Yeni tanıştığım adam evliymiş, dünya nereye gidiyor ya söylermisiniz? Bööğk!!!

Birkere bana da denk gelmişti böyle bir adam. Neyse ki ilk buluşmada ısınamadığım için tekrar görüşmemiştim sonradan karşıma çıktı bir şekilde.

Şimdi okuyunca sizde de adamın her Allahın günü ard arda sizinle görüşmek istemesi dikkatimi çekti. Benim görüştüğüm adam da öyleydi buluşmanın akşamı hemen ertesi gün için program yapmak istiyordu. Hergün buluşalım diye arıyordu.

Masum bekarların günahını almak gibi olmasın ama sanırım bu evli erkeklerin özelliklerinden biri. Yalnız yaşayan ya da aileleriyle olan erkekler evde zaman geçirmekten huzurluyken, evli adamlar hem evden sıkılmış hem flört etmeyi özlemiş her fırsatta dışarda olmak, birlikte birşey yapmak, tüm zamanlarını yemek, sinema vs. tarzı flört aktiviteleriyle geçirmek istiyorlar. Ben kendi adıma daha tanışır tanışmaz ardarda sürekli görüşme peşinde olan erkekten korkar kaçarım bundan sonra.

Çok asil bir davranış göstermişsiniz. Tebrik ederim. Bence hiç uğraşmayın karısına göstermek için. Çünkü çok gördüm, kendi kocaları melektir. Kesin siz onu ayarmışsınızdır (onların deyimi ile). Hatta kıskanıyorsun kızımmmmm moduna girerler.

Tam manasıyla rezillik..
Bir de haysiyetsiz herif ne diyeceğini bilemiyormuş.
Haysiyetsiz herif..
Keşke böyle haysiyetsizler baba olmasa çocuk yetiştirmese..

Geçmiş olsun.. Yolunuza bakın..
Umarım düzgün, ahlaklı, dürüst birini bir an önce bulursunuz..

Öyle adamın adamlığına

Bu tipler birde genelde ailesinin zoruyla falan evlendirilmiş olurlar tabi yersen...Uçkuru düşük sadakat yoksunları...

Reactions: 000
Şu anda tek suç erkekte mi sizce? Birazda kendinizi sorgulasanız daha ayaküstü konuştuğunuz insan daha siz dönerken hoşlandım kahve içelim diyor bu kadar çabuk hoşlanma mı olur demeden kabul ediyorsunız ertesi günlerde de devam ediyor daha araştıtmadan neyin nesi demeden çevrenize ilişkiye başladım diyorsunuz amaa eşine beni flörtöz birşeyim olmadı da o asıldı diyorsunuz,sanki rahatsız etmiş gibi

yani tamam adama iğneyi batırın da çuvaldızı da kendinize daha 1 haftalık olay yani siz hınç çıkarmaya çalışıyorsunuz intikam için çünkü yediremiyorsunuz ille de eşine söylücem falan adam bir yolunu bulur merak etmeyin size de ders olur inşallah

Bir iki çift lafım var. Öncelikle sizi çok tebrik ederim tutumunuzdan dolayı. Böyle pisliklere prim vermediğiniz için, daha yeni burda 4 cocuklu evli adamla bile isteye sevgili olan birinin konusundan çıkıp geldim. Siz bilmeden bi iki görüşmüş öğrenince de dogru olanı yapmıssınız. Ben nisanlıyken aldatılmısım, evlendikten iki ay sonra öğrendim kadınları bulup konustum telefonda dediler ki biz bilmiyoduk nisanlı oldugunu ama çok özür dileriz. Ben de dedim ki özür dilencek bir sey yok suclu benin adam anlattığınız icin tesekkür ederim. Ben sadece olayı öğrenmek adına (eş yalan ve inkar pesinde oldugundan) o sahıslarla iletisime gectim. Keske haberleri olsaydı da bana yetiştirselerdi hiç evlenmezdim en azından. Ben böyle sonradan farkına varır varmaz karısına yazmanıza o yüzden destek veriyorum. Cünkü bi haber kadınların suçu yok ki. Bile isteye olunca suc ortaklığı olur. O kadınlara da hakkım helal iyi ki dürüstce benle konustular, asla suclamadım suclamam da.

Söylemekle doğrusunu yapmışsınız.
Yarın yine tamire gelen bir kadına mesaj atar, belli ki yolu bu. Bilsin eşi.
Benim kocam beni aldatsa ben bilmek isterim. Aptal yerine konmak istemem.
Siz de üzülmeyin. Sizinle alakalı değil. Adam karaktersiz birini gördü mü şansını deneyenlerden demek ki...

Sen karısını bilgilendirerek gerekeni yapmışsın. Hakaret falan ederse de ona kalmış, herkes hakettiğini yaşar.

Kadın kuyruk sallamış diyorsunuz yani. Ne kadar ayıp bir şey. Kız görmüş etkilenmiş, adam da mesaj atınca kahve içmişler. İlla Türk filmi çevirip peşinden mi koşturmaşı. Şans verip bir kahve içmek istemek hafiflik mi?
Evli adamın mesaj atması buluşmasına iğne batırıyorsunuz. Bekar bir kadının beğendiği bir adamı tanımak istemesine çuvaldızı.
Bu kadın ne yapmış da çuvaldızı batırsın.
Ama burda 35 yaşımdayım eş bulamadım diyen kadınlara kursa git şans ver diyenler şimdi de hafiflikle itham ediyorlar.

Toplumumuzda kadına verilen değerin az olma sebebi sizin gibi düşünen insanlar ve onların yetiştirdiği erkekler.
Hoşlantı insani bir duygu ve konu sahibi bir insan olarak hoşlanmış ne var bunda?

Konu sahibi, eğer eşi kemalim yapmaz modunda ise alacağınız cevap tam olarak yukarıdaki gibi olur. Bu tip kadınlar oldukça fazla.

Aldatanın itibarı zedelenir, aldatılanın alnı ak sırtı diktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…