Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Valla Ben de istah var canim. Digerlerine gore kilo alimimda fazla. AMA saglikli besleniyorum. O yuzden takmiyorum kilo alimini. Ben yanima meyva aliyorum acikirsam yerim diye. Sen de oyle yapabilirsin. Ya da I lik sut falan da ice bilirsin.

Valla Ben de istah var canim. Digerlerine gore kilo alimimda fazla. AMA saglikli besleniyorum. O yuzden takmiyorum kilo alimini. Ben yanima meyva aliyorum acikirsam yerim diye. Sen de oyle yapabilirsin. Ya da I lik sut falan da ice bilirsin.

İyi buna sevindim yalnız değilmişim.Bende sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Sabahları 2 kaşık harnup pekmezi yiyorum
gün boyu 2-3 meyve tüketiyorum. 2 öğün süt ürünü yemeye çalışıyorum. Hamur işi abur cubur çikolata yememeye çalışıyorum. İnşallah daha fazla açılmaz iştahım

Banada ayda 1 kilo alınmalı dedi bence fazlada yemiyorum neden alıyorum acaba
Senin haftalarda ben de oyle diyodum fazla yemem yoktu aksam 6 dan sonra bisey yemezdim hatta aksam yemegini bile gecistiriyodum kafay ıyiycek gibi oluyodum bi dönem ama sonra sonra yanliz olmadigimu anladim hemen hemen herkesde durum bu cok yenmemesine ragmen kilo alimi hizli hatta şu 24. Hafta çok kotu idi bir ayda 4 kilo alanlar oluyo muş herkes 24 lu haftaları soyluyodu dogruymuş malesef dikkat etmelizyiz etmezsek durum vahim gibi

Orucum suana kadar iyi kizlar tabii sabah bol bol uyudum onun etkisi sadece yemek yapmaya üşeniyorum 2 saat kaldi bakalim bundan sonrada sknti olmaz ins

Wallahi ben hamilelikten once ne yiyosam hala aynisini yiyorum aman aman bisey yedigim yok bu 6 kiloyi nasil aldim bilmiyorun hatta 1 haftadir sadece 2 ogun bile yedim diyebilirim ben kilolari verememekten korkmuyorum ne yalan soyliyim catlaktan korkuyorum

SAHUR :
1 Dilim kizarmis chiali ekmek braz peynir salatalik 3 zeytin yarim kase yulafli yogurt icinde yarim muz 3 hurma ceviz ve tarcin
IFTAR
1 hurma
3,4 kasik zeytinyağlı kereviz
Bulgur pilavı 1 tabak, yogurt
Bir arkadasim seviyorum diye macaron almis daha sonra kahve veya cayla onlari yerim

Allah kabul etsin canım

1 fincan latte 3 macaron..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…