Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhabalarr. 27 aylık evliyim. Yaklasık 1 bucuk yildir bebek istiyoruz. 2 kasımda igne vuruldum. Aslinda Bat 19kasım. Ama igneye gore bakarsak 16-17 kasım. Hepimiz hayirli haberler alirız inşaallah
Evlilik ve bekleme sürelerimz aynı canım. yaşın kaç. Varmı gebeliğin daha önce. İgne dediğiniz çatlatma ignesimi

Cnm ben aştım artık belirti falan dikkat etmiyorum hiç 1 buçuk yıl oldu.zaten okdr erken belirtiyede pek inanmıyorum. Bekliyoruz bakalım
En güzelini yapıyorsun aslında..Kendi kendimizi heyecanlandırıp hayal kırıklığına uğramaktan başka bişey olmuyo sonuçta..Senin yine çok olmamış ben 5 senede akıllanamadım daha

Evlilik ve bekleme sürelerimz aynı canım. yaşın kaç. Varmı gebeliğin daha önce. İgne dediğiniz çatlatma ignesimi
26 yaşındaym canım. Hayr gebelik olmadi hiç. Evet catlatma ignesi oldum gecen hafta. Sende durumlar nasil ?

En güzelini yapıyorsun aslında..Kendi kendimizi heyecanlandırıp hayal kırıklığına uğramaktan başka bişey olmuyo sonuçta..Senin yine çok olmamış ben 5 senede akıllanamadım daha
cnm valla sen hissediyomusunki belirti. İnsan dikkat edince her şeyi yaşıyo. Bide burda birbirimze gaz veriyoruz bence belirti konusunda. Burnum kaşınıyo gebelik belirtisiymiş diye yazan birini bile okumuştum burda

cnm valla sen hissediyomusunki belirti. İnsan dikkat edince her şeyi yaşıyo. Bide burda birbirimze gaz veriyoruz bence belirti konusunda. Burnum kaşınıyo gebelik belirtisiymiş diye yazan birini bile okumuştum burda
Doğru söylüyosun aslında şimdiye kadar yaşadıklarım belirti olsaydı bi futbol takımı dizmiştim zaten..Bizimki sadece bekleme süresini kolaylaştırmak adına birbirimize moral olmaya çalışmak.

Geçen ay korundum adet öncesi hiçbiyerim ağrımadı sızlamadı. Ama önceki ay korunmamıştım adet olana kadar gögsüm ağrıdı başım döndü midem bulandı kasıklarım battı bi üşüme geldi uykum geldi daha neler neler sonra adet oldum meğer hepsi psikolojikmiş, hamile olmayı umut edince vücudumuz bizimle oyun oynuyor. He bide bi hemşire demiş ya birinize hiçkimse hamileliği öğrenmeden önce belirtisinden anlayamaz çünkü aşama aşama gidince önce adet gecikiyor sonra belirtiler başlıyormuş 4.haftadan sonra hatta bende 5.hafta başlamıştı

Hamileliği anlamanın en iyi belirtisi adet gecikmesi çünkü daha bebek bile döllenme evresinde oluyor. kalp atımı bile 6.haftadan sonra oluşuyor. Sadece vücud adet olmaya çalışıyor olamayınca kasıklarda ağrı yapıyor göğüslerde hassasiyetde tabi her kişinin farklı oluyor ama bulantı filan olmaz bazıları midem bulanıyor filan yazıyorda ya ilaç etkisi yada psikolojik olabilir kızlar

Heh aynen benim tezimde bu yönde, vücut her ay olduğu gibi kendini adete hazırlıyor ama hamileyse adet olmuyor değilse adet oluyor aslında onlar hamilelik değil adet belirtisi :)

Aynen cnm. Bi ara kendimde nörolojik bi hastalıktan şüphelendim. Hiç durduk yere aklıma geldi. Okdr kaptırdımki kendimi sürekli hastalıgın belirtilerini araştırıp aynılarını yaşıyordum. Her belirti vardı. Doktorada anlattım gidip oda direk o hastalıktan şüphelendi aynısını anlattıgım için. Neyse emar çekildi tetkikler yapıldı hiç bişey yok ve benim hiçbi belirtim kalmadı geçti

Yani beyin kendini şartlayınca aslında olmayan şeyleri yaşıyo gibi olabiliyoruz. Tabi bu konuda heveslenmek heyecanlanmak güzel ama hayal kırıklığına bi Okdr büyük oluyo insan kendini kaptırınca.Hepimiz gerçek belirtiler yaşayıp hayırlısı ile kavuşuruz umarım yavrularımızaamin

Ya kızlar benim bu ay da olmadı iğne kullanmıştım ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım şu an..eşimle de tartıştık aramız iyi değil..ilişki takvimine de uymuyoruz doğal olarak..Allahım sen yardım et o kadar zormuş ki bu psikolojiye baş etmek..

Canım senin batına daha yok muydu?Erken mi geldi adetin??

Canım senin batına daha yok muydu?Erken mi geldi adetin??
Adetime daha var fakat ben çatlatma iğnesi olduktan sonra ne ağrı ne akıntı hiç birşey olmadı ve sadece iğneden sonraki iki gün ilişki oldu.ondan sonra da eşimle küstüm zaten.anlayacagin bu ay da gitti..

Adetime daha var fakat ben çatlatma iğnesi olduktan sonra ne ağrı ne akıntı hiç birşey olmadı ve sadece iğneden sonraki iki gün ilişki oldu.ondan sonra da eşimle küstüm zaten.anlayacagin bu ay da gitti..
Bence moralini boşuna bozuyosun canım.Çatlatmadan sonra iki kez ilşki olmuş zaten..Spermlerin içeride bir süre canlı kaldığınıda düşünürsek bence durum o kadarda vahim diil..

Bence moralini boşuna bozuyosun canım.Çatlatmadan sonra iki kez ilşki olmuş zaten..Spermlerin içeride bir süre canlı kaldığınıda düşünürsek bence durum o kadarda vahim diil..
Haklısın canım ama iğneden sonra bir hareketlilik olmaması benim modumu düşürdü açıkçası ama bakalım işte bir mucize olur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…