Çok iyisin ve benşuan sana özendimKahvaltı :
Canım bugün rutin kahvaltı yapmak istemedi.Havada soğuk olunca
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim. Yanında 1 dilim ekmek
Ara1:
Sütlü Türk kahvesi
2 kurabiye
Yarım tane tiramisu
Ara2:
1 dilim ekmek üzerine bal kaymak
2 çay kaşığı tahin pekmez
Akşam :
1 kase yoğurt
1 tabak fırında sebzeli tavuk
Gece acıkırsam 1 ayva 1bardak süt takviyesi yaparım mideme :)
Allah guç versin canim ben cesaret edemiyorum keşke tutsam ama tansiyonum cok düşüyorBu arada yarin oruc tutmayi dusunuyorum daha önceden lohusaligimdan kalanlar duruyor daha iyice birikicek biraz azaltmam lazim gece hem kahvalti yapip hemde yogurt ve yulaf karisimimdan yemegi dusunuyorum bakalim :)
Hala midem duzelmedi bi daha bu hataya düşmiycemSadece kahvaltiyla mi duruyorsunuz? kahvalti tost ve bir yumurta. Oglen Thai usulu balik corbasi, aksam tavuklu sezar salata+sarimsakli ekmek. Arada mango+kavun, kakaolu sut ve ceviz.
Ne yedinki canim? Merak ettim. Nane limon ic o iyi gelir biraz. Gecmis olsun.Hala midem duzelmedi bi daha bu hataya düşmiycem
Bende oruç tutmak istiyorum zorlanacğımı düşünmüyorum ama artık bebekler bizim yediklerimizden yiyorlar depodan almıyorlar bebeğimin vebalinden korkuyorum onuda aç bırakırmıyım düşüncesi hoşuma gitmiyorBu arada yarin oruc tutmayi dusunuyorum daha önceden lohusaligimdan kalanlar duruyor daha iyice birikicek biraz azaltmam lazim gece hem kahvalti yapip hemde yogurt ve yulaf karisimimdan yemegi dusunuyorum bakalim :)
Yediklerimi yazmayâ utanirim da kasaba yeni sucuk yaptirmistik o bozdu galibaNe yedinki canim? Merak ettim. Nane limon ic o iyi gelir biraz. Gecmis olsun.
Ben zaten 2 ogun yiyorum aksamda erken oluyor..bakalim yarin nasil olucam yazarimm burayaBende oruç tutmak istiyorum zorlanacğımı düşünmüyorum ama artık bebekler bizim yediklerimizden yiyorlar depodan almıyorlar bebeğimin vebalinden korkuyorum onuda aç bırakırmıyım düşüncesi hoşuma ,gitmiyor
Bugün insan gibi yemedim çok şişim sende oruç tutacam deyince acaba bende mi tutsam diye düşünmeye başladım gece uyanıyorum o zaman kendimi nasıl hissedeceğime göre karar verecem ama çok tedirginim bende 2 tane afacan daha var ya onların peşinde koşarken hiç oturamıyorumBen zaten 2 ogun yiyorum aksamda erken oluyor..bakalim yarin nasil olucam yazarimm buraya
Benimde aklimda yktu aslinda annem tutacakmis bende tutsam mi dedim çocuk sabirli olur tut dediBugün insan gibi yemedim çok şişim sende oruç tutacam deyince acaba bende mi tutsam diye düşünmeye başladım gece uyanıyorum o zaman kendimi nasıl hissedeceğime göre karar verecem ama çok tedirginim bende 2 tane afacan daha var ya onların peşinde koşarken hiç oturamıyorum
Olabilir. Dikkat et kendine canim. Bol Bol su icmeyi de unutmaYediklerimi yazmayâ utanirim da kasaba yeni sucuk yaptirmistik o bozdu galiba
Su bile gitmiyor ki yarina duzelirim inşallah saģolasin canımOlabilir. Dikkat et kendine canim. Bol Bol su icmeyi de unutma
Gecen gun bende oyle olmustum aman Allahin cok fenaydi benimde tavuk kizartmistim ondan oldu heralde nasil agir geldi butun gun burnumdan gelmiştiSu bile gitmiyor ki yarina duzelirim inşallah saģolasin canım
Canım ilk aylarda ayda 1 kilo alabilirsin demisti dr um 1 in altinda almaya caliştim ki son ay larda cok oluyomuşKızlar kac kilo aldiniz toplamda ?? Ben 20. Haftadayım 6 kilo almisim normal mi
Kac kilo ile basladim gebeligine? Valla bana gore aldigin kilo normal :) Ben de 20 haftaligim 5 kilo aldim. Yemen falan nasil?Kızlar kac kilo aldiniz toplamda ?? Ben 20. Haftadayım 6 kilo almisim normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?