• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

cool_lime cool_lime canım benim son kilom 88 sabah.. ben anlamıyorum herkes ayda 2 kilo giderken ben niye haftada 2 kilo gidiyorum yaa valla pes edicem abanıcam 200 kiloyla doğurucam bunuda.. ne bünye varmış bende arkadaş su bile içsem artıya gidiyorum..
Canim nasıl besleniyosun biraz anlatırmisin haftada 2 kilo fazla gibi gebelik sekerine baktirdin mi inan az yememize raģmen ufacık bir kaçamak 1 kilo artı oluyo bu kadar olmaz deyip agladığımi bilirim bir de hareketsizsen çok fazla kilo aliniyor

Bir gunde 600 gr eksilmişsin süper ama.kalici opmuyor işte bence 3 kilo cok iyi ama tartı cok dengesiz yahu ben de bugun 58.7 geldim yani 1 haftada 200 gr arti gosteriyor ama bakarsin yarin 59 olur:spor: belki de gunluk tartilmamiz iyi degil gerci benim tartınin pili bitiyor eşim almam diyor ama alırim ben :KK70:
Hergun tartilmayincada tartidan kacmaya basliyorum :D
Yani bir haftada 1.200 gr. Almamis oluyorum aldigim bana kaldi odemim gitti insAllah :D

Canim nasıl besleniyosun biraz anlatırmisin haftada 2 kilo fazla gibi gebelik sekerine baktirdin mi inan az yememize raģmen ufacık bir kaçamak 1 kilo artı oluyo bu kadar olmaz deyip agladığımi bilirim bir de hareketsizsen çok fazla kilo aliniyor
fazla su içemiyorum.. çok hareketliyim çünkü 2.5 yaşında bir oğlum var hiç yerinnde durmayan..
birazda dengesiz besleniyorum malesef haftada 2 gün dışarda yemek yiyorum biri kahvaltı biri akşam yemeği sanırım bunlar beni yakan etken..

fazla su içemiyorum.. çok hareketliyim çünkü 2.5 yaşında bir oğlum var hiç yerinnde durmayan..
birazda dengesiz besleniyorum malesef haftada 2 gün dışarda yemek yiyorum biri kahvaltı biri akşam yemeği sanırım bunlar beni yakan etken..
Yemeğini dengelemen lazim o zaman belki de odem topluyordur vucudun bi de suyu eksik.etmemek lazim bi yerde okumustun amniyon sıvısi 3 saatte bir yenileniyor muş

Yemeğini dengelemen lazim o zaman belki de odem topluyordur vucudun bi de suyu eksik.etmemek lazim bi yerde okumustun amniyon sıvısi 3 saatte bir yenileniyor muş
tek sorunum su galiba canım.. birde dışarda kaçırdıklarım olmasa.. sanırım diyet listesi uygulayacağım..

Bugun doğumyapmis bir akrabama ziyarete gittim 3. Gunuydu dogumunu sezeryan olmuş başdan beri az kilo almıştı son ay dayanamadım 5 kilo aldim dedi boyuna gore 14 kilo almiş ve cok kilolu duruyordu bugun bikez daha anladim az yiyoruz falan bazem strese giriyoruz ama saglikli beslenip az kilo aliyoruz yani fazla kilo alirsam ben daha cok.strese girerim kendimden eminim inşallah başarıriz kızlar yaa

Bugun doğumyapmis bir akrabama ziyarete gittim 3. Gunuydu dogumunu sezeryan olmuş başdan beri az kilo almıştı son ay dayanamadım 5 kilo aldim dedi boyuna gore 14 kilo almiş ve cok kilolu duruyordu bugun bikez daha anladim az yiyoruz falan bazem strese giriyoruz ama saglikli beslenip az kilo aliyoruz yani fazla kilo alirsam ben daha cok.strese girerim kendimden eminim inşallah başarıriz kızlar yaa
Bir ayda yiyerek mi 5 kilo almis?? Hey masallah. Dogumda kac kilo gitmis canim. Onu ogrenebildin mi? :)

Yedim dedi istahi acılmiş baya duramadim diyo tartilmamış dr da tarılıcam diyor
Bence verememistir ondan oyle soylemistir :) bi ayda 5 kilo almak icin dunyalari yemek lazim yaa. Bir de aslinda son ayda annenin kilo alimi yavaslar. Fazla da yiyemez bebek mideye cok baski yaptigi icin. Gozum korktu simdi.

Kahvalti peynir domates biber li sandwich. Oglen arkadaslar ve cocuklar disaridaydik arada sicak cikolata ve muffin yedim. Ogle yemegin de (restaurant) biftek, patates puresi ve mevsim sebzeleri. Aksam tekrar disari cikiyoruz ailecek Cin restaurant yapacagiz. Baya bi yerim. Bugun bildigin istedigini ye gunu oldu :) Suan bile hem hazirlaniyorum hem de cocuklarin cipslerinden goturuyorum :D

Bence verememistir ondan oyle soylemistir :) bi ayda 5 kilo almak icin dunyalari yemek lazim yaa. Bir de aslinda son ayda annenin kilo alimi yavaslar. Fazla da yiyemez bebek mideye cok baski yaptigi icin. Gozum korktu simdi.
Aksine bebek mideye baskı yapıyormuş once ondan az yedim dedi son ay bebek aşagi inince yemeye başlamiş sama salmıs galiba yani biz işi başdan sıkı tuttuk ya bence mantıkli da olmuş

Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet,biraz peynir,1 kaşık tahin pekmez,domates,salatalık

Öğlen:
Yarım tiramisu
3 kurabiye

Ara:
1 adet muz
1 bardak süt
2 adet ceviz

Akşam:
Yeşil mercimek çorbası
Salata

KAHVALTI:
biberli peynirli omlet suzme peynir
5 Yesil zeytin 2 kizarmis chiali ekmek bi kasik bal-tahin
OGLE:
1 kase kisir yarimdan az su boregi yarim milfoy arasinda muhallebi
AKSAM:
firinda levrek bol salata
Daha sonra eltimlerle beraberdik waffle yaptik bol malzemeli yedik sifa olsun kilo olmasın amin :D

Valla hanımlar bende 60 kiloyla hamile kaldım. Bulantılarım yüzünden yiyemedim 57 ye düştüm. Şimdide anca 62 ye çıkabildim. Ama karnım hala dümdüz. 16. Haftadayım bu arada. Hiç belli olmuyor hamile olduğum

Valla hanımlar bende 60 kiloyla hamile kaldım. Bulantılarım yüzünden yiyemedim 57 ye düştüm. Şimdide anca 62 ye çıkabildim. Ama karnım hala dümdüz. 16. Haftadayım bu arada. Hiç belli olmuyor hamile olduğum

Bundan sonra hızlı bi şekilde karnın çıkmaya başlar canım. Benimde öyleydi bir anda büyüdü

Kahvaltı :
Canım bugün rutin kahvaltı yapmak istemedi.Havada soğuk olunca
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim. Yanında 1 dilim ekmek

Ara1:
Sütlü Türk kahvesi
2 kurabiye
Yarım tane tiramisu

Ara2:
1 dilim ekmek üzerine bal kaymak
2 çay kaşığı tahin pekmez

Akşam :
1 kase yoğurt
1 tabak fırında sebzeli tavuk

Gece acıkırsam 1 ayva 1bardak süt takviyesi yaparım mideme :)

Back
X