- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
-
- Konu Sahibi DurFakatDinle
Teşekkür ederim arkadaşım, herkese ibret olsun bu olay, aman ha herkes tetikte olsun, kimseye aksi ıspatlanıncaya kadar güven yok bundan sonra. Vazgeçtim zaten karısına bildirmekten ne halleri varsa görsün herkes.Çok asil bir davranış göstermişsiniz. Tebrik ederim. Bence hiç uğraşmayın karısına göstermek için. Çünkü çok gördüm, kendi kocaları melektir. Kesin siz onu ayarmışsınızdır (onların deyimi ile). Hatta kıskanıyorsun kızımmmmm moduna girerler.
Çok sağolun, hiç olmamış gibi davranmakta fayda var.Tam manasıyla rezillik..
Bir de haysiyetsiz herif ne diyeceğini bilemiyormuş.
Haysiyetsiz herif..
Keşke böyle haysiyetsizler baba olmasa çocuk yetiştirmese..
Geçmiş olsun.. Yolunuza bakın..
Umarım düzgün, ahlaklı, dürüst birini bir an önce bulursunuz..
Arkadaşım siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Adamı tanımam etmem doğru, ama ben bekar bir kadın olarak bir insanla tanışma hakkına sahibim. Ayrıca Facebook profiline baktım evli olduğuna dair en ufak bir işaret yoktu.Şu anda tek suç erkekte mi sizce? Birazda kendinizi sorgulasanız daha ayaküstü konuştuğunuz insan daha siz dönerken hoşlandım kahve içelim diyor bu kadar çabuk hoşlanma mı olur demeden kabul ediyorsunız ertesi günlerde de devam ediyor daha araştıtmadan neyin nesi demeden çevrenize ilişkiye başladım diyorsunuz amaa eşine beni flörtöz birşeyim olmadı da o asıldı diyorsunuz,sanki rahatsız etmiş gibi
yani tamam adama iğneyi batırın da çuvaldızı da kendinize daha 1 haftalık olay yani siz hınç çıkarmaya çalışıyorsunuz intikam için çünkü yediremiyorsunuz ille de eşine söylücem falan adam bir yolunu bulur merak etmeyin size de ders olur inşallah
Geçmiş olsun, çok üzüldüm yeni gelinken yaşadıklarınıza. Bu tip durumlarda kadının kadına destek vermesine bayılıyorum, ki zaten bende kadına gerçekten üzüldüğüm için yazdım. Doğum tarihi de yazıyor profilinde benden tam 5 yaş küçük, inanın kız için üzüldüğüme haber vermek istedim. Ama tırstım burada okuduklarımdan dolayı.Bir iki çift lafım var. Öncelikle sizi çok tebrik ederim tutumunuzdan dolayı. Böyle pisliklere prim vermediğiniz için, daha yeni burda 4 cocuklu evli adamla bile isteye sevgili olan birinin konusundan çıkıp geldim. Siz bilmeden bi iki görüşmüş öğrenince de dogru olanı yapmıssınız. Ben nisanlıyken aldatılmısım, evlendikten iki ay sonra öğrendim kadınları bulup konustum telefonda dediler ki biz bilmiyoduk nisanlı oldugunu ama çok özür dileriz. Ben de dedim ki özür dilencek bir sey yok suclu benin adam anlattığınız icin tesekkür ederim. Ben sadece olayı öğrenmek adına (eş yalan ve inkar pesinde oldugundan) o sahıslarla iletisime gectim. Keske haberleri olsaydı da bana yetiştirselerdi hiç evlenmezdim en azından. Ben böyle sonradan farkına varır varmaz karısına yazmanıza o yüzden destek veriyorum. Cünkü bi haber kadınların suçu yok ki. Bile isteye olunca suc ortaklığı olur. O kadınlara da hakkım helal iyi ki dürüstce benle konustular, asla suclamadım suclamam da.
Aynen, Allah o kadıncağızın yüzüne bakar inşallah da, o pislikte belasını bulur.Evli adamla gezdim tozdum die kendine hayati zehir etme her insan sinanir sende sinanmis ve yüksek puanla gecmissin tutki evli oldugunu bilsen bile suc o karisini aldatan karaktersizde evlenirken baglilik sözü veren sen deilsin o karaktersiz dicem oki iyiki cakmissin yol ver gitsin karisi gene seni suclayacak
Doğru söylüyorsunuz, ilk kez başıma böyle birşey geliyor, bende fark görebiliyorum.Birkere bana da denk gelmişti böyle bir adam. Neyse ki ilk buluşmada ısınamadığım için tekrar görüşmemiştim sonradan karşıma çıktı bir şekilde.
Şimdi okuyunca sizde de adamın her Allahın günü ard arda sizinle görüşmek istemesi dikkatimi çekti. Benim görüştüğüm adam da öyleydi buluşmanın akşamı hemen ertesi gün için program yapmak istiyordu. Hergün buluşalım diye arıyordu.
Masum bekarların günahını almak gibi olmasın ama sanırım bu evli erkeklerin özelliklerinden biri. Yalnız yaşayan ya da aileleriyle olan erkekler evde zaman geçirmekten huzurluyken, evli adamlar hem evden sıkılmış hem flört etmeyi özlemiş her fırsatta dışarda olmak, birlikte birşey yapmak, tüm zamanlarını yemek, sinema vs. tarzı flört aktiviteleriyle geçirmek istiyorlar. Ben kendi adıma daha tanışır tanışmaz ardarda sürekli görüşme peşinde olan erkekten korkar kaçarım bundan sonra.
