- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldiiiiiiiiiiiii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii hediyemm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ciciiiiiiiiii gule gule kullan
vazgecilmeziiim kurbanim ellerine saglik kesene bereket olsun
canım ne olur kusura bakma aksilikler üst üste geldi hediyelerine bayıldım çok teşekkür ederim diş kökümde kist vardı onunla uğraşıyorum günlerdir aksilik gibi eşim de ttnetlilerle kavga edip neti kapattırdı bugun gelip uydunete bağladılar her şey için teşekkür ederimm tekrar özür dilerim aksiliklerden dolayı ama bayıldım hediyelere
Selam kızlarr
Ben geldimm
Hediyelerimi aldımm Katilimm birr tahminim doğru çıktıı Hediyeleriminn hepsi çokk güzel paketleri kendisi herşeyi harika çookk çokkk tşk ederimm katilime kesesine bereket
Hediyelerime bayıldımm en ince ayrıntısına kadar düşünmüş canım benimm yaa sayesinde çok duygusal anlar yaşadımm
Hemencik yüklicem şimdi hediyelerimi
Buarada katilimi nasıl tahmin ettiğimi anlatıyım kısacık daha önce bana msj atmıştı o zaman kaç yaşında olduğunu sormuştum 29 demişti bende 29 yaşında olanları buldum yaşını yazmayanlarıda gönderip göndermediklerine göre ayırdım kaldı bana 2 kişi onlardan biri haticecm di diğeri birr haticeninde çıkınca hediyeleri katilim kesinleşti baya çaba sarffettim anlıcağınız ama değdi
Çok geçmiş olsunn canımm
Sağlık olsunn
Begenmene çok sevindimm Güle güle kullan mutlu günlerde
esra nerelerdesin kızz yinee ne çok geziyosun sen hatun böyle nisanımı geçtin vallahii
mutluluk ve cici güle güle kullanın hediyelerinizi
katillerinizin eline sağlık kesesine bereket
canım benim benim hediyem de geldi
hımm ee yüklesene resimleri ben göremedim canım
kızlar merhaba benimde hediyelerim gündüz geldi katilim cici ama bir türlü müsait olamadım benim pıtırcık sağ olsun bugün uyumadı gitti şimdi uyudu çekip koyucam foto
kızlar selam
nerdesiniz
benim hediyelerim geldi :)
sbls canım benim aps ile yollamış :)
hediyeler çok güzel, zevkle açtım, çok eğlendim
detaylara özen göstermiş sağolsun
paketler çok hoş
çok güzel bir mektup da yazmış
çok beğendim, sanki kırk yıllık arkadaşı gibi içten, samimi, sıcak, neşeli bir mektup
sbls canım tüm güzel dileklerin senin için de geçerli olsun hayırlısıyla inşallah
çok teşekkürler
resim eklemeyi beceremiyorum
yine deneteceğim
geç olursa kusura bakma lütfen
Selam kızlarr
Ben geldimm
Hediyelerimi aldımm Katilimm birr tahminim doğru çıktıı Hediyeleriminn hepsi çokk güzel paketleri kendisi herşeyi harika çookk çokkk tşk ederimm katilime kesesine bereket
Hediyelerime bayıldımm en ince ayrıntısına kadar düşünmüş canım benimm yaa sayesinde çok duygusal anlar yaşadımm
Hemencik yüklicem şimdi hediyelerimi
Buarada katilimi nasıl tahmin ettiğimi anlatıyım kısacık daha önce bana msj atmıştı o zaman kaç yaşında olduğunu sormuştum 29 demişti bende 29 yaşında olanları buldum yaşını yazmayanlarıda gönderip göndermediklerine göre ayırdım kaldı bana 2 kişi onlardan biri haticecm di diğeri birr haticeninde çıkınca hediyeleri katilim kesinleşti baya çaba sarffettim anlıcağınız ama değdi
Çok geçmiş olsunn canımm
Sağlık olsunn
Begenmene çok sevindimm Güle güle kullan mutlu günlerde
yaaa bi elekçi ben degilmişimesra nerelerdesin kızz yinee ne çok geziyosun sen hatun böyle nisanımı geçtin vallahii
yaaa bi elekçi ben degilmişim