Yeni tanıştığım adam evliymiş, dünya nereye gidiyor ya söylermisiniz? Bööğk!!!

Hanımlar yorum yapan herkese sonsuz teşekkür ederim. Farklı farklı görüşleri okumak, dertleşmek inanın çok iyi geldi, hepinizden Allah razı olsun

Kadının kız kardeşi dün, şok etkisiyle yolladığım ve sonrasında pişman olduğum mesajımı görmüş. Ekran görüntüleri filan...

Bende cevap verdim, ben şokun etkisiyle yazdım size bunları, bu konunun hemen kapanmasını istiyorum, zaten ben üstüme düşeni yaptım haddinide bildirdim ve engelledim, yazdım..

Kızkardeş, bilgilendirdiğim için teşekkür ediyor, ve senin başına gelen başka kadınlarında başına gelecektir, bu konu kapanamaz, yinede sağolun yazmış. Mesajlarında şok geçirdiğini ve ne diyeceğini bilmediğini söylüyor.

Bende birşey yazmadım artık.

Düşünüyorumda, o kadına o kadar üzülüyorum ki. Benim eşim bana böyle bir ihanette bulunsa,çok ağlardım harap ederdim kendimi..

Hatta, ucuz ve basit bir kadınla, sarhoşken tek gecelik bir ilişki yaşasa, bu kadar üzülmezdim.

Duygusal açıdan başka bir kadına ilgi duyması, mesleğini zekasını taktir eden cümleler kurması, onu ne kadar sevimli bulduğunu filan yazması - ki mesajlarda delil buna, daha büyük bir yıkım bir kadın için bence.

İnsana hayatı zehir eder böyleleri..

Son paragraflarınızdan anladığım kadarıyla siz kendinizi bu adam için bayaa bayaa özel sanmışsınız. Bir kadın olarak gururdan filan o kadar bahsettikten sonra basit ucuz kadınlar diye sallamak yakışmadı.

Şaşırmadım çok başıma gelen bir durum Artık normal oldu malesef

Güvenin zerresi kakmadı ki... Bunu ders olarak alın kendinize

Onun kurduğu cümleleri aktardım sadece, öyle hissetseydim araştırmalara kalkmazdım?

yukarıda anlatmak istediğim şey, mesela sarhoş kafayla bir kadına “yavrum bu ne güzellik” demek başka, ayık kafayla duygusal iltifatlar yağdırmak başka. Çünkü biri diğerinden daha planlanmış programlanmış bir durum. Ve tabii daha acı bir durum bence.

Kaldı ki adam öyle söyledi diye “aaa beni seviyor” naaraları atmadım ki ayol, ne özel hissetmesi adam kandırmaya çalışıyor resmen..

Son düzenleme:
Şaşırmadım çok başıma gelen bir durum Artık normal oldu malesef
Genç kızların bile başına geliyor maalesef. Ben lisedeyken bir kız vardı, 38-40 yaşlarında evli bir adamla çıkan.
Kızla geçen sene konuştuk bu meseleyi, ve resmen çocuk istismarı olarak görüyor şu an.

Ne iğrenç erkekler var.

Haha benim en iyi arkadaşım 24 yaşında manken gibi 52 yaşındaki bir adama aşık hemde adam Fakir yani artık kızlar iyice delirmil

Valla hiç girme fake hesap olaylarına. Bak benim konuma istersen. Çabuk hırsız ev sahibini şaşırtıyor. Kalkıp rahatsız ediyor huzurumuz kaçıyor diye sana dava açmaya kalkmasınlar. Kurtulduysan dua et hiç bulaşma pisliklere Allah ından bulsun hepsi.

erkekler kadınları manipule etmek ve kandırmak için yaratılmışlar böğğğğğ dikkatli olun hanımlar söylediklerin yarısını inanın yarısına inanmayın

Allah yüzünüze bakmışta erken anlamışsınız. Ne karaktersiz erkekler var yuh diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…