Catlak Benim de en korktugum sey. Iki hamileligimde de hic catlak olmadi. Ki ikinci gebeligim ikizdi. Kocaman karnim vardi :) Ben catlagin genetik ve cilt yapisiyla alakasi oldugunu dusunuyorum. Eger catlicaksan ne yaparsan yap engelle olamiyorsun. AMA tabiiki tedbiri elden birakmamali. Bio oil var hergun onu kullan kesinlikle. Bir de hindistan cevizi yagi ve normal bir nemlendirici. Karnin devamli nemli olsun. Bir De Bol bol su ic canim. Cildi en guzel nemlendiren sey su :)Wallahi ben hamilelikten once ne yiyosam hala aynisini yiyorum aman aman bisey yedigim yok bu 6 kiloyi nasil aldim bilmiyorun hatta 1 haftadir sadece 2 ogun bile yedim diyebilirim ben kilolari verememekten korkmuyorum ne yalan soyliyim catlaktan korkuyorum
cnm aynı durumdayız 16 ya giriyorum ve aniden karnım çıktı ve 1 kg aldım eski yememden fark yokKızlar bu iki haftada birden kilo aldım ve göbeğim çıktı 15. 16. haftada nasıl oldu anlamadımiki hafta da iki kiloya yakın hala inanamıyorum tamam önceki kadar dikkat edemedim ama bu kadar da olmaz ki hemen dedim misafirim çoktu gelen de tatlı getiriyor offf offf
Kızlar 1 lahmacun sadece 240 kalori yarım yemeyin heleki hamileyiz, çorba+1.5 lahmacun yada 2 lahmacun yerim valla :))))))Lahmacun ekmegi ince yapilir ekiymasıda sebzeli ya ben olsam.yarım yerdim yazdim hatta cok.saşirdim tam olmasına eger dogum kilolarimi atamazsam bu diyetisyene giderim keisn yani kadin yedirerek.zayiflatiyorum diyor
arkadaşım aynıyız ama yediklerim değişmedi birden büyümeye başladım, vücut yapıyor bunu.Geçen hafta 59.1
Güncel 60.216. Haftamdayım
Bir haftada bir kilo yıkıldım inanın ki :)
Cilt yapisina kalirsa vucudum haritaya doner benim asiri kuru bir cildim var mustela ve lierac kullaniyorum catlak kremi gece yatarken sürüyorum suda icmeye calisiyorum hergun karnimda catlak aramaktan yoruldum :)Catlak Benim de en korktugum sey. Iki hamileligimde de hic catlak olmadi. Ki ikinci gebeligim ikizdi. Kocaman karnim vardi :) Ben catlagin genetik ve cilt yapisiyla alakasi oldugunu dusunuyorum. Eger catlicaksan ne yaparsan yap engelle olamiyorsun. AMA tabiiki tedbiri elden birakmamali. Bio oil var hergun onu kullan kesinlikle. Bir de hindistan cevizi yagi ve normal bir nemlendirici. Karnin devamli nemli olsun. Bir Bol bol su ic canim. Cildi en guzel nemlendiren sey su :)
Mide alışınca 1bucuk rahatsız ediyor benim gecen yedigim 1 tane bile agir geldiKızlar 1 lahmacun sadece 240 kalori yarım yemeyin heleki hamileyiz, çorba+1.5 lahmacun yada 2 lahmacun yerim valla :))))))
Bu aralar kendimi saldım tadım yok neden bilmiyorum bunla da kasmak istemiyorum kendimi ama oyle cok de yemiyorum yarın dr kontrolüm var bakalım ne diycek bakalimGrupta bir sessizlik hakim sanki :/
Bu aralar kendimi saldım tadım yok neden bilmiyorum bunla da kasmak istemiyorum kendimi ama oyle cok de yemiyorum yarın dr kontrolüm var bakalım ne diycek bakalim
Sanki böyle daha iyi gibi demi ya ustelik kilo da almadım ilginç ama yemek istediklerimi de abartmadan tek catal da olsa yedim tek sorunum ciddi manada kabızlik var onu bi atlatsam ....Hadi bakalım güzel şeyler söylesin. Bende kasmayı bıraktım kendimi. O yüzden liste paylaşmayacm artık
Ya valla sıkıldım mı ki neV volveron ,Neseliyimmm aynen Ben de oyle menu paylasimi falan yapmicam artik. Valla bayadir hiiiic kasmiyorum kendimi. gayet guzel duzenli bebege yaricak sekilde besleniyorum. Canimin istediklerini de yiyorum. Volveron Sen nasil oldun canim? Yarin ki kontrolde Bol sanslar. Benim bugun kontrolum vardi. Ayrintili ultrason falan yapildi. Masallah hicbir sorun yok. Bebis de Ben de cok saglikliyiz.
Kabizlik cok kotu ya. Ben ikizler de cok cektimSanki böyle daha iyi gibi demi ya ustelik kilo da almadım ilginç ama yemek istediklerimi de abartmadan tek catal da olsa yedim tek sorunum ciddi manada kabızlik var onu bi atlatsam ....
