- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Hayırlısı olsun inşallah canım..Sen yinede moralini yüksek tut bence..Haklısın canım ama iğneden sonra bir hareketlilik olmaması benim modumu düşürdü açıkçası ama bakalım işte bir mucize olur belki..
Tamam canım öyle yapmaya çalışacağım..sen ne durumdasınHayırlısı olsun inşallah canım..Sen yinede moralini yüksek tut bence..
Bende beklemedeyim canım.Geçen ay rahim filmi çektirmiştim ama benim içinde bu ay çok verimli geçmedi.Eşim şehir dışında.Bizimde 2 kez ilişki oldu.Yumurtlamaya denk geldi mi bilmiyorum.Rahim filmi sonrası şans yüksek oluyo dedikleri için değerlendirememize bozuluyorum bende ama kısmet artık.Tamam canım öyle yapmaya çalışacağım..sen ne durumdasın
Aynen canım hayırlısı diyelim..güzel haberlerle tekrar buluşuruz inşallah :)Bende beklemedeyim canım.Geçen ay rahim filmi çektirmiştim ama benim içinde bu ay çok verimli geçmedi.Eşim şehir dışında.Bizimde 2 kez ilişki oldu.Yumurtlamaya denk geldi mi bilmiyorum.Rahim filmi sonrası şans yüksek oluyo dedikleri için değerlendirememize bozuluyorum bende ama kısmet artık.
İnşallah canım...Aynen canım hayırlısı diyelim..güzel haberlerle tekrar buluşuruz inşallah :)
Evet maalesef beynimizin bize bi oyunu bunlar aslında biliyoruz ama yinede kabullenmekte zorlanıyoruz :)Yani beyin kendini şartlayınca aslında olmayan şeyleri yaşıyo gibi olabiliyoruz. Tabi bu konuda heveslenmek heyecanlanmak güzel ama hayal kırıklığına bi Okdr büyük oluyo insan kendini kaptırınca.Hepimiz gerçek belirtiler yaşayıp hayırlısı ile kavuşuruz umarım yavrularımızaamin
Ya işte en çok korktuğum bu. İnan eşim sürekli ertelediği için bebek işini yaza doğru. Destek olmuyor. Haliyle tek başıma ondan habersiz doktora gittim Adet düzensizliği için gittim diyerek, şimdi iğne felan verip ilişki düzeni verirse nasıl eşimle o yakınlaşma işini denk getircem kara kara düşünüyorum. Ya diyorum ogunlerde dediğin gibi küslük ya da terslik olursa koca ay ve emekler muayeneler boşa gitti. Bide çalışıyorum izin al doktora git gel insan emek veriyor ve karşılığını görmek istiyor.Ya kızlar benim bu ay da olmadı iğne kullanmıştım ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım şu an..eşimle de tartıştık aramız iyi değil..ilişki takvimine de uymuyoruz doğal olarak..Allahım sen yardım et o kadar zormuş ki bu psikolojiye baş etmek..
Yani canım ne diyim zor gerçekten bir de böyle bir durumda kalp kırıklığı olunca ilk adımı atmak zoruma gidiyor o da biliyordu dün gece ilişki olması gerektiğini ama oturma odasında uyudu..pes dedim yani o bu şekilde davrandıkca psikolojim alt üst oluyor..yer gök dua üzerine canım yapmamız gerekir bunları haklisinEvet maalesef beynimizin bize bi oyunu bunlar aslında biliyoruz ama yinede kabullenmekte zorlanıyoruz :)
Ya işte en çok korktuğum bu. İnan eşim sürekli ertelediği için bebek işini yaza doğru. Destek olmuyor. Haliyle tek başıma ondan habersiz doktora gittim Adet düzensizliği için gittim diyerek, şimdi iğne felan verip ilişki düzeni verirse nasıl eşimle o yakınlaşma işini denk getircem kara kara düşünüyorum. Ya diyorum ogunlerde dediğin gibi küslük ya da terslik olursa koca ay ve emekler muayeneler boşa gitti. Bide çalışıyorum izin al doktora git gel insan emek veriyor ve karşılığını görmek istiyor.
Bu arada hani boşta kaldıkça ne duası edebilirim die araştırdım. Bi an önce olması için “Ya Evvel” çekmek lazımmış. Bide “El Mübdi” sanırım. Yani diyelim otobüstesin içinde söyle sürekli diyebildiğin kadar. Sonuçta emek verip dua etmek lazım emeksiz duada olmuyor, duasız emekte. İkisinide zorlamak lazım
O durumu yaşadığım çok oldu, evet biz bayanlar kırılganız ilk adımı atmak zor oluyor, onlarda gururlu olduğu için maalesef onlarda inat ediyorlar olan yeni umutlara oluyorYani canım ne diyim zor gerçekten bir de böyle bir durumda kalp kırıklığı olunca ilk adımı atmak zoruma gidiyor o da biliyordu dün gece ilişki olması gerektiğini ama oturma odasında uyudu..pes dedim yani o bu şekilde davrandıkca psikolojim alt üst oluyor..yer gök dua üzerine canım yapmamız gerekir bunları haklisin
Evet canım inşallah o ilk iki ilişki yeterli olmuştur benim de ama dediğim gibi umudum yok..bakalım canım ..O durumu yaşadığım çok oldu, evet biz bayanlar kırılganız ilk adımı atmak zor oluyor, onlarda gururlu olduğu için maalesef onlarda inat ediyorlar olan yeni umutlara oluyorinşallah bi önceler tutmasını sağlar, bnde ilk bebeğimde eşim ilk dışında olduğu için son ilişkiyi kaçırmıştım ama ilktekiler yetti hamile kalmıştım yani hiç belli olmuyor hangisinde tutacağı
Umudun olmaması daha iyi, en azından kırmızıyı gördüğünde şaşırmıyorsun ya da tam tersi çıkarsa inşallah güzel bi süpriz oluyor :)Evet canım inşallah o ilk iki ilişki yeterli olmuştur benim de ama dediğim gibi umudum yok..bakalım canım ..
Hoşgeldin canım, listedekiler pek uğramıyor ondan pek takipte değilim ama ekliyorum yinede bat belirtenleri :)Bende geldim canim bat 16 kasim
Canım bunca zamandır takip ettiğim kadarıyla bu iş kafaya takmayınca ve psikolojin düzgünse oluyo..Herkes oluruna bırakınca hamile kaldım diyo..Onun için öncelikle psikolojiyi iyi tutmak lazım..Benim son üç günüm kaldı psikolojim alt üst oldu ya hep hüsran bu sefer de hüsran olacak biliyorum hissediyorum çok kötü duygular içerisindeyim eşime yansıtmım diyorum ama yapamıyorum
Ah keşke öyle birşey yapabilsem ama ne yazık ki elimde değilCanım bunca zamandır takip ettiğim kadarıyla bu iş kafaya takmayınca ve psikolojin düzgünse oluyo..Herkes oluruna bırakınca hamile kaldım diyo..Onun için öncelikle psikolojiyi iyi tutmak lazım..
Evet canım haklısınUmudun olmaması daha iyi, en azından kırmızıyı gördüğünde şaşırmıyorsun ya da tam tersi çıkarsa inşallah güzel bi süpriz oluyor :)
Ekliyorum canım Hoşgeldin hayaletler sayfasınasayfaya gelen adını yazdıran bi daha uğramıyor enteresan
Sağlık olsun canım , olsun aralıkta umutlar devam ediyor yılbaşına bebişle girmek için :)Benimde bu ay yine hüsran E Esra_Babies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?