çokkk güzel olur ama nasıl geleceğiz antalya dan
herkes sıcak bakıyor bu duruma galiba bulusmaya zaten bız bunu dun melezguzelle konusmustukk nazapcımda gelir nissancımda gelir aysenurda varmıs bak süperde olur wuhuuuuuuuuu
acabaaa senmisiiinnnnnnn
dimi yaaa
gurbanim da gelirse bende gelirim yok gelmezse bende gelmem
malesef uzakta oturanlar var onun ıcın bi cozum yolu dusunemıyorum ıstee :2:
oluuuuradres ver
kanka dedıgın sahıs ben mıyım acepppp....
aysenur kim ??????
evet evet benim korkuyorum senden
gurbanın gurban olsun sana
benim özel helikopteri yollarım dert etmeyin
katilim mauseden alabülürsün
sen bacımsın yavrukuşummm
zehranur la karıstırdımmmm :S
sen bacımsın yavrukuşummm
zehranur la karıstırdımmmm :S
olsun tabiiisen versen olmuyor mu adresi beni ugrastima simdi
evet kızlar daha bgn yenı grdım kkya konuyu okuyum dedım dunden berı masallah 17 sayfa nası yazmayı basardınız... 1 saatte anca okudummm... katilime seslenıyorum burdan cici35e de soyledım bana erken yollama tatlımmm işimi değiştiriyorum.... adres bılgılerını ciciden sana yollayacaımm..... kısmetse pzartesı yenı ısımde olcam... ve uzucu haber artık kkya sık sık gıremıcem.. ortamımı bılmyrm... umarım nete gıreblrm.. olmadı evde aksam acarım yınede sızı ıhmal etmem.....
birileri buluşma demiş.... ben beylıkduzu tarafındayım anadolu yakası olmasn da heryere gelırım nası olsa metrobus yılbasına kdr var ve kadıkoye kdr gelıoooooo :))))
azcık heyecan katalım foruma benım kurbanım gercekten cok hos bırısı cok seker cocugu da varmıs arkadaslar :))))) profilime bakan kişiler yoksa siz misiniz benım katıllerım.. soleyın bakalım....
nazap85
evet kızlar daha bgn yenı grdım kkya konuyu okuyum dedım dunden berı masallah 17 sayfa nası yazmayı basardınız... 1 saatte anca okudummm... katilime seslenıyorum burdan cici35e de soyledım bana erken yollama tatlımmm işimi değiştiriyorum.... adres bılgılerını ciciden sana yollayacaımm..... kısmetse pzartesı yenı ısımde olcam... ve uzucu haber artık kkya sık sık gıremıcem.. ortamımı bılmyrm... umarım nete gıreblrm.. olmadı evde aksam acarım yınede sızı ıhmal etmem.....
birileri buluşma demiş.... ben beylıkduzu tarafındayım anadolu yakası olmasn da heryere gelırım nası olsa metrobus yılbasına kdr var ve kadıkoye kdr gelıoooooo :))))
azcık heyecan katalım foruma benım kurbanım gercekten cok hos bırısı cok seker cocugu da varmıs arkadaslar :))))) profilime bakan kişiler yoksa siz misiniz benım katıllerım.. soleyın bakalım....
hayirli olsun isin canim insallah hersey daha guzel olur senin icin
nazap ciciden mi alicaz yeni adresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?