Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birrrr cim gözün aydın güle güle kullan ebruli canım kesene bereket
biirr canım gözün aydı hediyelerin gelmiş
ktilininde kesesine bereket canım
ewettt kızlarrr hediyesini almayan ve göndermeyen kalmadı ama topink bi süre daha açık kalıcak çünkü hediyelerini hala yüklemeyen ve problem yaşayan arkadaşlarım var onlar düzelene kadar açık kalıcak
hepinize emeginizden ötürü çok teşekkür ederimm
günaydınn kızlarrrrrr
nasıl mutlu oldumm sabah sabah anlatamm yaa
biliyosunuz yavrum bana tüp bebekle geldi kalan ilaçlarımı eşimle ihtiyacı olan birine vermek istedik k.k bunu duyurdum kastamonudan bi arkadaşa gönderdim bugün msj atmışş hamileyim ilaçların ugurlu geldi diye nasıl sevindim ya anlatamm sizee rabbin isteyen herkese versin kimseye aratmasın
Güzelim süper haber!!! Ne mutlu eşine de sana da, çok takdir ettim inan.
o kadar çok insan biliyorum ki, bu sebeplerden tüp bebek ile anne baba olamayan.
İnan yaptığınız müthiş birşey!!!
Allah seni ve tüm annelerı kuzularından ayırmasın:)))
İsteyenlere de bebek versin inşallah...
tunaydin canlar
biiir gozun aydin gule gule kullan
ebruli eline kesene bereket sende gule gule kullan diycem ama kargo sirketi yuzunden hediyelerin bir kismi kirilmis sanirim cok uzuldum
günaydınn kızlarrrrrr
nasıl mutlu oldumm sabah sabah anlatamm yaa
biliyosunuz yavrum bana tüp bebekle geldi kalan ilaçlarımı eşimle ihtiyacı olan birine vermek istedik k.k bunu duyurdum kastamonudan bi arkadaşa gönderdim bugün msj atmışş hamileyim ilaçların ugurlu geldi diye nasıl sevindim ya anlatamm sizee rabbin isteyen herkese versin kimseye aratmasın
güzel hafta sonları canlar