Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba. rumuz yazmıyorum ama bu yılki çekilişte vardım. sizde beni yazmayın tanıyınca olurmu kaçağım ben :)

birrrr cim gözün aydın güle güle kullan ebruli canım kesene bereket :KK16:

ewettt kızlarrr hediyesini almayan ve göndermeyen kalmadı ama topink bi süre daha açık kalıcak çünkü hediyelerini hala yüklemeyen ve problem yaşayan arkadaşlarım var :KK19: onlar düzelene kadar açık kalıcak

hepinize emeginizden ötürü çok teşekkür ederimm :KK16:

biirr canım gözün aydı hediyelerin gelmiş
ktilininde kesesine bereket canım

ewettt kızlarrr hediyesini almayan ve göndermeyen kalmadı ama topink bi süre daha açık kalıcak çünkü hediyelerini hala yüklemeyen ve problem yaşayan arkadaşlarım var :KK19: onlar düzelene kadar açık kalıcak

hepinize emeginizden ötürü çok teşekkür ederimm :KK16:

cnm biz sana teşekkür ederiz böyle bir güzelliğe vesile olduğun için inş seneyede katılmak nasip olur :KK16::KK16:

günaydınn kızlarrrrrr

nasıl mutlu oldumm sabah sabah anlatamm yaa

biliyosunuz yavrum bana tüp bebekle geldi kalan ilaçlarımı eşimle ihtiyacı olan birine vermek istedik k.k bunu duyurdum kastamonudan bi arkadaşa gönderdim bugün msj atmışş hamileyim ilaçların ugurlu geldi diye nasıl sevindim ya anlatamm sizee rabbin isteyen herkese versin kimseye aratmasın :KK16:

günaydınn kızlarrrrrr

biliyosunuz yavrum bana tüp bebekle geldi kalan ilaçlarımı eşimle ihtiyacı olan birine vermek istedik k.k bunu duyurdum kastamonudan bi arkadaşa gönderdim bugün msj atmışş hamileyim ilaçların ugurlu geldi diye nasıl sevindim ya anlatamm sizee rabbin isteyen herkese versin kimseye aratmasın :KK16:

Güzelim süper haber!!! Ne mutlu eşine de sana da, çok takdir ettim inan.
o kadar çok insan biliyorum ki, bu sebeplerden tüp bebek ile anne baba olamayan.
İnan yaptığınız müthiş birşey!!!

Allah seni ve tüm annelerı kuzularından ayırmasın:)))
İsteyenlere de bebek versin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

Güzelim süper haber!!! Ne mutlu eşine de sana da, çok takdir ettim inan.
o kadar çok insan biliyorum ki, bu sebeplerden tüp bebek ile anne baba olamayan.
İnan yaptığınız müthiş birşey!!!

Allah seni ve tüm annelerı kuzularından ayırmasın:)))
İsteyenlere de bebek versin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

çok saol canım teşekkürler
ewet bende çok mutlu oldum sabah msj okuyunca gözlerim doldu keşke elimden daha fazlası gelsede daha fazla kişiye yardımcı olabilsem

ne güzel haberler bunlar bir başkasının bebeğinede vesile olmuşsunuz takdirlik bir hareket... epey pahalı heralde bu ilaçlar etraftan duyduğum kadarıyla...

tunaydin canlar :KK16::KK16::KK16:
biiir gozun aydin gule gule kullan
ebruli eline kesene bereket sende gule gule kullan diycem ama kargo sirketi yuzunden hediyelerin bir kismi kirilmis sanirim cok uzuldum

tunaydin canlar :KK16::KK16::KK16:
biiir gozun aydin gule gule kullan
ebruli eline kesene bereket sende gule gule kullan diycem ama kargo sirketi yuzunden hediyelerin bir kismi kirilmis sanirim cok uzuldum

teşekkürler cnm.. senin hediyelerin için gerçekten üzüldüm...dikkatsiz insanlar.. şikayet etmek gerek..

slm kızlar nasılsınız herkez hedıyerını almış sanırım hedıyesını almayan ve paylaşmayan kaldımı :KK19:

günaydınn kızlarrrrrr

ne güzel bişey yapmışın canım bak
Allahım sanada hayırla kucağına almayı nasip etsin

X