- 14 Temmuz 2011
- 2.855
- 9.835
- 39
- Konu Sahibi DurFakatDinle
Yolunuza bakın ne hali varsa görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen karısını bilgilendirerek gerekeni yapmışsın. Hakaret falan ederse de ona kalmış, herkes hakettiğini yaşar.Hanımlar merhaba
Kırk yıl düşünsem, böyle bir şeyin başıma geleceğine inanmazdım, çünkü kendimden emindim, akıllıydım ya ben..
Hemen konuya geçiyorum:
30 nisanda arabamı tamir ettirmek için herhangi bir tamirhane buldum ve gittim.
Orada arabamı tamir edecek olan şahısla ayak üstü neler yapılacağına dair konuştuk. Neyse ben arabam hazır olduğunda gidip teslim aldım. Bu arada yurt dışında yaşıyorum, burada sokağa çıkma yasağı yok, ve bahsi geçen şeref yoksunu da benim gibi türk
Yolda eve doğru giderken, bir mesaj geldi:
“sizden çok etkilendim, utanarak sizinle bir kahve içmek isterim, eğer sizde uygun bulursanız”
Bende aslında içimden “ay ne hoş adam” demiştim, ama neyse deyip çıkıp gitmiştim tamirhaneden..
Vel hasıl, kahve içmeye gittik aynı akşam. Eşime dostuma anlattım, biriyle tanıştım çok iyi geçti dedim, ve gerçekten çok güzel sohbet etmiştik iyi bir izlenim almıştım.
Ertesi akşam yine buluşmak istedi, ben geç oldu bugün olmaz dedim, fazla hevesli görünmek istemedim. 3. gün yine çağırdı, tamam buluşalım dedim, saatlerce sohbet ettik, gezdik, güldük filan...
Derken, 4. ve 5. gün, biraz huylanmaya başladım. Çünkü eski eşimden boşanma sebebimi, kaç kardeş olduğumuzu, ne bileyim böyle ciddi konulara hiç değinmiyordu..
Mesajlarında ise, babasıyla konuştuğunu, ve bu yüzden geç cevap verdiğini söylemişti.
Kendisinin boşanmış olduğunu, ve 5 yaşında bir oğlu olduğunu anlattı benim sormamın üzerine..
Bende bu sabah bu şüphemin üstüne gitmek istedim, ve Facebook sayfasındaki bin küsür arkadaşının arasında genç ve güzel bir kadının profiline tıkladım. Ve baktım ki, kadının profilindeki bebek, o şahsın profilindeki bebekle aynı. Ama adama dair hiç bir bilgi, resim veya ileti yok.
Kadının resmini alıp yolladım ve dedim ki, bu senin karın değil mi? Boşanmamışsın ki sen, ne diye benle çıkıyorsun, üstelik karın güzel, sana birde evlat vermiş, utanma yokmu sende? Yazdım. İçime doğan doğrumu diye yoklamak istedim aslında..
Ne diyeceğimi bilemiyorum yazmış. Bende sadece “gerizekalı” yazdım, daha fazla muhattap olmak istemedim hemen engelledim.
Kızlar kendimi okadar kötü hissettirdi ki bu olay bana. Karısına yolladım bana attığı mesajların hepsini, benim çoğu flörtoz sözüne karşılık vermediğimi görsün diye, ama o hanzo, karısının profiline girip beni engellemiş. Kız görmedi yani mesajları. Ama bende bu sefer kızın kızkardeşine yolladım.
O yarın işe gittikten sonra, fake hesaptan yine yollayacağım karısına, taa ki görene kadar. Siz ne dersiniz, iyi fikir mi? Karısı bu seferde bana hakaret ederse, hani olur ya, bazı kadınlar sırf boşanmamak için, karşı tarafı suçlar.
Dertleşmek istedim sadece, bu mübarek ayda Allah yüzüme baktı, ama yinede içim içimi yiyor, çok üzülüyorum bu başıma gelenlere. Ne bileyim düzgün bir kadınım ben, böyle bir şeyin içinde işim ne yahu. Milletin namusu oyuncak mı, evli adamla kahve içtim gezdim!
Allahım böylelerini Kahhar isminle kahret yarabbim.
Şu anda tek suç erkekte mi sizce? Birazda kendinizi sorgulasanız daha ayaküstü konuştuğunuz insan daha siz dönerken hoşlandım kahve içelim diyor bu kadar çabuk hoşlanma mı olur demeden kabul ediyorsunız ertesi günlerde de devam ediyor daha araştıtmadan neyin nesi demeden çevrenize ilişkiye başladım diyorsunuz amaa eşine beni flörtöz birşeyim olmadı da o asıldı diyorsunuz,sanki rahatsız etmiş gibi
yani tamam adama iğneyi batırın da çuvaldızı da kendinize daha 1 haftalık olay yani siz hınç çıkarmaya çalışıyorsunuz intikam için çünkü yediremiyorsunuz ille de eşine söylücem falan adam bir yolunu bulur merak etmeyin size de ders olur inşallah
Şu anda tek suç erkekte mi sizce? Birazda kendinizi sorgulasanız daha ayaküstü konuştuğunuz insan daha siz dönerken hoşlandım kahve içelim diyor bu kadar çabuk hoşlanma mı olur demeden kabul ediyorsunız ertesi günlerde de devam ediyor daha araştıtmadan neyin nesi demeden çevrenize ilişkiye başladım diyorsunuz amaa eşine beni flörtöz birşeyim olmadı da o asıldı diyorsunuz,sanki rahatsız etmiş gibi
yani tamam adama iğneyi batırın da çuvaldızı da kendinize daha 1 haftalık olay yani siz hınç çıkarmaya çalışıyorsunuz intikam için çünkü yediremiyorsunuz ille de eşine söylücem falan adam bir yolunu bulur merak etmeyin size de ders olur inşallah
Aldatanın itibarı zedelenir, aldatılanın alnı ak sırtı diktir.Karısına tamam da kız kardeşine yollamasaydınız keşke. Ben aldatılan konumunda olsam itibarım zedelenir, özgüvenim kırılır. Etrafta duyulmadan ayrılmak isterim. Onun dışında püüüüüh şerefsize...