Yeni tanıştığım adam evliymiş, dünya nereye gidiyor ya söylermisiniz? Bööğk!!!

Evli adamla gezdim tozdum die kendine hayati zehir etme her insan sinanir sende sinanmis ve yüksek puanla gecmissin tutki evli oldugunu bilsen bile suc o karisini aldatan karaktersizde evlenirken baglilik sözü veren sen deilsin o karaktersiz dicem oki iyiki cakmissin yol ver gitsin karisi gene seni suclayacak

Teşekkür ederim arkadaşım, herkese ibret olsun bu olay, aman ha herkes tetikte olsun, kimseye aksi ıspatlanıncaya kadar güven yok bundan sonra. Vazgeçtim zaten karısına bildirmekten ne halleri varsa görsün herkes.

Çok sağolun, hiç olmamış gibi davranmakta fayda var.

Arkadaşım siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Adamı tanımam etmem doğru, ama ben bekar bir kadın olarak bir insanla tanışma hakkına sahibim. Ayrıca Facebook profiline baktım evli olduğuna dair en ufak bir işaret yoktu.

zaten buluşurken adamla nikahlanmaya gitmedim farkındaysanız, tanışmak amaçlı gittim? Ne araştırması soruşturması, zaten tanımak için buluştum.

Kaldı ki, bir insan başka bir insana kahve içme teklifinde bulunuyorsa, evli olmadığını var saymak çok doğal.

Ve evet, o mesajlarinda iltifatlarda bulunuyordu, tekrar buluşmakta ısrar ediyordu, ama tarafımdan bunlara karşılık verilmedi ki.

Hem ne o? Senin başında da mı bir kemalim var, bu ne saldırı....

Geçmiş olsun, çok üzüldüm yeni gelinken yaşadıklarınıza. Bu tip durumlarda kadının kadına destek vermesine bayılıyorum, ki zaten bende kadına gerçekten üzüldüğüm için yazdım. Doğum tarihi de yazıyor profilinde benden tam 5 yaş küçük, inanın kız için üzüldüğüme haber vermek istedim. Ama tırstım burada okuduklarımdan dolayı.

Aynen, Allah o kadıncağızın yüzüne bakar inşallah da, o pislikte belasını bulur.

At canım mutlaka kadına ulaş, nasıl senin gururunu incitti ve şeref yoksunu davrandı ise sende onun huzurunu kaçır.
Karısının tutumu ne olursa olsun hic takılma, bir daha da ayağını denk alıp böyle bı serefsizlik yapmaya korkar.

Doğru söylüyorsunuz, ilk kez başıma böyle birşey geliyor, bende fark görebiliyorum.

Bukadar buluşmak için sık boğaz eden tip ilk kez görüyorum, genelde ağır ağır ilerlenir. Ve açık vermemek için, katiyyen özel sorular yöneltmedi, vay efendim niye boşandın eski eşinden, nekadar süre evli kaldın, hiç yöneltmedi bu tür sorular.

Ama senelerce evli adamla gezip, farkına bile varmayan kadınlara biraz şaşıyorum naçizane, benim için çok zor olmadı çözmek. Tetikte olmak lazım daima bir kadın olarak.

Aynen doğru söylüyorsunuz, zaten inanmak isteyen inanır. Benim derhal bu olaydan sıyrılmam lazım.

Şunuda ekleyeyim, ben çevreme ilişkiye başladım demedim, biriyle tanıştım ve güzel geçti, dedim. Sinirden şeşi beş görmüşsünüz, iyi okuyun.

Şunuda ekleyeyim, ben çevreme ilişkiye başladım demedim, biriyle tanıştım ve güzel geçti, dedim. Sinirden şeşi beş görmüşsünüz, iyi okuyun.
Boşverin böyle tipleri ne derseniz diyin hemen her şeyde kadını suçlamaya o kadar meyillilerki

Teşekkür ederim arkadaşım, herkese ibret olsun bu olay, aman ha herkes tetikte olsun, kimseye aksi ıspatlanıncaya kadar güven yok bundan sonra. Vazgeçtim zaten karısına bildirmekten ne halleri varsa görsün herkes.
Bırakın kimseyi eşine bile güven yok. Baksanıza.

Valla ben bizzat yasayan bi kadın olarak söylüyorum hatta sizin gbi masum bi kahve de değil bildiğiniz tek gecelik iliski olmus ama hiçbir sekilde kadını suclamadım, hatta sağolsun o anlatmasa delilim olmayacaktı belki evliliğim bi ömür sürecekti ve ben bu karakterden habersiz olcaktım. Aynı sey basıma gelse karısına yetiştiririm, cünkü sizi suclasa ne suclamasa ne ben görev görüyorum kendi adıma. Kadın dayanısmasıyla bitiririz bu karakter yoksunlarını gibi geliyor

Ne kadar değişik düşünüyorsunuz farkında mısınız

Kardeşi cevap yazdı mı?
Yok hayatım görmedi henüz. Eger görür ve geri dönerse, kısa kesip bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğimi söyleyeceğim.

Aslında kardeşine ileteceğini sanmıyorum asla. Zaten öyle eniştenin kim bilir türlü türlü vukuatları vardır, beni suçlaması çok anlamsız olur.

kardeşe yazdığım mesajda zaten mesajımın ekran görüntüsü eklİ. Mesajda, utanmıyormusun çocuğunun annesi olan bu güzel kadına böyle yapmaya? diye soru soruyorum, beni karalamak için hiç bir sebebleri yok.

İnşallah okumaz ama pişmanım yazdığıma...

Son düzenleme:
Pişman olmayın lütfen bi de utanmıyor musun yazmıssınız daha ne? Kemalimci biriyse müstehak, degilse ne ala bir kardesimiz daha kurtulur. Pişmanlığı o edep yoksunu çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…