Ya valla sıkıldım mı ki nebiraz boyle deniycem zaten istesemde abartamiyorum ben midem kabul etmiyor bu arada size maşallah canim çok.sevindim yaa baska ne dedi dr bebişin keyfi yerinde miymiş kac gr oldunuz kontroller cok heyecanlı ben cok merak ediyorum bu arada vitaminlerimi duzenli almaya basladim cok daha enerjik oldum yanlizca şiddetli kabızliğim var ilac sevmeyen ben kabizlik icin ilac aldim o bile kesmedi yarin dr bi care bulur inşallah
Hergun ayni saatte tuvaletiniz gelmese bile oturun diyor uzmanlar sıcak seyleri de bi.deneyeyim bakalim sagolasin canim benim bebiş icinde cok sevindim ilginc bisey hareketlerini hissediyorum benle.birlilte ama sanki dr kontrolü degilde bebegimi ziyarete gidiyomuş gibi hissediyorum o yuzden abi ve ablamızida yanimda goturuyorum muhakkak Rabbik sagsalim kucagimiza almayi nasib etsin hayirli edepli vatana millete hayirli salih ve saliha evlatlar versinKabizlik cok kotu ya. Ben ikizler de cok cektimbak bir de sey dene canim. Sabah kalkar kalkmaz sicak biseyler ic. Cay kahve meyva cayi falan gibi. Ondan snr tuvalete git. Yoksa bile dene. Sabah kalk at kalkmaz sicak icecek Ben de ise yariyor. belki Sana da iyi gelir. Canim bebegin butun olcumleri yapildi, ve hepsi gunuyle uyusuyor ama kilo olcumu yapilmadi. Onu 24 den snr yapiyorlar burada. AMA allaha sukur hicbir sorun yok. Hersey yolunda. Cimcime cok kipir kipir. Bu arada Benim de kilom da bir degisiklik yok simdilik.
Kesinlikle katıliyorum vitaminlerimi bu zamana kadar almadiğima pisman oldum hep diyolardı takıntı olunca daha cok kilo alınıyor diye bakalım insallah hızi azalır ama şunu anladım ben hamile oldum olali gereginden fazla yemedim kendime odul verdim dedigim gun bile mide fesadi gecirmis gibi kotu oldum anladim ki kalan 3 ayda da ayda en fazla 2 ye cikarim (büyük konusmus olmayayim yinede ) bence sende öylesin kendimi gectigimiz 3 aydır yiprattıgimla kaldım hamileligimin tadini almiyodum artık bir de vucud kilo alacaksa biz yemesek de geliyor ben 1 hafta aksam yemek.yemeden yattım gelen de 500 gr gelmişti neyse Hepimiz icin azar azar kilolarimiz olsun bebislerimizi saglikla gelsin 3 kilo alti dogmasinlarAynen kızlar. Benimde kilom şuan ayni sabit. Canım istediğini kasmadan azar azar yedim bu hafta. Ve artın bebek içimde iyice hareketlendiği için ona kilo aldıracak şeyler tüketiyorum . Diğer türlü vicdan yapmaya başladım. Yavruma haksızlık mı ederim diye
Bende bu ara saldim ama hep boyle surdurmeyi düşünmüyorum suan acayip fenayim hem misafirlige gittim hemde misafir agirladim hemde hamburgerli waffle li catlicak gibiyim yiyip yiyip kendimi sisirmek hicte hos degil zor oturup kalkıyorum 1 gun boyle olunca en azindan ertesi gunu dikkat etmeye çalışıyorum kendimi cok skntilara sokmadim bu zamana kadar istediklerimden yedim ama dikkat ederek ve 3 kilo aldım 26. Haftaya kadar bosuna dikkat ettim diyemem cunku benim icin buraya kadar bile iyi geldim yine dikkat edicem çünkü son 3 aya giriyorum artik zaten zor geciyor son 3 ay hemen yorulma zor nefes alma falan bide kendime kilo yuk etmek istemiyorum ama tabiki saglikli olan seylerden bol bol yiyorum avakado muz bal tahin kuruyemisler bol yogurt vs bunlar hep bebegi besleyen seyler bunlardan aldigim kiloya uzulmuyorum, onceligim tabiiki bebegim o yuzden kendimi ac birakmak degil saglikli beslenme niyetindeyim son olarak liste paylasim olayini kaldirabilirz bende canimin istediklerinin tadina bakiyorum ediyorum listede bi suru sey oluyor gereksiz sadece cumalar kilo bildirimi yeterli olucaktir
Sanki böyle daha iyi gibi demi ya ustelik kilo da almadım ilginç ama yemek istediklerimi de abartmadan tek catal da olsa yedim tek sorunum ciddi manada kabızlik var onu bi atlatsam ....
Ya valla sıkıldım mı ki nebiraz boyle deniycem zaten istesemde abartamiyorum ben midem kabul etmiyor bu arada size maşallah canim çok.sevindim yaa baska ne dedi dr bebişin keyfi yerinde miymiş kac gr oldunuz kontroller cok heyecanlı ben cok merak ediyorum bu arada vitaminlerimi duzenli almaya basladim cok daha enerjik oldum yanlizca şiddetli kabızliğim var ilac sevmeyen ben kabizlik icin ilac aldim o bile kesmedi yarin dr bi care bulur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?