- Konu Sahibi Esra_Babies
İnş kızlar sizde yeni yıla bebişlerinizle girersiniz benim 5 yaşında oğlum var şimdi ona kardeş istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya her insan ne kadarda farklı oluyor gerçekten Allah hepimizi farklı farklı yaratmış :)Amin En kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin Allah inşallah.
Ya bak, yarama dokundun...
Biz daha yeni deneyeceğiz gibi bir şey geçen ayı saymıyorum çünkü eşim yoktu sadece bir kez öylesine bir deneme oldu ve zaten geçen ay regl düzenim şaşmıştı.
Tam anlamıyla ilk kez bu ay deneyeceğiz inşallah. 5 senelik evliyim hep korktum kazayla falan hamile kalmaktan. Sanıyorum ki bikere korunmasız ilişki olsa hamile kalıcam tabi öyle bir dünya yokmuş
Ama hala bile bazen emin olamıyorum bu ay da mı korunsak sonraki ay mı denesek falan diyorum. Anne olmayı çok istememe rağmen düşününce bir çocuğun sorumluluğu maddi manevi ağır geliyor bana.
Yaşım 30 olmak üzere olmasa daha beklerdim ama bir yandan da yaş gidiyor.
Kafam çok karışık kısacası şu ara dilimdeki tek dua bu, bu yüzden. Neden doğurdum dedirtecekse nasip etmesin.... Hayırlısı sadece tek istediğim benim de
Tamam canım ekliyorumE Esra_Babies bat 5 Aralık canım
Milleti boşver canım sen kendine evliliğine odaklan, benide zamanında çok üzdüler sıktılar ne zaman evlenceksiniz diye 9 sene milletin tantanasını saçma sapan sorularını cevaplamak zorunda kaldım şimdi diyorum keşke daha geç evlenseymişim :/5 yil sana olmus 4 yil bana oldu ilk bir yil hatta 6 ay korunduk sadece. Bir yil diyorum cunku dogum kontrol hapi kullandim, 6 ay etkisi devam edebiliyormus bazen onu da saydim o yuzden. Sonra bi ara hamile kaldim kimyasalmis düstu. Sonrasi ise beklemekle hayirlisi demekle gecti. Yasadigim yer biraz hastanelere uzak ogretmenim ama atanmadim o yuzden maddi durumda yeterli degil. Esim esnaf, duzenli para akisimiz yok. Bi vesile ile onu doktora goturdum siperm hizi dusuk cikti ilac yazdi ama bir kutu 180 tl, 3 kutu kullandik hic fayda etmedi kontrole de gitmedik, aslinda neyi bekliyoruz bende bilmiyorum. Kafam cok karisik. Milletin lafi biktirdi beni kadinindan erkegine cocuk soruyorlar gercekten yoruldum
Huzuruna huzur kattıkları bi gerçek canım :) ama son zamanlarda şunu anlıyorum ki eş desteği çok önemli, bi zaman sonra tek başına başa çıkmak mümkün değil...Allah gönlünüze göre versin canım...
Biz kendimiz istemedik bunca zaman işlerimiz çok yoğundu çalışmaktan birbirimizi bile göremiyorduk.
Herkeste durumumuzu bilmesine rağmen konuştu konuşmaya da devam ediyorlar, boş ver herkesin sesi kapını çektin mi dışarda kalır. Evinde huzurluysan evlat da işin süsü, kremasıdır.
Huzurumuza huzur, mutluluğumuza mutluluk katacaklarsa gelsinler en güzel zamanlarda...
