Yeni tanıştığım adam evliymiş, dünya nereye gidiyor ya söylermisiniz? Bööğk!!!

Karisi gördü mü mesajları?
Tık yok hayatım, ne kız kardeşi nede karısı görmüş. Zaten karısının profiline girip mesajı silmiş belli ki. Çünkü beni engellemiş kıza ulaşamayayım diye. Göremiyorum artık kızın profil sayfasını

Dövdürtmeyi araştırdım, aşırı pahalı o yüzden vazgeçtim. Zaten bana bir zarar veremeden foyasını ortaya çıkardım Allah’ın sayesinde. Kalbime doğdu resmen.

Hem ne diye milletin adam olamamış kocasını adam etmek için para harcayayım. Boşverdim.

Burada okuduklarımdan sonra, fake hesaptan falan da vazgeçtim. Haklıyken haksız olacam ne gerek var. Allah’dan bulsun belasını inşallah.

benzer olay benimde başıma geldi. bu arada yurtdısı dediniz Hollanda’da mı oluyor bu olay? eğer öyleyse yuhh derim bnmki öyle idi :))

Ne kadar pahalli mesala

benzer olay benimde başıma geldi. bu arada yurtdısı dediniz Hollanda’da mı oluyor bu olay? eğer öyleyse yuhh derim bnmki öyle idi :))
Hollandaya fazla uzak değil Danimarka :) şerefsiz yurttaşlarımızı dünyanın her bir köşesinde bulmak mümkün efendim

Şimdi politik bir tartışma çıkmasın yanlış anlaşılmak istemem, ama bir gyavur yapmaz bunu, ne varsa bizimkilerde var.

üzüldüm sizin icin . kadin icinde ayri üzüldüm . adam esine söylediniz diye bela olup size zarar verebilir

Atma bir daha sen atarsan kocamla beni ayırmak istiyor durumuna düşersin. Üstüne düşeni yapmışsın ısrarcı olma daha da

ben sanırım uzun süre vakit geçirdiğim ve onunla ilgili hayaller kurduğum biriyse kinlenirdim ve düşündüğünüz şeyi yapardım. ama 3-5 günlük bi flört olayıysa meseleyi kafamda bitirirdim çünkü adam da kindar olabilir bilemeyiz.

Bende lisede aldatılınca aldattığı kıza belli bir süre sonra yazmıştım çünkü düzgün birisiyle çıktığını sanıyordu .5 sene aldattığını anlamamış ben söyleyince de inanmadı en yakınım dediklerim iftira attılar bana.Kıza yok öyle birisi uyduruyor demişler..Neyse aradan 3 sene daha geçti toplam 8 sene çıktılar kız bana mesaj attı hakkını helal et beni tek seninle değil 5 kişiyle daha aldatmış,başka bildiğin kimler var çıktığı kimler var diye ben demiştim birgün göreceksin ama umarı çok geç olmaz diye.Şimdi kızın başka sevgilisi var

Ancak bazı aranan evli adamlar oyle curetkar msj atar...Etkilendim yani cinsellik temalı bir mesaj....Bu da ders oldu sana öğrenmiş oldun....Gercekten bekar ve senden hoslanan bir adam sana "etkilendim" yazmaz....

Flört döneminde başıma geldi benim adamın karısıda işin içindeymiş meğersem.karmaşık ilişkiler yani.sizde ucuz atlatmışsınız.kadın boşanma niyeti yoksa affeder adamda sizi suçlar bir şekilde kadınında niyeti varsa kadının biri kocamı kandırmış olur.kendi yolunuza gidin derim o adam zaten rahat durmayacak başını belaya sokacaktır.

"Yazdıklarım üzerine o kadar çok beğenmedim ifadesi ve alıntılar gelmiş ki hiçbirini okumadım okumadan da yazıyorum. "

Siz daha çok okumamaya devam edin böyle. Aferin ne kadar güzel meziyetler . İmrendim . Maşallah tü tü türü.

Ancak bazı aranan evli adamlar oyle curetkar msj atar...Etkilendim yani cinsellik temalı bir mesaj....Bu da ders oldu sana öğrenmiş oldun....Gercekten bekar ve senden hoslanan bir adam sana "etkilendim" yazmaz....
Kız ben hiç cinsel temalı bir mesaj olarak algılamamıştım inanırmısın?

Ama daha önce bu şekilde tanışmamıştım hiç biriyle. Bu etkileme hususunda daha dikkatli davranacağım bundan sonra hay Allah.....

Facebook ta başka bir hesaptan tekrar yollasanız mesajları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…