yakın ama 1 hafta daha var,
DEğiştirdigim olmadı ama ekstra cay kahve ve çiğ sebze oldu belki dunku tuzda sorundur tabi,dusununce normal ya
Evet bugun 3.gun haslama ıspanak imkansız, yagsuz tuzsuz tavada ceviricem domatesle ve yogurt koyucam sonucta bu da iyi napim..aksamı yazanı yapıcam

Evet baya da kalori yakio, dogumdan sonraki kilolar neden kolay gitmiyor bilmiyorum o yuzden. Siz tecrubeliler daha iyi bilirsiniz
Hormonlardan dolayı ilk etapta çabuk veriliyor aslında, Doğumdan sonraki ilk on gün ben günde bir kilo veriyordum ama emzirme sürecinde duruyor çünkü sut azalmasin/kesilmesin/kalitesi artsın diye değil diyet yapmak, önüne geleni yiyorsun genelde bu sebeplerden gitmiyor o kilolar:)

Kizlar kimse yazmamis olculeri , yarin yazin bari :)
Gogus: 92 (-1)
Kol: 27
Bel: 69 (-2)
Simit: 79 ( -1)
Kalca: 93 ( -2)
Ust bacak 52 ( -1)
Alt bacak 34

Ben eve yeni geldim, yemek yapip yedik falan. Simdi kizima odevlerini yaptiricam. 1-2 saate dönerim. Ölçüleri sabah kahvaltidan once alıyorum. Yarin olcer yazarim.

hayirlisi olsun kuzum, arkadas olmadan cok cok zor tabi.

Mezurami kaybettim zaten kagittan ikea mezurasiydi ama işimi görüyordu yetiyordu
İnceldiğimden zerre şüphem yok ama çok merak ediyordum tadını kacirmamak icin bekliyordum keske beklemeseymişim

Bugünkü menüm
Sabah iki haslanmis yumurta tulum peyniri 10-15 zeytin domates salatalık
Öğle bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Akşam kuru fasulye bulgur pilavı
cgdmk

Bugünkü menüm
Sabah iki haslanmis yumurta tulum peyniri 10-15 zeytin domates salatalık
Öğle bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Akşam kuru fasulye bulgur pilavı
cgdmk
Guzel menu afiyet olsun canim, ne kadar inceldin merak ettim. Neyse mezura bulunca ogreniriz artik :)

Arkadaşlar ipin ucunu tutamiyorum bu hafta
Ptesiden iitibaren 3. Kacamagimda benden 3 puan dusulecek, bilginiz olsun. Dustun mu diye de sorun lütfen, yani disiplin altina girmem gerekiyor su beslenmede, olmuyor, olmuyor, olmuyor. Gecen seneki azmimi yakalayamiyorum

Ne yedin

Bu şekilde gidersen daracık kazakları göbüş erimezse nasıl giyeceğini düşün, ah o güzel pantolonlar yada yaz gelecek vücudunun yazki halini düşün, millet çatır çatır bikini&mayo giyerken uzun bir şey bulsam da totomu azıcık örtse diye gerim gerim gerileceğini düşün, bıngıl bıngıl sallanacak tuzluklari düşün... ben bunları düşünürken geliyom gaza. Geçecek, şurda iki uç ay dişimizi sıkacağız sonra fısssstık gibi olacağız. Hoş zaten hepimiz fıstık gibiyiz de, yer fıstığı olmak var tombul tombul, bi de incecik narin Antep fıstığı olmak var:)

Ben ankaralı olmama rağmen, sevemedim ya burayı. Oradaki özgürlüğümüzü arıyorum. Birbirimize daha çok vakit ayırıyorduk falan filan.. boşveerr canım çok sıkkın o konuda

Ben ankaralı olmama rağmen, sevemedim ya burayı. Oradaki özgürlüğümüzü arıyorum. Birbirimize daha çok vakit ayırıyorduk falan filan.. boşveerr canım çok sıkkın o konuda

Ailelerle birlikte olmak icin mi dondunuz ankaraya , belki geri donersiniz birgun ? Esin de ayni fikirdemi senle? Buyukdehirde trafik vs cok zaman aliyor. Kosusturmacayla geciyor zaman resmen :)

Ailelerle birlikte olmak icin mi dondunuz ankaraya , belki geri donersiniz birgun ? Esin de ayni fikirdemi senle? Buyukdehirde trafik vs cok zaman aliyor. Kosusturmacayla geciyor zaman resmen :)
Aynen koşturmaca resmen ya. Aileler değil de, eşimin bazı özel sebepleri vardı. Ama düşündüğü şeyler olmadı. O da ben de çok pişmanız. Keşke dedik ben orda kalsaydım, o tekrar gelirdi. Ordan ev almıştık, evimizi falan sattık. Tekrar dönemedik. Yani döndüğümde aynı şartlarda olamazdık ondan gidemedik. Hayırlısı diyoruz artık.
Buranın tek iyi yönü, çocuğa anneannesi, babaannesi baktı o iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…