- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
canım beceremedim deneyeceğim
hımmm neden olmadıki acaba canım :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım beceremedim deneyeceğim
Dün ceza aldığım için yazamadım Toredo hediyesini almış güle güle kullanır inşallah beğendiğine de sevindim.
mutluluuuuuuk güle güle kullan
biiiiirr ellerine sağlık kesene bereket olsun
biiiiirr sende güle güle kullan
cicii ellerine sağlık kesene bereket olsun
cici eline sağlık kesene bereket
çok güzel hediyelerin
biir güle güle kullan canım sende
teşekkürler
cici kesene bereket hepsi ayrı güzell
günaydın kızlar ...
...
hediyesi gelmeyen ?
hediyesini gönderen ama fotosu konulmayan ?
kimler var?
...fulyacım tinylove bir bölümünü yüklemişti dah sonra yükliycekti bugün birazdan yarın derken kaldı farkındayım arkadaş k.k giriyor hergün ama gelmiyor artık buraya!
....
hediyesini alıp geç yükleyenler... paketsiz yüklemeler... hediyesini gönderip üzerine not yazmayanlar ..kırmızı don almayanlar ... hediyesini yarısını yükleyenler...tanıtım topinkini bir kere bile okumadan hediye alanlar... tesadüfler... çekiliş yapıldıgından beri dogru düzgün topinke girmeyenler ...hiç uğramayanlar... bunun yanında düşünülerek alınan hediyeler özenli paketler güzel kutular verilen özveriler kazanılan güzel arkadaşlıklar ...
bir yeni yıl çekilişini daha bitirdik hepinize çok teşekkür ederim ...
yeni yıl hepinize önce sağlık olmak dileğiyle huzur mutluluk getirsin ...
böyle fırsatları yakalamamızı sağlayan
Anladim canim bu sene bòyle kismetmis. Ben her seye ragmen cekilise katildigim icin mutluyum cok eglendim. Sana ve diger arkadaslara cok tesekkur ederim:))) ayrica cekiliste ilgin ve destegin icin ayri bir tesekkuru bir borc bilirim..:))))
Sevgili Cicimmm
Öncelikle bu güzel etkinliğe öncülük ettiğin için teşekkürü bir borç biliyorum. . Burada sitede gördüğüm arkadaşları yakından tanımama vesile oldun Şahsım adına söyliyim oldukça keyif aldım Nissanın hediyeleri yüzümü güldürürken katilimi ararken heyecanlarım dedeftiklik çabalarım hep yersiz çıktı Anladımki benden dedeftif olmaz
Umarım bir sonraki çekiliş esnasında katılan herkes bütün konuşmalara dahil olur. . En azından bir kaç kişi arasında dönmez konuşmalar
2014 yılının önce vatanımza milletimize hayırlı olmasını diliyorum Sonra herbirimizin evinden mutluluk neşe huzur çoluk çocuk sesleri kahkahalar eksik olmaz inşallah Sağlıcakla kalın arkadaşlar
güle güle kullan canım ...
kırmızı donun çıkmadımı kargodan ?