• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu benim de aklıma geldi neden böyle yaptı anlamadım normalde 18 mm olması yeterli çatlama iğnesi için..ama doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği dedim bakalım artık :) bir de erken çatlarsa ayyy:KK17: bugünden itibaren eşimle degerlendirsek mi ki ne olur ne olmaz :oops:
bence hiç kaçırma değerlendir canım belli olmaz baya büyümüş kendiliğinden de çatlayabilir canım

öyle yapmaya çalışıyorum sadece ilaç içmede sıkıntı var bende sevmediğimden ilaçları düzenli içemiyorum unutuyorum bu ay ondan dolayı erteledi doktor beklemedeyim hasta olunca rahim filmi çekilecek genç anne olmak istiyorum ama rabbim kısmet etmedi daha vardır bir bildiği elbet :110:
Evet canım ilaç içmek biraz sıkıntı ama mecbur sabret canım bebiş olana kadar :)
Kısmet olur daha canım Rabbim kimlere kısmet ediyor sana neden etmesin :)
Dediğin gibi vardır bi zamanı bunda da bi hayır :)

Ay canım benim inşallah ikimizin de yüzü güler bu iğnelerden :dua: canım bende pkos var daha önce üç defa klomen kullandım yumurta hiç buyumedi doktorum bu ay adetimin 3. Günü fostimon 75 lik iğne başlattı 6 tane vurdum bugün kontrole gittim çok şükür iki adet yumurtam büyümüş bir sağ bir sol olmak üzere. İkisi de 20 mm lerde ama iki tane daha iğne yazıyorum az daha buyusunler catlatalim dedi doktorum ben de umutlandim biraz :spor: çarşamba tekrar kontrol eğer yumurtalarim biraz daha büyümüş olurlar ise çatlatma iğnesi vercek :) sen neler yaptın şimdiye kadar canım
Ben daha hiçbişeye başlamadım canım ilk gebelikte çatlatma iğnesiyle hamile kaldım o yuzden tekrar direk isticem :)
Sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim muhtemel yumurtlama günlerim takvimde 17si öncesi ve sonraki günler :) sen benden önce olcaksın muhtemelen inşallah önce senden güzel haberler alırız :)

Ben daha hiçbişeye başlamadım canım ilk gebelikte çatlatma iğnesiyle hamile kaldım o yuzden tekrar direk isticem :)
Sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim muhtemel yumurtlama günlerim takvimde 17si öncesi ve sonraki günler :) sen benden önce olcaksın muhtemelen inşallah önce senden güzel haberler alırız :)
Evet canım gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi :hamarat:

Benide yazın benide bat 10 kasım

çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmişti test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.23 çıktı yükselir mi dersiniz :KK64:

Benide yazın benide bat 10 kasım

çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmişti test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.23 çıktı yükselir mi dersiniz :KK64:
Canım hamilesin demedi mi doktor bu kan sonucuna göre bence hamilesin :)

İğnenin üzerinden kaç gün geçti tam olarak
13. Gün ama bi çelişki var 10. Gün yaptığım testte ikinci çizgi çıkmamıştı bugün 13. Gün ve tekrar test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı bende hevesle acile koştum sonu buruk oldu biraz beklicem batı artık

Eklentiler

• 62448729-684B-4CD1-8C5E-5E94B75DE82C.jpeg
    62448729-684B-4CD1-8C5E-5E94B75DE82C.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaslar bana acil yardim edin bat geceli 2 gun oldu ovulasyon testiyle yaptm 2 cizgi ckti hemen esim gitti gebelik testi aldi sonuc bu hamilelik var mi lutfen var diyin 1.5 sene oldu

Eklentiler

• IMG-20171106-WA0022-1.jpg
    IMG-20171106-WA0022-1.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaslar bana acil yardim edin bat geceli 2 gun oldu ovulasyon testiyle yaptm 2 cizgi ckti hemen esim gitti gebelik testi aldi sonuc bu hamilelik var mi lutfen var diyin 1.5 sene oldu
Var cnm kan testi yaptır yine de kesinleşsin

Back