Bildiğim kadarıyla söylediklerin hamile olduktan sonraki sakıncalı durumlar canım merak etme etkilenmezler bildiğim kadarıyla ama en üzeli netten araştırmak mübarek bilim adamı gibi ne arasan çıkıyor internetteBide şuan eşimin semineri var onunla otele geldik.yumurtlama zamanında havuza girmek sakıncalı olur mu? spermler ölürmü diye düşündüm de bugün normalde 48 saate kadar içerde yaşıyorlarmış ya sıcak su zararlı yada hamam sauna onu duydum ama havuzu bilemedim
Hemşeriyiz yani. Bende kayserideyim ama 2 aya eşimin tayin çıkacak bakalım nereye yolculuk.bebiş Beklemek zor ama arkaya dönüp baktığımızda nekdr zaman geçmiş. Bizde kavuşuruz inşallah yavrularımıza biran önce
İnsallah canim. Neresindesin kayserinin, doktora gidiyor musun kime gidiyorsun gidiyorsan egerHemşeriyiz yani. Bende kayserideyim ama 2 aya eşimin tayin çıkacak bakalım nereye yolculuk.bebiş Beklemek zor ama arkaya dönüp baktığımızda nekdr zaman geçmiş. Bizde kavuşuruz inşallah yavrularımıza biran önce
Çok haklisin canim, milleti takmiyorum aslinda derdim kendimle, bazen esimle onun bebeklere olan ilgisine rağmen sadece beklemesi hep ertelemesi beni yipratiyor. Konusmaktan soylemekten aglamaktan yoruldum hep yapariz gideriz deyip gidilmeyen doktorlar ve ucunun maddiyata dayanması beni yordu. Üstüne kimse ne yasadigini bilmeden cocuk yapmiyor musunuz deyince kiziyorum yaşadiklarima. Bi taraftanda her sey nasip kismet sabir diyorum ama sabretmek yerinde saymak degil uğraşmak bence... kusura bakma edebiyatçı olunca cenem dusuyorYa her insan ne kadarda farklı oluyor gerçekten Allah hepimizi farklı farklı yaratmış :)
Bende evlendiğim ilk ay başladım bebek bebek diye :) sonrada doktora gidip 1 yıldır çocuğum olmuyor deyip tedavi istedim ne kadar çatlakmışım meğer şimdi geriye bakıp düşününce çok sabırsızmışım gerçekten :)
Tamam canım ekliyorum
Milleti boşver canım sen kendine evliliğine odaklan, benide zamanında çok üzdüler sıktılar ne zaman evlenceksiniz diye 9 sene milletin tantanasını saçma sapan sorularını cevaplamak zorunda kaldım şimdi diyorum keşke daha geç evlenseymişim :/
Huzuruna huzur kattıkları bi gerçek canım :) ama son zamanlarda şunu anlıyorum ki eş desteği çok önemli, bi zaman sonra tek başına başa çıkmak mümkün değil...
Bildiğim kadarıyla söylediklerin hamile olduktan sonraki sakıncalı durumlar canım merak etme etkilenmezler bildiğim kadarıyla ama en üzeli netten araştırmak mübarek bilim adamı gibi ne arasan çıkıyor internette
Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü eşimde şuan o fikirde, oğlum ilk doğduğunda ikinciyi hemen yapcaz ara vermicez dedi herkese ve beni umutlandırdı gaza getirdi sonra bi anda ertelemeye başladı borçlar arttıkça cesareti kırıldı cocuk bakmanın zorluklarını gördükçe, sonra seneye seneye derken şimdide 2018 yazına erteledi. Bende inadımdan halen çabalamaya devam ediyorum bu ayda elimden geleni yapıp olmazsa akışına bırakcam çünkü dediğin gibi insan eşinin kendisi ile ayrı fikirde olmamasına çok bozuluyor ve de destek görememek insanı çok yıpratıyorÇok haklisin canim, milleti takmiyorum aslinda derdim kendimle, bazen esimle onun bebeklere olan ilgisine rağmen sadece beklemesi hep ertelemesi beni yipratiyor. Konusmaktan soylemekten aglamaktan yoruldum hep yapariz gideriz deyip gidilmeyen doktorlar ve ucunun maddiyata dayanması beni yordu. Üstüne kimse ne yasadigini bilmeden cocuk yapmiyor musunuz deyince kiziyorum yaşadiklarima. Bi taraftanda her sey nasip kismet sabir diyorum ama sabretmek yerinde saymak degil uğraşmak bence... kusura bakma edebiyatçı olunca cenem dusuyor
