Valla Ben de istah var canim. Digerlerine gore kilo alimimda fazla. AMA saglikli besleniyorum. O yuzden takmiyorum kilo alimini. Ben yanima meyva aliyorum acikirsam yerim diye. Sen de oyle yapabilirsin. Ya da I lik sut falan da ice bilirsin.KIzlar çok iyi kilolarla devam ediyorsunuz maaşallah . Peki iştahınız mı yok yoksa az yemeye mi çalışıyorsunuz. Ben akşam 7-8 den sonra birşey yemiyorum ama bazı geceler acıktığım için uyanıyorum tavsiyelerini var mı???
Valla Ben de istah var canim. Digerlerine gore kilo alimimda fazla. AMA saglikli besleniyorum. O yuzden takmiyorum kilo alimini. Ben yanima meyva aliyorum acikirsam yerim diye. Sen de oyle yapabilirsin. Ya da I lik sut falan da ice bilirsin.
58 ile basladim su an 64 um bence cok yemiyorumda neden bu kdar aldim acabaKac kilo ile basladim gebeligine? Valla bana gore aldigin kilo normal :) Ben de 20 haftaligim 5 kilo aldim. Yemen falan nasil?
Banada ayda 1 kilo alınmalı dedi bence fazlada yemiyorum neden alıyorum acabaCanım ilk aylarda ayda 1 kilo alabilirsin demisti dr um 1 in altinda almaya caliştim ki son ay larda cok oluyomuş
Odem topluyor olabilirsin bol su ic canimBanada ayda 1 kilo alınmalı dedi bence fazlada yemiyorum neden alıyorum acaba
Kızlar kac kilo aldiniz toplamda ?? Ben 20. Haftadayım 6 kilo almisim normal mi
Senin haftalarda ben de oyle diyodum fazla yemem yoktu aksam 6 dan sonra bisey yemezdim hatta aksam yemegini bile gecistiriyodum kafay ıyiycek gibi oluyodum bi dönem ama sonra sonra yanliz olmadigimu anladim hemen hemen herkesde durum bu cok yenmemesine ragmen kilo alimi hizli hatta şu 24. Hafta çok kotu idi bir ayda 4 kilo alanlar oluyo muş herkes 24 lu haftaları soyluyodu dogruymuş malesef dikkat etmelizyiz etmezsek durum vahim gibiBanada ayda 1 kilo alınmalı dedi bence fazlada yemiyorum neden alıyorum acaba
Kız sen bu gidisle 7 kilo ile kapatirsin nasil yapiyosun kiÇarşamba günü 27 haftalık olucam toplamda 3 kilo aldım
Maşallah çok iyisinÇarşamba günü 27 haftalık olucam toplamda 3 kilo aldım
Kız sen bu gidisle 7 kilo ile kapatirsin nasil yapiyosun kikendim icinse 7 ile kapaticağima hiç ihtimal vermiyorum
Evet haftaya gore en az alma rekoruselennn de heralde :)
Allah kabul etsin canımSAHUR :
1 Dilim kizarmis chiali ekmek braz peynir salatalik 3 zeytin yarim kase yulafli yogurt icinde yarim muz 3 hurma ceviz ve tarcin
IFTAR
1 hurma
3,4 kasik zeytinyağlı kereviz
Bulgur pilavı 1 tabak, yogurt
Bir arkadasim seviyorum diye macaron almis daha sonra kahve veya cayla onlari yerim
Amin teşekkür ederim :)Allah kabul etsin canım
Canım nasılsın nasıl.gidiyor malum.son haftalar iştahın açıldı miMaşallah çok iyisin
1 fincan latte 3 macaron..SAHUR :
1 Dilim kizarmis chiali ekmek braz peynir salatalik 3 zeytin yarim kase yulafli yogurt icinde yarim muz 3 hurma ceviz ve tarcin
IFTAR
1 hurma
3,4 kasik zeytinyağlı kereviz
Bulgur pilavı 1 tabak, yogurt
Bir arkadasim seviyorum diye macaron almis daha sonra kahve veya cayla onlari yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?