Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnnnnn
Mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr herkeseeeeeeee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sağlık huzur mutluluk evimizden hiç eksik olmasınnnnnn..
2013 bize gönlümüzdekileri getirsin inş.:KK16::KK16::KK54::KK54:

Canlarrr

mutlu yıllarr hepimizzee sağlıka mutlulukla umutlarlaa inşallahh

naber canar nasılsınız:KK3::KK3::KK3:
kargosu gelmeyen 1 kişi kaldı sanırım
çok güzel oldu bu çekiliş ya seneye kadar nasıl beklicez şimdi biz:KK43::KK43::KK43:

naber canar nasılsınız:KK3::KK3::KK3:
Kargosu gelmeyen 1 kişi kaldı sanırım
çok güzel oldu bu çekiliş ya seneye kadar nasıl beklicez şimdi biz:KK43::KK43::KK43:

ewet canım bir arkadaşımız kaşdı ama onunkide bugün engeç yarın elinde :KK12:

Beklemeyip 6 ayda patlatırız bi çekiliş daha :KK1::KK1::KK1:

hediyelerin güzelmiş aslında canım ama keşke kırılmasaarmış
hiç dikkat etmiyorlar malesef bazen kargolar
haticecrm kesene bereket canım

Son düzenleme:
ebruli canım çok üzüldüm gerçekten o kadarda özendım paketledım kırılacak notu yazdırdım çok kötü oldum canım :KK5::KK5:

merhaba inanamıyorum ebruli onlinesın :KK16: hemen yazim dedim gerçi az önce telefonlada görüştük seninle.... arkadaşlar bende hediyelerime kavuştum çok özenle seçtiği için ebruliye tekrar teşekkür ediyorum bebişimde ilk hediyesini almış oldu birazdan paylaşicam fotoları... seninle konuşmakta keyifliydi edirneye yolun düşerse herzaman beklerim...

merhaba inanamıyorum ebruli onlinesın :KK16: hemen yazim dedim gerçi az önce telefonlada görüştük seninle.... arkadaşlar bende hediyelerime kavuştum çok özenle seçtiği için ebruliye tekrar teşekkür ediyorum bebişimde ilk hediyesini almış oldu birazdan paylaşicam fotoları... seninle konuşmakta keyifliydi edirneye yolun düşerse herzaman beklerim...

Güzelim sonunda uzun aradan sonra ofisteyim evet :) Beğenmene çok sevendim.
az parça yaptım ben ama çok özendim, inşallah bebişin sağlıkla kullanır umarım. Not yazdığım kartı tam 35 dk aradım :)
Edirne'ye çok çok çok sevgilerimle...

:nazar::nazar::nazar:

X