Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Çok iyisin ve benşuan sana özendim

Kızlar bugun kendime kahvaltı ödülü verdiydim vermez olaydim ikindi komsudan da tatli geldi 3 catal yedim yediklerimi yazamiycam hala midem ağzımda ve ağrıyor daha da bişey yemem galiba midemi duzeltsem başka bisey istemiyorum mideyi baya küçültmüşüm inşallah hafta içi telafi ederim bugünü

Benimde ailem vardi bugun kahvaltida cesit cesit ikram oldu bol bol yedik hala tokum düşünün saat kac oldu arada profiterol yedim biraz ama bugunu sadece suyla kapatirim diye dusunuyorum acikirsam 2 grissini biraz yogurt yerim

Bu arada yarin oruc tutmayi dusunuyorum daha önceden lohusaligimdan kalanlar duruyor daha iyice birikicek biraz azaltmam lazim gece hem kahvalti yapip hemde yogurt ve yulaf karisimimdan yemegi dusunuyorum bakalim :)

Bu arada yarin oruc tutmayi dusunuyorum daha önceden lohusaligimdan kalanlar duruyor daha iyice birikicek biraz azaltmam lazim gece hem kahvalti yapip hemde yogurt ve yulaf karisimimdan yemegi dusunuyorum bakalim :)
Allah guç versin canim ben cesaret edemiyorum keşke tutsam ama tansiyonum cok düşüyor

Sadece kahvaltiyla mi duruyorsunuz? kahvalti tost ve bir yumurta. Oglen Thai usulu balik corbasi, aksam tavuklu sezar salata+sarimsakli ekmek. Arada mango+kavun, kakaolu sut ve ceviz.

Bende oruç tutmak istiyorum zorlanacğımı düşünmüyorum ama artık bebekler bizim yediklerimizden yiyorlar depodan almıyorlar bebeğimin vebalinden korkuyorum onuda aç bırakırmıyım düşüncesi hoşuma gitmiyor

Ben zaten 2 ogun yiyorum aksamda erken oluyor..bakalim yarin nasil olucam yazarimm buraya

Ben zaten 2 ogun yiyorum aksamda erken oluyor..bakalim yarin nasil olucam yazarimm buraya
Bugün insan gibi yemedim çok şişim sende oruç tutacam deyince acaba bende mi tutsam diye düşünmeye başladım gece uyanıyorum o zaman kendimi nasıl hissedeceğime göre karar verecem ama çok tedirginim bende 2 tane afacan daha var ya onların peşinde koşarken hiç oturamıyorum

Benimde aklimda yktu aslinda annem tutacakmis bende tutsam mi dedim çocuk sabirli olur tut dedi asil sebeni borclarimi bitirmek tabii ramazanda yine tutamam cok birikince daha zor olur..oruc tutmak degilde sahir yapmak zor geliyor uykudan uyanip bisey yemegi sevmem cok ;D

KIzlar çok iyi kilolarla devam ediyorsunuz maaşallah . Peki iştahınız mı yok yoksa az yemeye mi çalışıyorsunuz. Ben akşam 7-8 den sonra birşey yemiyorum ama bazı geceler acıktığım için uyanıyorum tavsiyelerini var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…