- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
kızlar diyorum bulusma diyorum ne dersiniz diyorummmm
Cinarefeninannesi kullanıcısından alıntı
Ogluşumla bızz kızlar aklıma bışı geldı resımlerımızı eklesek ya hedıye konusundada yardımcı olur bırbırımıze hem
Eklenti 302117
canım bencede çok güzel olur tanışmak isteyenlere bi buluşma ayarlana bilir bence çokta eylenceli olur
öyle sert değil acıtarak değil kıyamam ki zaten canının yanmasına 18 yiğen 4 kuzen büyüdü yanımda goçlarım tavıklarım sapasağlam maşallah kırık çıkık yok
ay alemsin sen
gecen cevahir bulusmasina gelen varmiydi of of of diyorum cok eglenceliydi......
süper olur diye düşünüyorum herkesss cok eglenir sevinirrr
gecen cevahir bulusmasina gelen varmiydi of of of diyorum cok eglenceliydi......
heyt senin kurbanın değilim dimi kavga etmek istemiyorum dayak yemek istemiyorum sen benim katilim olma
kızlar diyorum bulusma diyorum ne dersiniz diyorummmm
bakya ne güzel dostluk gibisi varmıııııııııııııı yok yaaaa heleki biz simdi burdan zaten kanka oldukkkk
mızıkçı mandalina01 niye gelemiyosun
çokkk güzel olur ama nasıl geleceğiz antalya dan
dimi yaaa
gurbanim da gelirse bende gelirim yok gelmezse bende gelmem
öyle sert değil acıtarak değil kıyamam ki zaten canının yanmasına 18 yiğen 4 kuzen büyüdü yanımda goçlarım tavıklarım sapasağlam maşallah kırık çıkık yok
ay alemsin sen
demekki öldürmüyormuşum
istanbulda yaşamadağım başka şehirde olduğum çalıştığım hafta sonunda bakmak ve izin almak zorunda olduğum kocam olduğu gibi sebebler yetermi
birini aşsak diğeri oda olmadı diğeri sebeb çokk zehra siz toplanın bize gelin
bakya ne güzel dostluk gibisi varmıııııııııııııı yok yaaaa heleki biz simdi burdan zaten kanka oldukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?