Cok haklisin ama yine hayirlisi demekten baska çare yok. İnsallah oğlun bir an önce kardeş sahibi olurSeni çok iyi anlıyorum canım çünkü eşimde şuan o fikirde, oğlum ilk doğduğunda ikinciyi hemen yapcaz ara vermicez dedi herkese ve beni umutlandırdı gaza getirdi sonra bi anda ertelemeye başladı borçlar arttıkça cesareti kırıldı cocuk bakmanın zorluklarını gördükçe, sonra seneye seneye derken şimdide 2018 yazına erteledi. Bende inadımdan halen çabalamaya devam ediyorum bu ayda elimden geleni yapıp olmazsa akışına bırakcam çünkü dediğin gibi insan eşinin kendisi ile ayrı fikirde olmamasına çok bozuluyor ve de destek görememek insanı çok yıpratıyor
Merhaba benimde bir seneye yakın olmuyo çatlama ignesimi oMerhaba kızlar benim de bay 29 u bu ayın . İğne kullandım inşallah hamile kalırım 1 senedir olmuyordu..
Aynen canım hayırlısı, inşallah canım cümlemize :)Cok haklisin ama yine hayirlisi demekten baska çare yok. İnsallah oğlun bir an önce kardeş sahibi olur
Yok canım yumurta büyütücü iğne catlatmayi yarın vuracam bir aksilik çıkmazsa inşallahMerhaba benimde bir seneye yakın olmuyo çatlama ignesimi o
Ya her insan ne kadarda farklı oluyor gerçekten Allah hepimizi farklı farklı yaratmış :)
Bende evlendiğim ilk ay başladım bebek bebek diye :) sonrada doktora gidip 1 yıldır çocuğum olmuyor deyip tedavi istedim ne kadar çatlakmışım meğer şimdi geriye bakıp düşününce çok sabırsızmışım gerçekten :)
Canım benide ekle 29 kasim son 2 ay insallah yeni yıla 2 aylık hamis olarak girerim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbimToplanın Kızlar ! Yeni Yılı Bebişlerimizle Karşılayalım :)
Yeniyılı Bebişle Karşılayacak Annelerimiz :
@patate
Hamile Olmayı Bekleyen Anne Adaylarımız :
E Esra_Babies 06 Kasım
F fato38 06 Kasım
@CansuErhan52 07 Kasım
@selennn 09 Kasım
@Lina dmrkrn 10 Kasım
@gkymc 10 Kasım
@selen21 13 Kasım
@gizemlii123 13-17 Kasım
E eddaarda 20 Kasım
Mojo44 29 Kasım
Bearhug 05 Aralık
@R4bi4 5 Aralık
Yok canım yumurta büyütücü iğne catlatmayi yarın vuracam bir aksilik çıkmazsa inşallah
Canım bende pko var yumurtalarim kendiliğinden buyumedi klomen hap kullandım o da fayda etmedi doktorum iğne ile buyutelim dedi ve gerçekten de iğne daha etkili oldu yumurtalarim büyüdü.bir bucuk senedir hamile kalamadim ben aslında bunun bir zamanı yok yani yumurta büyüme sorunu varsa bir seneden önce de verilebilir bu iğneler.kalcadan yapıldı bana canım.bugun de bir tane göbekten çatlatma iğnesi oldumMojo yumurta iğnesini neden yapıyorlar ne zaman yapıyorlar koldan felan mı? Yani bir sene geçince mi yapıyorlar
Amin canm insallah son aylar bu senenin son ayları inşallah 2017 sonu hayırlı biterKızlaaarrr selam hepinize..Benide ekleyin lütfenn...26 Kasım bat..Herkes 2018'e güzel haberlerle girmiş olur inşallah..