Aynen doğru söylüyorsunuz, zaten inanmak isteyen inanır. Benim derhal bu olaydan sıyrılmam lazım.Simdi kiz kardesine atmissiniz tamam bence yeterli. Eger fake profillerden atmaya devam ederseniz. Kadin delinin teki bana musallat oldu bizim musterilerdendi der tamithanedekileri de sahit gosterir kendini aklar. Bu kadari yeterli bence esi daha inanmazsa kardesine attiklariniza kendisinin bilecegi is artik.
Hayır adresimi bilmiyor neyse ki.Umarım adresinizi falan bilmiyordur.Karımla aramı bozdun diye size sataşmaz.Umarım kadın kocişçi kadınlardan değildir size iftira atmaya kalkmaz.
Şunuda ekleyeyim, ben çevreme ilişkiye başladım demedim, biriyle tanıştım ve güzel geçti, dedim. Sinirden şeşi beş görmüşsünüz, iyi okuyun.Şu anda tek suç erkekte mi sizce? Birazda kendinizi sorgulasanız daha ayaküstü konuştuğunuz insan daha siz dönerken hoşlandım kahve içelim diyor bu kadar çabuk hoşlanma mı olur demeden kabul ediyorsunız ertesi günlerde de devam ediyor daha araştıtmadan neyin nesi demeden çevrenize ilişkiye başladım diyorsunuz amaa eşine beni flörtöz birşeyim olmadı da o asıldı diyorsunuz,sanki rahatsız etmiş gibi
yani tamam adama iğneyi batırın da çuvaldızı da kendinize daha 1 haftalık olay yani siz hınç çıkarmaya çalışıyorsunuz intikam için çünkü yediremiyorsunuz ille de eşine söylücem falan adam bir yolunu bulur merak etmeyin size de ders olur inşallah
Boşverin böyle tipleri ne derseniz diyin hemen her şeyde kadını suçlamaya o kadar meyillilerkiŞunuda ekleyeyim, ben çevreme ilişkiye başladım demedim, biriyle tanıştım ve güzel geçti, dedim. Sinirden şeşi beş görmüşsünüz, iyi okuyun.
Bırakın kimseyi eşine bile güven yok. Baksanıza.Teşekkür ederim arkadaşım, herkese ibret olsun bu olay, aman ha herkes tetikte olsun, kimseye aksi ıspatlanıncaya kadar güven yok bundan sonra. Vazgeçtim zaten karısına bildirmekten ne halleri varsa görsün herkes.
Valla ben bizzat yasayan bi kadın olarak söylüyorum hatta sizin gbi masum bi kahve de değil bildiğiniz tek gecelik iliski olmus ama hiçbir sekilde kadını suclamadım, hatta sağolsun o anlatmasa delilim olmayacaktı belki evliliğim bi ömür sürecekti ve ben bu karakterden habersiz olcaktım. Aynı sey basıma gelse karısına yetiştiririm, cünkü sizi suclasa ne suclamasa ne ben görev görüyorum kendi adıma. Kadın dayanısmasıyla bitiririz bu karakter yoksunlarını gibi geliyorGeçmiş olsun, çok üzüldüm yeni gelinken yaşadıklarınıza. Bu tip durumlarda kadının kadına destek vermesine bayılıyorum, ki zaten bende kadına gerçekten üzüldüğüm için yazdım. Doğum tarihi de yazıyor profilinde benden tam 5 yaş küçük, inanın kız için üzüldüğüme haber vermek istedim. Ama tırstım burada okuduklarımdan dolayı.
Ne kadar değişik düşünüyorsunuz farkında mısınızŞu anda tek suç erkekte mi sizce? Birazda kendinizi sorgulasanız daha ayaküstü konuştuğunuz insan daha siz dönerken hoşlandım kahve içelim diyor bu kadar çabuk hoşlanma mı olur demeden kabul ediyorsunız ertesi günlerde de devam ediyor daha araştıtmadan neyin nesi demeden çevrenize ilişkiye başladım diyorsunuz amaa eşine beni flörtöz birşeyim olmadı da o asıldı diyorsunuz,sanki rahatsız etmiş gibi
Yok hayatım görmedi henüz. Eger görür ve geri dönerse, kısa kesip bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğimi söyleyeceğim.Kardeşi cevap yazdı mı?
Pişman olmayın lütfen bi de utanmıyor musun yazmıssınız daha ne? Kemalimci biriyse müstehak, degilse ne ala bir kardesimiz daha kurtulur. Pişmanlığı o edep yoksunu çeksinYok hayatım görmedi henüz. Eger görür ve geri dönerse, kısa kesip bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğimi söyleyeceğim.
Aslında kardeşine ileteceğini sanmıyorum asla. Zaten öyle eniştenin kim bilir türlü türlü vukuatları vardır, beni suçlaması çok anlamsız olur.
kardeşe yazdığım mesajda zaten mesajımın ekran görüntüsü eklİ. Mesajda, utanmıyormusun çocuğunun annesi olan bu güzel kadına böyle yapmaya? diye soru soruyorum, beni karalamak için hiç bir sebebleri yok.
İnşallah okumaz ama pişmanım yazdığıma...